geldiğinde tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum

işin çok zor

Eşinize söyleyin, ayarladığım işi iptal ediyorum, gelme ananla kal diye. Adama bak. Daha yeni evli ama annesi ile kalıyor

Annesinin huyunu bilmiyormuymuş, neden sizin başınızı yakmış eşiniz? Yanınıza gelmek için can atması gereken zamanda nazlanıyor bi de daha gelmem burada kalacağım diye. Ortada çocuk yokken kurtulun gitsin, sizi hasta eder bunlar.

Ee tamam kopamamışlar bırak kopmasınlar. Gelmesin sana koca mı yok

Biz okadar zor şeylerle mücadele etikki zoruma gidiyor 3 ayda ortada birşey yok inanki bugun görüntülü aradı arkada annesi kedilerle oynuyor çarpìlma falan yok yani.Baştan beri inanmadım eşim geldi 3 ay başladıya ikinci haftası başladılar üzülme ama anne uyumuyor üzülme ama beni deli etti dertleşecek kimse yok sanki 3 ay böyle geçti.Hepte dedim sen burdasın diye yapıyor özlemiş galiba dedim hep ordaykende dayısı dediki iyiki geldin ayaģın uģurlu geldi ablam iyi ahahhaha zaten amaç oydu

Nasıl bir kadınsa hoca bile dolandirmak istememis başından atmış
Evet kadın 5 bin tl demiş hacamat falan parayı geri atmış hakkınıda helal etmemiş bu eve geldi delirdi yine tam çocuk gibi 65 yaşında kadın wallaha

Eşinize söyleyin, ayarladığım işi iptal ediyorum, gelme ananla kal diye. Adama bak. Daha yeni evli ama annesi ile kalıyor
Bu mesajı alkislarim valla.Yapin vallahi bunu yapın ya.Ben sinir oldum burada.Beyefendiye bak,bunlar ailecek şımarık.İşi iptal edin,daha da gelme diyin..Türkiye de sudan çıkmış balığa dönsün anasının dizinin dibinde!

Bakın bu durum asla bitmeyecek. Siz eşinize iyi bir ayar vermezseniz bitmeyecek. Yarın tansiyonu çıkacak sonraki gün başka bir şeyi. 2 ay huzurunuz olsa 3 ay olmayacak. Ve bu iş eşinizde bitiyor. O sınır çizmezse ya ailesi sürekli sizi arar ve eşiniz yılın yarısını Türkiye’de geçirir ya da eşiniz gitmez ama sizin burnunuzdan getirir. Burada bir konu vardı. Kadın her gün acillik oluyordu ve hep oğlunu yanına çağırıyordu. Gelin hanım o kadar bıkmıştı ki. Huzurlu tek günümüz yok, ne zaman arayacak diye korkar oldum demişti. O kadıncağız sizin gelecekteki haliniz.

Sizin yapacağınız tek şey eşinize ayar vermek. O da anasına ayar verecek ve konu kapanacak.

Wallaha demin arıyor anasının dizinde yine dedim 2 dakka kalkta biraz konuşalım yok niye keyfin yok bilmem ne.Dedimki 3 ay stresli geçti hadi gördün annen iyi 2 hafta durup dönseydik yok biz senle ne konuştuk 1 ay diye bilmem neee.Sinirlendi kapattı telefonu wallahaa şiştim

Evet evet 2 ay veriyorum yine birşey olur ama ben olmam

Esiniz bulmus bunuyor. Kendisi gitmek istiyor bence, anne de bahane. Resti cekin, ayari verin. Adam olup ailesini mi sececek, cocuk kalip annesinin dizinin dibinde mi oturqcak kendisi karar versin.

Esiniz bulmus bunuyor. Kendisi gitmek istiyor bence, anne de bahane. Resti cekin, ayari verin. Adam olup ailesini mi sececek, cocuk kalip annesinin dizinin dibinde mi oturqcak kendisi karar versin.
Usandım yaa ne 3 aydan birşey anladım o geri gelir 2 ay veriyorum yine aynı şey olacak ama bu defa gerçekten ben olmam bunedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…