Canim beni belki de en çok skan yasadgm çevre evlilik kurtuluş gibi burda ozguvenim hc yok zaten Rabbim yardim etsin bna
Nasil bir cevredesin bilmiyorum ama artik 18,19, 20 yasinda dedigin kizlarin evlenmesi garip karsilaniyor. Insanlar daha bilincli, egitime, kendi bagimsizligini kazanmaya yonelip, evliligi 2. plana atiyorlar. 19-20 yasinda, okumadan evlenen kizlarin sonunu burda okuyoruz.
26 yas gunumuzde evlenmek icin kesinlikle gec degil. Millet 30 ve sonrasinda evleniyor artik.
Soyle de birsey var tabii. Artik erkekler de calisan kadinlarla evlenmek istiyorlar, tek maasla ev gecindirmek zor. 26 yasindasin, calisiyor musun?
Bir de arkadas cevresinden de yeni kisilerle tanismak mumkun. Sosyal aktivitelere katilmaya calis.
Kizlar çok moralim bozuk artik geleceğe dair hicbir ümidim kalmadi ya bakiyorum etrafima benden küçükler evlendi bende kimle yola ciktiysam hep olumsuz bitti ve kim benden ayrildiysa aninda nisani takti gidenler için hic uzulmuyorum artik yada kimseyi kiskandgim için demiyorum allah herkesi mutlu etsin inşallah .yoluma bakiyim dedim gidenler için uzulsemde hoslandigim insanlar oldu içime çok sinen onlarda beni istemedi erkekler artik 18 19 yaşındaki kizlara bakar oldu ben 26 yadindayim yasimi ben gayet normal buluyorum ama artik çok yoroldum insanların lafi 20 yasindaki kizlar dalga geçer oldu benle sen bu yasta bekarmisin diye .ve ben zaten allahbbilir ama kimseyle evlenebilcegmi sanmıyorum .ama artik hyatim boyle gtceksede alismk istyrum oda olmuyor varmi benim yasadiklrmi yasayan inanin çok cok üzgünüm(
evet tahmin ettiğim gibi sorun çevrende.kpss çok yaklaştı sınava girmeyi düşündün mü hiç? belki özel sektörde şehir değiştirmek zor olabilir senin için ama memur olarak atanırsan canının istediği şehre gidersin.
asla şu kafada olma. evleneyim de ne çalışıcam evimde otururum iş zor bilmem ne. kocam kazansın ben yerim. bi kadının her zaman çalışma hayatı olmalı diye düşünenlerdenim çocuk yaptığı dönemler haricinde. ondan sonra bile çalışmaya ara verilmemeli
+1 :)
Ben de 26 yim ve ayni hissediyorum. Baski var evlenmiyom diye. Sanki karsima biri cikti da ben evlenmedim. Dedem gelmiş gecen kiz evde kalacak diyo salak sanki onaneyse. Alakasi olmayan herkes bi yorum yapiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatını evliliğe endekslersen mutsuz olman normal tabi. 26 yaşındasın daha yahu. Sanki 46 olmuşsun, kimse seni istememiş, evde kalmışsın gibi konuşuyorsun. Nasıl bir çevredesin bilmiyorum ama 20 yaşındaki kız evlilik konusunda seninle dalga geçiyorsa ver ağzının payını geç. O yaşlarda evlilik annelerimizin zamanındaydı. Annem bile şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim diyor. Sen 20 yaşındaki sübyanın lafına üzülüyorsun.
27 yaşımda evlendim ben. Hiç aklımda yokken, ben evlenmem daha diyorken 5 ay içinde kendimi nikah masasında buldum. Evlilik de kaza gibi, geliyorum demiyor.
Daha bugün bir konu vardı, 20 yaşında evli çocuğu olan biri yazmıştı sıkıntılarını onu bul da oku. 20 yaşında evlenseydin başına gelecek muhtemel şeyler o konuda vardı.
Seninle evlenmek isteyecek insanların sana değil 18 yaşındakilere mi bakacağını düşünüyorsun? Seninle evlenebileceklerin yaş ortalamasını 28-30 alırsak eğer, söyler misin bana hangi aklı başında 30 yaşında erkek bir 18liğin kişiliğinden, sohbetinden,hayata bakışından, çizdiği yoldan yaptığı kariyerden etkilenir ki? Güzellik gençlik bir yere kadar etkiler ama inan 18 yaşında bir kızla 28 yaşında bir adam anlaşamaz. Aradaki yaş farkından bahsetmiyorum. Kuşak farkı dediğimiz şey bu. Sen 36 yaşında bir adamla aranda 10 yaş olmasına rağmen anlaşabilirsin ama 18 yaşındayken bunu yapamazdın. Bilemem anlatabildim mi?
