- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.001
berincim bu da erkek demek.hayırlısı olsun.sağlıklı olsun.ne güzel işte ali fıratla destek olurlar birbirlerine büyüynce inş.hamililiğim bence iyi gidiyor ama dr bebeğin haftasına göre gelişmediğini söyledi
eşimede bana dır dır etmek düştü tabi
emzirmeyi cok önceden bırakmalıymışımda ondan gelişemedi vs vs inşallah bihasarı olmaz
pinkim sana da geçmiş olsun.kötü valla bu bel olayı.biz dün biraz dışarı çıkıp dolaştık eşimle.şimdi kalça ve bacak ağrısından oturamıyorum.fazla ayakta kaldığımda oluyo.ağır kaldırsam oluyo.ufaklıklarda malum.maşallahları var.noolcak bu halimiz bilmiyorum valla.selam kızlar hayırlıgünler herkes iyidir inşş bende iyiyim ALLAHIMA şükürler olsun bebişlere geçmiş olsun hastalanmasınlar beli ağrıyanlarada geçmiş olsun valla bel fıtığı herkeste artık büyük küçük yok arar arar bendede olur geçer aklım çıkıyo ters hareket yapmamaya çalışıyorum herkesi çoook öptüm çok
Ben geldiiiim
Ayol hiç vaktim yok beya
Çok süper karı oldumda
Yemek yap, çamaşır yıka, ütü yap, misafir çağır, misafirliğe git, işe git çalış, temizlik yap, kocanla ilgilen..
Falan filan..
Neyseki düzene giriyor gibi hayatım..
Artık yemek yapmak zorlamıyor en azından..çok şükür..
Bu arada redicim bebilerimizi gördüm feysten..
Allahım ne kadar büyüdüler yaaa inanamıyorum..
Harbiden dünyaya gelen büyüyor yanii..
Keşke gelebilsek, aslında düşünüyorum neden olmasın...
Red,mde ikizleri alır gelirdi..Aaahh ahh ne güzel olurdu..
Bu sefer gezmezdik bi yere giderdik, orda sabit otururduk hasret giderirdik..
Ne dersin abla :87:
selam canım.bende özledim herkesiselam kızlar ne var ne yok özledim sizi yahu
kızım sen samsundan yeni geldin zaten.hangi ara gittin antalyaya.hakkat gezenti oldun hee.e daha kaldı mı bari gitcek yerler?.ama iyi oldu ya epey bi dağıtmışsındır kafayı.şu antalya işi de yaza denk gelseymiş tam süper olcakmış.herkese merhabaaaa
gezentı ben teşrif etti sonunda :)
antalyadan yenı döndum nasılsınz canlarım sayfaları oku oku bıtıremedım ne cok konusmusunz öyle :))))))))))
valla sıtenın en az ılerleyen sayfasıdr bızımkı
neyse tatılım cok ıyı gectı kızımla esımle gezıp durduk valla.evlendığimden berı esımle tam anlamıyla bır tatıl yaptık çok şükür.
sımdıde harıl harıl temızlık yapıyorum tatılın acısı cıkıyor yanı :))
aysemmm senı aradım ama acmıyosun nıyekıneee?
neyse ben kacar cok öptüm herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?