- Konu Sahibi bebekecem17
-
61 esra sen nasılsın canım....pek sizle muhabbet etme şansımız olmadı .umarım ileri tarihlerde daha çok seninle kaynaşırız.ALLAH umarım sanada tez zamanda bebegini kucagına almayı nasip eder...
denef canım benim okumam bitti allah kabul etsin inş hepimizin
niyetlerini allahım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin:ecrin_bebek:
banada bulantısız bi hamilelik nasib etsin bende çıkım aradan bari:Saruboceq:
61 esra sen nasılsın canım....pek sizle muhabbet etme şansımız olmadı .umarım ileri tarihlerde daha çok seninle kaynaşırız.ALLAH umarım sanada tez zamanda bebegini kucagına almayı nasip eder...
yüregine saglık canım...şimdi sıra sende galiba demi...çünki yagmur gelmedi bayadır topige..
ya bende okumak istiyorum ne okunuyor nasıl okunuyor yardımcı olurmusunuz
canım önce bebek isteyenlere okuyalım benim acelem yok okuruz bi soralım arkadaşlara
olurmu isteyen vardır swochome ister belki a.s
canım benim ne kadar anlayışlısın.sen den sonra kimse ona okuruz...sıra atlamayalım.olurmu başka arkadaşlara ayıp olmasın...
olur canım benim için no problem liste nerde ya du ben bi bakim
şu listeye ama radyoloji daha iyi anlıyor genede bi bakim o gelince başlatır.
Canim teyzelerim biz geldik. Nasilsiniz bakalim
sohbetiniz bol karniniz bebiş dolsunnnnnn
hoşgeldin ecem esracım liste odeğil ya radyolji sayfayı biliyor sanırım bakdım bulamadım
okuduğumuz liste var ama o geçerlimi bilmiyorum belki cumartesi ya izinlidir
biraz bekleyelim bari:sm_confused::sm_confused:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallu bihil'ukadu, ve tenfericu bihil'kurabu, vetukdâ bihil'havâicu, ve tunâlu bihir'regâibu, ve husnul'havâtimi, ve yusteskal'ğamâmu bivechihil'kerimi ve alâ âlihi ve sahbihî fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli mâlû»min lek.
Manası: Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün û‚l ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."
LİSTE
1) myhope
2)radyoloji teknikeri.....................okunacak
3) maviay
4) denef72
5) yağmur 23
6) yasmin_yldrm
7) naz_24
8) bebekecem17
9)lotus
10)nevin
11)mumudihaba
12)alhan
13)burcu8279
14)pinkrose
15)acem kzı
16)sweethome
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?