Hem de ne baski bide şöyle diyorlar bana bu yaştan sonra artik evlenip bosanmis alirmis beni gulemisin aglayamisin
Sanki ben yazmisim yahu...daha dur 26yasindasin ben 31olcam bunlar iyi gunlerin.ben ozaman dert etmezdim.2senedir hicc bekar arkadasim kalmadi cevrem bitti hepsi cift bi ben yalniz olunca insan ortama girmek bile istemiyor.hele dugun dernek duymak istemiyrum benden kucukler evleniyor ben hala bekarim diye..sana tavsiyem cok secici olma..benim pismanligim cok.nasilsa biri cikar diyip bu yasa kaldim.simdide yok..kim benden ayrildiysa nisani takti demissin yaa iste ayni durum bendede var kendimi kismet acici gibi hisseder oldum.cok sinir bi durum.cikar elbet biri..bende senin gibi bunu dert eden biriyim...hakkimizda hayirlisi..Kizlar çok moralim bozuk artik geleceğe dair hicbir ümidim kalmadi ya bakiyorum etrafima benden küçükler evlendi bende kimle yola ciktiysam hep olumsuz bitti ve kim benden ayrildiysa aninda nisani takti gidenler için hic uzulmuyorum artik yada kimseyi kiskandgim için demiyorum allah herkesi mutlu etsin inşallah .yoluma bakiyim dedim gidenler için uzulsemde hoslandigim insanlar oldu içime çok sinen onlarda beni istemedi erkekler artik 18 19 yaşındaki kizlara bakar oldu ben 26 yadindayim yasimi ben gayet normal buluyorum ama artik çok yoroldum insanların lafi 20 yasindaki kizlar dalga geçer oldu benle sen bu yasta bekarmisin diye .ve ben zaten allahbbilir ama kimseyle evlenebilcegmi sanmıyorum .ama artik hyatim boyle gtceksede alismk istyrum oda olmuyor varmi benim yasadiklrmi yasayan inanin çok cok üzgünüm(
Hayatını evliliğe endekslersen mutsuz olman normal tabi. 26 yaşındasın daha yahu. Sanki 46 olmuşsun, kimse seni istememiş, evde kalmışsın gibi konuşuyorsun. Nasıl bir çevredesin bilmiyorum ama 20 yaşındaki kız evlilik konusunda seninle dalga geçiyorsa ver ağzının payını geç. O yaşlarda evlilik annelerimizin zamanındaydı. Annem bile şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim diyor. Sen 20 yaşındaki sübyanın lafına üzülüyorsun.
27 yaşımda evlendim ben. Hiç aklımda yokken, ben evlenmem daha diyorken 5 ay içinde kendimi nikah masasında buldum. Evlilik de kaza gibi, geliyorum demiyor.
Daha bugün bir konu vardı, 20 yaşında evli çocuğu olan biri yazmıştı sıkıntılarını onu bul da oku. 20 yaşında evlenseydin başına gelecek muhtemel şeyler o konuda vardı.
Seninle evlenmek isteyecek insanların sana değil 18 yaşındakilere mi bakacağını düşünüyorsun? Seninle evlenebileceklerin yaş ortalamasını 28-30 alırsak eğer, söyler misin bana hangi aklı başında 30 yaşında erkek bir 18liğin kişiliğinden, sohbetinden,hayata bakışından, çizdiği yoldan yaptığı kariyerden etkilenir ki? Güzellik gençlik bir yere kadar etkiler ama inan 18 yaşında bir kızla 28 yaşında bir adam anlaşamaz. Aradaki yaş farkından bahsetmiyorum. Kuşak farkı dediğimiz şey bu. Sen 36 yaşında bir adamla aranda 10 yaş olmasına rağmen anlaşabilirsin ama 18 yaşındayken bunu yapamazdın. Bilemem anlatabildim mi?
Aynisi bizim akrabalarhemşehri miyiz yoksa. Bana diyemezler agizlarinin payini veririm de bi abla var bekar akraba ona diyolardi. Sen de agizlarinin payini ver canim. Bana siz mi bakiyonuz da bu kadar batti filan gibi :))
Sanki ben yazmisim yahu...daha dur 26yasindasin ben 31olcam bunlar iyi gunlerin.ben ozaman dert etmezdim.2senedir hicc bekar arkadasim kalmadi cevrem bitti hepsi cift bi ben yalniz olunca insan ortama girmek bile istemiyor.hele dugun dernek duymak istemiyrum benden kucukler evleniyor ben hala bekarim diye..sana tavsiyem cok secici olma..benim pismanligim cok.nasilsa biri cikar diyip bu yasa kaldim.simdide yok..kim benden ayrildiysa nisani takti demissin yaa iste ayni durum bendede var kendimi kismet acici gibi hisseder oldum.cok sinir bi durum.cikar elbet biri..bende senin gibi bunu dert eden biriyim...hakkimizda hayirlisi..
İnan ceveyide geçtim ben kendim için üzülüyorum(
Bosvercez canim artik ne yapalim. Ne yaparsin olur ne yapmazsin olmaz. Nasip kismet
18 yasinda bende nisanlandim aklim bi karis havadaydi ama yanlis yaptim olmadi ve attim nisani suan 25 yasindayim nisanliyim 1 ay snra dugunum olacak ve bu defa farkli insanin yasi gectikce daha mantikli davraniyo bana gore bu yaslarda normal 30a kadar yolu var derdim nasip askim ckti karsima :) yasin gecmis degil bence bunu demek ici n erken Allah gonlune gore versin hayirlisiyla canim:)
Konuyu biraz gec gordum. Ben de kizlara katiliyorum. 4 senelik yanlis bir iliskiden kil payi kurtuldugumda 27 yasindaydim, ki bu gecen sene oluyor. Allahin benim icin yazdiklarini tahmin edemedigimden tipki senin ruh haline burunmustum. Hayatta yeni bir iliskiye baslamam dedigim bir anda esimle tanistik, 6 ay icerisinde nisanlandik, nisandan 3 ay sonra evlendik. An itibariyle 28 yasinda ve yeni evliyim. Kendimi gec kalmis falan da hissetmiyorum. Herkes ayni seyleri soyluyor biliyorum ama bekle. Nikah tarihi sasmazmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?