- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
canlarım geldım en son dun oglen uyandım ben ve sonra 1 dk gozumu kırpmadım bıle.............ozellerı yazayım topıge donucem guzeller............
canlarım geldım en son dun oglen uyandım ben ve sonra 1 dk gozumu kırpmadım bıle.............ozellerı yazayım topıge donucem guzeller............
amanınn kimler gelmiş tekrar günaydın canım...lotuscum ben hala aynı yerimdeyim geceden beri...kaydirigubbakcemile3
yaz bakim hadi...eksik gedik varmı aceppppp:1hug:
kızlar cuma saatinde cuma suresini okuyanınız varmı bilmiyorumda,cuma suresini okuyup 9.ayetinden itibaren(ya eyyühellezineden itibaren)sonrasını 7 kere okuyup içinden olması istediğini dileğini geçirenin dileğini allah geri çevirmezmiş,ben öğrendim sizinlede paylaşayım dedim..:1hug:
doğru söyledin canım haklısın ...İkimiz gece vardiyasınayız...gunaydın mavişim..............kız bız ıkımız bu pcnın basında geceden sabaha kuflenıcez ya........hayatım hersey yolunda ınsallah benım ısımle ılgılı merak etmeyın..........
bırsey olursa tum topıge msj atıyorum zaten kk nın ozel msjcısı rutbesı benım olmalıkaydirigubbakcemile5
bennnnnnnnnnnnnnnn varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama namazımı kılıp geleyimmmmmmmmmmm
allah kabul etsın canııım
nasılsın canım ramazan nasıl gıdıyor bayramda geldı az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?