Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

sessiz olması cok önemli çoğu zaman ben camasırı anca geliyorum yatmadan atıyorum ses cok rahatsız ediyor. alırken cok öenmli bu

kesinlikle ses önemli üst kat komşum çalıştığı için akşamları çalıştırıyor makinesini bir de pazar sabahı nuh nebiden kalma olsa gerek takır tukur ses geliyor bize... bir gün karşılaşırsam söyleyeceğim bunu hatta belki ona da öneririm f144kds7 yi :))))

evde makine sesi hep bana pazar günlerini hatırlatır nedense... hani çamaşır ütü ve banyo üçlüsü çocukluktan kalma... o yüzden hiç hoşlanmam o sesten :) o yüzden ne kadar az ses o kadar çok mutluluk benim için :)))

gerçekten çok sessizmiş f1443kds7... arkadaşım çok memnun...

bence 2.300 cıvarı bı rakam sadece camasır makınası ıcın cok pahalı gereksız

bana göre beyaz esyada en önemli parça çamasır makinası. hele çalışnalar için. düşünsene renkli renksiz ayırmana gerek yok

İlerde olurda evlenirsem hani su deterjanı koyuyosun programını makina ayarlıyor ya onu düşünüyorum ev işlerinden o kadar uzagım ki

İlerde olurda evlenirsem hani su deterjanı koyuyosun programını makina ayarlıyor ya onu düşünüyorum ev işlerinden o kadar uzagım ki

deterjanı ayarlayan olmasın o makina :):):)

bu arada gulsah10'un dediği gibi bu makinada teknolojinin son harikası....
ama tabi dediğin gibi sen evlenene kadar ohooo daha neler çıkar...
teknoloji hergün hızlı birşekilde ilerliyor sonuçta...

zaman ayarı dediğiniz sanırım bu özellik zaten f144kdf7 de bu özellik var ki

arkadaş zaman ayarını demedi.. deterjanı koyuyormuşsun deterjana göre programı kendi seçiyormuş demek istedi... ama bu durumda tam tersi.. programa göre deterjanı seçen makineden bahsediyor bence..

bu arada lg f1443kds7 'nin zaman ayarlama özelliğini sanırım gözden kaçırmışım... bu da iyiymiş...

benim makina 5kg.bayram tatilinden döndük tabi çamasır yıkanıcak 3 makina yaptım isyan ettim ya .ah su makina gecen sen cıksaydıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…