Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ahhh canım ne zor olmalı allah sabır versın en azından o duyguyu yasamıssın .pekı dr lar neden oldugunu bulamadılarmı

canım hoş geldin
ay neden terkediyo bebekler seni.problem ne

dr sebebi yok dedilerr tümm tahlillerimm temizzz demekki buu sınavıı yaşamamm lazımmışş inşallah 5. yii sağsalimm hayırlısıyla kucağımaa alırımm
isteyipp ve istediğinee kavuşupp kaybetmekk gerçektenn çok zorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

kızlar yıne yok oldu sıtemız bır sure acemım sana msj yazdım topıcte cıkmadı bır turlu..........nbr napıyosun canım??????????????????

canlarım aksam reglı oldum.........bugun sabah tup bebek merkezını arayıp pazartesıye kan tahlılı ıcın randevu ısteyecegım........sanırım resmen baslıyorum....bır aksılık olmaz ınsallah...hala tam ınanabılmıs degılım aklıma gelınce duygularım karısıyor,heyecan,umut,korku hepsı bır anda cokuyor uzerıme.........:teselli:

ıyıkı varsınız şu cumlelerı dökmek bıle rahatlattı beni........:1hug:a.s.

ALLAHIM şu mubarek gunlerde hepımıze en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp et yarabbım.....:Saruboceq::CüvCüv:

kalkıyorum canım arkadaslarım.................
HERKESE KOCAMANNNNNN GUNAYDINLARRRRRRRRRRR:1hug:a.s.

gunaydın acemkızı aaa sen gececi değilmiydin...
cook şükür iyiyim rabbim bugunlerimizi aratmasın

canım benim belli olmuyor bazen gece bazen gündüz eşim en sonunda yeter dedi ertık bende o yüzden bi kac gün giremedi,m ama aklım hep sizlerin yanındaydı unutmayın haaaaaaaaaaa

Günaaydın kızlarrrrr denefcim günaydın acemim günaydın burcucum günaydın
hepinizi çok seviyorum gününüz aydın olsunŞeniz dün itibari ile resmen işden
ayrılmış bulunuyorum yani ben çıkıcam demedimde patron artık pes etti dün
akşam sabırların tükendiği andı birbirimize girdik istemezdim böle olmasını
herkes eteğinde ne varsa dökdü ama ben gene çıkıcam demedim çünkü ant
vermişdim ben çıkmıcam o çıkarıcak diye yoksa hiç bişiy istemeye hakkım
olmazdı pazartesi son burda artık hesabımı kesip yeni ufuklara yelken açacağım
patronumuda allaha havale ettim kendisinede söledim ama yinede çok pişkin:dilcikar:
nefret bile edemiyorum kendisinden bu 8 ayımı yaşanmamış böle bir insanı tanımamış
gibi yaşamaya çalışacağım içimde sölemediğim hiç bişiy kalmadı çok rahatım:1closedeyes:
allah en kısa zamanda hayırlı iş kapıları açsın amin:Saruboceq::Saruboceq:
benim için dua edin kızlarŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…