Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Tamam iyi geceler..Allah rahatlık versin, oda sana selam söylüyor..
Şimdi olmayanlarda gelirler merak etmeyin..
Ramazan işte..Çok güzel olsada insan biraz yorgun oluyor, ama tatlı yorgunluk tabiki..

selam canlarım.........cok halsızım bugun pek duramayacagım pcde bır hal hatır sorayım dedım..........tansıyonum dustu galıba...........opuyorum sızı ...............kaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorum canım.........benım ozellerde sılınmıs belkıde okumadıklarımda vardı herkesın sılındımı acaba???????????:1no2:

evet hayatım bızlerı bulusturan sıtemız bu aralar ayırıyor :sm_confused:

sahuruda yaptım bırazdan yatıcam guzeller bugunde nobet bıttı........topığı sapasaglam teslım edıyorum bakın sıze ben bakarken bı vukuat yoktu sorumluluk kabul etmem bılesınız....................kaydirigubbakcemile3

....HERKESE GUNAYDINLAR CANLARIM CUMANIZDA MUBAREK OLSUN RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....................:Saruboceq::CüvCüv:

günaydın arkadaşlarım canlaım HAYIRLI CUMALARrrrr diliyorum herkesee....
Rabbim inşallah bu münbarek günlerin ayların yüzüsuyu hürmetine inşallah gönlümüzde ne muradımız varsa versin tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hııııııııııııııııııı öyle birşeydi
tamam odur o zaman
mavi nerelerde acem artık denk gelemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa seni de zor yakaladım

canım nerlerdesin bi türlü denk gelemiyoruz :a015:
şu ramazan hayırlısıyla bittiğinde sanırım artık toplaşırız eskisi gib.....
hihoyyyt..
ehhh artık yavaş yavaş geliyorum eski günlerime canımmmkaydirigubbakcemile3
herkescükleride bekleriz demi ama :sm_cool:
öpüyorum canım seni ALlaha emanet ol

canım herkes ektı bızı acemde mavı de eskısı kadar sık gelmıyorlar.sanırım ramazandan dolayı.ama bayram bı gecsın hele bi gelmesınler onlara soracammmmklava:klava:klava:

kzuum ya valla aslında ben arad bi gelip gidiyorum ama denk gelemyioruz eskisi gibi fazlada kalamadım...
hele bi hayırlısıyla ramazan geçsin yine bol muhabbetli sohbetli neşeli kahkahalı yoğun günlermize döneriz ...

ya ben sizi hepiciğinizi çok seviyorum heeeehihoyyyt

günaydın maviay,günaydın esra
nasılsınız arkadaşlar....
herkesin cuması mübarek olsun.ALLAH evinizden huzuru,mutlulugu bozmasın.herkesin saglıgıda yerinde olsun insallah...

günaydın herkeze nasılısınız onlı olan arkadaşlar
canım sanada günaydın..henüz tanışma ve sohbet fırsatımız olmadı seninle...umarım iyisindir tatlımm...sabahaın ve cuman hayırlı olsun canımma.s.

günaydın maviay,günaydın esra
nasılsınız arkadaşlar....
herkesin cuması mübarek olsun.ALLAH evinizden huzuru,mutlulugu bozmasın.herkesin saglıgıda yerinde olsun insallah...

denefim canım nasılsın tatlımm..hayırlı sabahlar ve cumalar diliyorum canımm.kız sen daha taşınmadınmı bakimmmm...kaydirigubbakcemile3a.s.

günaydın canlarım
sabah şerifleriniz hayırlı,cumanız mübarek,eviniz bol bebişli,gönlünüz huzurlu ve neşeli olsun.
mavi aycım hoşgeldin.valla topikçe senin yollarına kırmızı güller ve halılar serdik bekliyoruz canım.
denefim günaydın canım.dün bi türlü konuşamadık seninle umarım iyisindir.
esracım günaydın.kıs hadi biz işe geliyos.sana nooluyoda sabah sabah dikildin ayağa yatsana bakem sen.ooof of.ben evde olcam da sabahın köründe kalkacam.........

günaydın arkadaşlar

hava o akdar kapalı ki içim bunaldı.
bir de adetsancıalrım başaldı daha 8 gün var
ama işyerinde bir masada devaölı oturmak daha da artırıyor

günaydınlar allahım gece nöbetini oku oku bitmiyor bi ara kendimide
gördüm yahu nöbette radyoloji dün görmedin beni sohbette bastım seni ama
nese denefim günaydın gene bayrak sende merhaba mavi ay nasılsın bakalım
sanada güzel bir günaydın esracım merhabalar hepinizi çok seviyorum arkadaşlar
bugün çok neşeliyim çok şükür midem bulanmıyor ve kociş sabah itibari ile
düğün resimlerimizi almaya gittikaydirigubbakcemile5

canımmm nasılsın tatlım günaydın teknikerim benim...ayyy sağolasınız yahu bu kadar beklendiğimi bilseydim çok fazla ara vermezdim gıııı....:1hug:a.s.

hayırlı sabahlar , cumalar ve hayırlı işler diliyorum tatlım sanahihoyyyt

günaydın arkadaşlar

hava o akdar kapalı ki içim bunaldı.
bir de adetsancıalrım başaldı daha 8 gün var
ama işyerinde bir masada devaölı oturmak daha da artırıyor

canım günaydın.. geçmiş olsun tatlım ya ağrı kesici falan alsaydın...
off bursa 2 gündür felaket yağışlıydı sanki bugünde yağacak gibi valla kapalı...aman olsun berekettir yağsın demiii

nazcım günaydın..teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın....hayırdır midende ne sorun var ...
geçmiş olsun canımm...
fotolarını bizede gösterirsin heralde değilmisırnaşık şey

canlarım geldım en son dun oglen uyandım ben ve sonra 1 dk gozumu kırpmadım bıle.............ozellerı yazayım topıge donucem guzeller............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…