- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Evet geleceğimden çok umutsuzum, sanki hayatımda hiç güzel mutlu olucagım günler olmucak , heyecanlanıp sevineceğim birşey yaşamıcak gibi hissediyorum, 3 yıl önce boşandım yanlış bir evlilik yaptım çok kısa sürdü çocuk olmadan ayrıldık neyse ki ayrıldık derken resmen terk edildim , acısı geçti artık ilk zamanlardaki üzülmüyorum, psikolojim çok bozulmuştu zor toparladım henüz 8 aydır iyi hissediyorum kendimi, ağlamıyorum hergun öyle vefasız biri için, ama içimde ruhum öldü sanki eskiden sevgilimden ayrılsamda birgün herşeyin çok güzel olucagını mutlu günlerimin olucagını düşünüyordum şimdi öyle değil umudum yok , hayattan bir beklentim yok ot gibi yaşıyorum, yiyorum içiyorum geziyorum alışveriş yapıyorum ama nasıl anlatsam birşeyler eksik gibi tadım tozum yok , ömrümün sonuna kadar böyle ailemle ve yeğenlerimle geçicek diye düşünüyorum, yanlış anlamayın ailemle tabi ki mutluyum beni çok seviyorlar ayrılınca baba evine geri döndüm sağolsun beni hiç üzmüyorlar ama ben bir durgunum sanki yaşım çok geçmiş hayatı kenarda durup izliyorum, belkide gerçekten hayatım böyle geçicegi için bunları hissediyorum.