Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hee doğru okudum ben kardeşini radyolojim.
Ayrıcada çok kızdım sana. Seninki bahane değil onu söyleyeyim. Bahane bulamk istiyorsan başka güzel birşey seç.
Neymiş aralarında 7 santim varmış yan yana iyiymişte ayrıyken şöyleymiş böyleymiş. Yan yana değilken nasıl duruyorsa dursun canım ne olacak.. Bak sonra ablam istemedi diye üzülür. Aynı boyda olsalar bile ne fark eder. Bu en çok gönül işi değil mi? Hani önemli olan anlaşmak, sevgi saygıydı.
Kızdım sana ona göre. Bir kere herşeyden çönce kardeşin onu seviyor. Yani uygun görmüyorsan başka ama boyu ve dış görünüşü bahane etme :)

Swetim haklısın ama bu kocan değişmeyecek galiba. Kayınvaliden ve görümcenide ayrıca tebriklerimi sunuyorum.
7 aylık hamile kadına iş mi yaptırılırmıymış. Hemde çalışıyorsun. Allah insaf versin ne diyeyim.
Ama haklısın. ınşallah herşey yoluna girecek. Önemli olan sensin ve bebeğin bunu unutma.
Temizlik gerçekten önemli . Hem doğuma yakın annenler gelecekl nasılsa onlar hallederler. Sen kafanı gönlünü rahat tutmaya çalış inşallah. ınşallah eşinde farkına varır kendiliğinden..

ah nehiirm ahh
annem olsa alt kattaki böyle olur muyud .dün onu düşündüm ağladım zaten.
ben biryandan da onarl benden dolma istemişlerdi.sabah onu yaptım erken uyandım.zeytinyağlı kuru dplması.
saöyledim yaptım diye teşekkür bile etmediler.
yani günah olmasa lanet olsun hepsine diyeceğim.
düşündüm de ben yanlış yerde ve zamadayım kesinlikle,

seviyor biliyorum beni ama yetmiyor artık bana sanki,
kopma noktasıdnayım.öyle hissediyorum.gececek ama hepsi de iz bırakıp geçiyor işte offfffffff

Öyle deme yanlış düşünüyorsun. Çok hassasın belki bu yüzden ama öyle düşünme.
Yanlış yerde ve zamandaysan unutma karnındaki kızında olmazdı.
Bu nasip kısmetten başka birşey değil. ınşallah herşey çok güzel ve hayırlı olur.
Bazen insan haklı olmak bile istemez yanlızca mutlu olmak ister değil mi?
Sen haklısın ama mutluda olacaksın inşallah...

Ayyy canım yaaa çok güzelsin bembeyaz..Maşallah sübhanallah. Çok güzel çıkmışsın..
Lalelerde bir o kadar güzel. Hava soğuk gözüküyor gerçekten. Ama güzel birgünmüş galiba..
Yanınızdaki bay-bayan kim kıı? Kimin ailesi?

Bu arada denef abla nerlerde acaba? Ne yaptı hafa sonu halledebildimi temizlik işlerini. Eşiyle problemlerini acaba??
Kız çilek illaki bekleyecekmisiniz şu borcu yaw. Bebiş istiyoz biz. Hem o rızkıyla gelecek. Hee bide nazdan bekliyoruz..Yani en azından karar vermenizi :))
Yoksa önce ablam ve radyoloji var sırada inşallahhh...

bende istiyorum nehircim ama biraz daha sabretmem lazım
az kaldı zaten çok şükür
sene sonuna doğru bişeyler düşünebiliriz
bakalım hayırlısı

swwetcim genelde 19 ya da 20 mm olunca atlatma iğnesi vuruluyo.bu hafta sonuna doğru çatlar muhtemelençsonra da 14 gün bekliyos işte malum.bu ay da olmazsa sonraki ay iğneleri vurdurup yine takibe devam edicez

nehircim yaa ne bileyim.insanın kendi kardeşi olunca söz konusu olan herşeyi ince ince hesaplıyo işte.aslında ailece kafamıza takılan başka bi problem daha var ama burda söylemek istemiyorum onu.
sadece hayırlısı diyorum.sadece

gamzecim ohhh ne güzel....
insanın içi açılıyor fotoğrafta bile görse...
eminim çok güzel geçmiştir hafta sonun....
fotoları tekrar koyduğun için ayrıca tişkür ederim canımcım...

Anlaşıldı hatun zaten öyle birşey olduğu. Yoksamki boy okadarda önemli değil.
Neyki acaba, evlilik çağında olan kardeşine bi söylesen hele:jeyyar:
İyi bakalım çilek öyle olsunsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…