Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

cok doğru rahat rahat yıkamak varken. valla benimde aklıma düştü ama daha 1 yıllık makinam .

evet makine seçerken iyi düşünmek lazım sonuçta senelerce kullanılıyor. sizin daha 1 yıl olmuş ciddi bir arıza çıkmadığı sürece değiştirmeniz anlamsız tabi.

kızlar sizin için video buldummmm bakabilirsiniz.

[video=youtube;kX7709FHJjA]http://www.youtube.com/watch?v=kX7709FHJjA[/video]

video için teşekkürler.. bizim reklamlarımızdan ne kadar farklı reklam yapıyorlar yaa... :):):)
yanlız f1443kds7 beyaz renkli bu video'da.. Acaba Türkiye'de beyazı var mı? Beyaz da şık duruyormuş...

internette baktımda f1443kds'nin beyazı yok sanırım Türkiye'de... zaten grisi daha iyi :)

ben beyaz sevmediğim için hiç düşünmemiştim... ancak internette renkleri var gözüküyor en doğru bilgiyi sanırım yetkili servisten alabiliriz. bu arada evet lg'nin başka ürünleri için de çektiği videoları izledim çok güzel eğlenceli ve detaylı reklam yapıyorlar çok hoş :)

Son düzenleme:

hıım ben griden başka bulamadım internette... neyse siz zaten beyaz düşünmüyormuşsunuz :) bu arada siz aldınız mı f1443kds7'yi? ve bulaşık makinası-fırın vs neye karar verdiniz?

yo karışık yıkama özelliği var herşey bir arada yıkanabiliyor... amaç zeten çamaşır çokluğu değil büyük eşyaların yıkanabilmesi için. ben o yüzden tercih ettim, battaniye, yorgan, kilim falan yıkamak için. yoksa öyle dağ gibi çamaşır biriktirmem 11 kg dolsun diye

özellikle buharlı tazeleme özelliği çok hoş di mi?
20 dakikada su ve deterjan kullanmadan sadece buhar ile havalandırması süper bence....

bence de çok kirli olmayan sadece bir kere giyilmiş kıyafetleri boşuna yıpratmamak ve su-elektrikten tasarruf etmek için ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…