- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.021
Aminn teyzeni de, cümlesini de inş.aleyküm selam.hayırlı olsun gamzecim.benimde teyzemin nikahı var o gün.allah mesut etsin hepsini.
sağol gamze teyzesi.emir ikinci dişini çıkardı.erende henüz bişey yok.
ensarı gördüm.süper yakışıklı olmuş maaşallah.çok öpüyoruz onu.
biizimkilere baktığım zaman onlar içinde diyorum ne zaman büyüdünğz bu kadar diye.baya baya değiştirler.tepkiler felan başladı artık herkese,herşeye.birbirlerini çok seviyolar.görünce mutlu oluyolar birbirlerini.sabah kalkınca bir müddet muhabbet ediyolar karşılıklı,bana göre anlamsızca ama sanki birbirlerini anlıyolar
baba evde olunca dışarı çıkabiliyoruz bazen hava aldırmak için.onun dışında hep evdeyiz.kalabalığı pek sevmiyolar.bi kaç gündür yatılı misafirim vardı.epey bi huzursuzlandılar.
bugünlerde ereni kalp muayenesine ve ekoya götürmemiz lazım.böyle işte.benimde günlerim böööyyle geçiveriyo.
teklif güzel bencede.bakalım bacılar ne diycek.zaten ben anca temmuzda felan müsait olurum.daha baya var yani süremiz karar vermek için.
herkesi öpüyoruuumm
selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşşş naz haklısın cnm öyle oldu yavaş yavaş koptuk burdan arad bir girip bakıyorum bende dünya hali herkesin meşguliyeti var sağlık olsun az da olsa iyi haberlerinizi almak iyi geliyor herkesi öpüyorum bebişleride tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?