Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet işde liste bu sağol pink hadi denef bi bakı ver bakalım.

merhaba canlarım....
geçmişi okuyupta geldim hemencecik...
denefcim bende aldığım tefrciyeyeyi bitirdim sahurda rabbim kabul eylesin inşallah..en kısa zamanda sana bir beiş nasip etsin
şey diyecem sizlere adet oluncada okunabilirmi tefriciye malum yakında ozaman okuyamazsam diye
söylüyomda
nazcımgeçmiş olsun mide bulantın
bebekecem canım nezamandır söylemek istiyodum rabbim bebişini sağ sağlıim kucağına almayı nasip etsin

Canim yeni arkadaş için okumaya başlama ilk önce arkadaşimiz başlasin ondan sonra başla seninki bittimi.
Eğer okumak istersen ben 200 tane almiştim onun 100 tanesini okudum . 100 tane okuyabilirsin ya gündüzleri çalişiyorum yoruluyorum karnimda içice şişti bel ağrisi yapmaya başladi akşam eve kendimi zor atiyorum. Yemek bile yemeden uzaniyorum uyuya kaliyorum valla

sağol burcucuğum allah razı olsun iftara kadar böle devam ediyor
iftardan sonra geçiyor çok şükür.

SAĞOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZE DUA EDİYORUM .BİRGÜN SİZLERDE BENİM GİBİ ANNE OLACAKSINIZ . ALLAHIM SABREDEN KULLARINA VERİYOR. UMUDUNUZU YİTİRMEYİN OLURMU BEN TAM 7 YIL BEKLEDİM AMA SİZLER BİR AN ÖNCE ANNE OLUN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

selam anne adayları ben geldim
ya 9buçuktan beri siteye girmeye çalışıyorum yaa deli oldum deli
ne var ne yok kızlar

kızlarrrr
herkes gitti mi ya ben gelene kadar
canlarım pinkin gönderdiği listede değişiklik olmuştu en son
ben şimdi listeyi bi bulayım

ANNE ADI:SEHER
BABA ADI:CEMİL
NİYETİ: SAGLIKLI Bİ HAMİLELİK GEÇİRİP EN KISA ZAMANDA, SAGLIKLA EVLADIMI KUCAGIMA ALMAK İSTİYORUM...
TOPLAM: 4444 adet olacak

radyoloji teknikeri---------:444+
nevinırmak-------------------:300
nehir21------------------------:1000
alhan---------------------------:300
lotus---------------------------:300+
naz-----------------------------:150+
burcu--------------------------:400+
swethome-------------------:200+
denef--------------------------:500+
bebekecem-----------------:200
pinkrose---------------------:200
mavi ay----------------------:200
nevin--------------------------:50+
mumudihaba---------------:200+

KALAN-----------------------000
şimdi bu denefin listesi herkes kontrol etti mi canlarım yanlışlık yok değil mi
eksik veya okuyamayan varmı arkadaşlar

liste tamam heralde cnm inş en kısa zamanda dilegi kabul olur aminnn:CüvCüv::CüvCüv:

liste tmm cnm tam 4444 olmuş inş dilegi kabul olur hayırlısı olsun istemek bizden vermesi Allahtan süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

radyolojim hoş geldin canım.yeni arkadaşa geçelimmi.heralde benim ki tamam...bu ramazanda bitirelim herkesin okumalarını mübarek ayda....sizler ne dersiniz..

YÜREGİNİZ,GÖZLERİNİZ BENİM İÇİN YORULDU ARKADAŞLAR.HAKKINIZI HELAL EDİN.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN....DUALARIMIZ İNSALLAH KABUL OLUR...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
inş cnm kabul olurda iki kişi olarak buraya gelırsin kızlar bugün tekme yedım dersın bizlere aminnn

liste bumu canımcım.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…