Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı sabahlar hatunlarrr mirmirmirmir
çilekçim fotonu bende görmek istiyom,niye bizim kafamız kelmi.........benneyaptımki
kaydirigubbakcemile3 değil değill tabii a.s.
siteye geldiğinde özel mesaj atarsın bende o zaman koyarım senin için :1hug:
ama 8,30-19,00 arası olsun kaydirigubbakcemile2

swetçim alem kızsın hee ne diyim ben sana kaydirigubbakcemile3

deliyim bacım
herkese acırım kendim hariç
işte kaynanası burununda getirirken kaynanasına acıyan bende bşak manyak varmıdır.......
arkadaşım avrdır.hala böyel diyebiliyorsuan senin vicdanında azıcık da bana ver derdi.
ama ne bilyeim allah görüsn bacım .
bu arda ben buradayım fotoalr neredeeeeeeeeeeeeeee

günaydın.haklısın swetcimde.sendeki merhamette fazlaymış yani.beni üzene acımam ben.eşim hariç tabi.ama tabi bizim insanları cezalandırma gibi bi lüksümüz yok.yüce adalete havale ediyoruz.
kızlar bu hafta herkes kendini toparlasın ben dahil.problemlerimizi bitirelim bu hafta.önümüzdeki haftayı mutluluk haftası ilan ediyorum topiğimize.kara bulutları göndercez inş.yazda geldi.güneş açtı.topiğimizde bahar şenliği başlasın artık yaa.ne bu.kış havasını atamadık üzerimizden.

evet cnm pek fazla merhametmiş seninkisi
güzel bi ahlak ama kendini de düşünmen lazımm dimi ama a.s

evet önümüzdeki hafta mutluluk haftası demek hee hihoyyyt

Son düzenleme:
gunaydın kızlarcok uykum var
kaynım yurtdışından geldi kalkıyım dedim ayıp olmasın dımı
evet hafta iyi haberler haftası olsun kaydirigubbakcemile5

ıyi ozaman önümüzdeki hafta mutluluk haftasıysa bu hafta iyice depresyona girebilirizkaydirigubbakcemile5

Günaydın efem...
Ayy içime fenalık geldi ama barışın kocalarınızla. He yok anlamıyorlarsada anlatın.
Bilmiyorsunuz sanki onlar sizin gibi değil. Anlamazlar söylemeden. Neden bahsettiğinizi bilmezler. Boşu boşuna surat yapıyorsunuz yani.
Söyleyin söylemeden anlamazlar kanımca.
Ben olsam söylerim hiçte duramam zaten.
Kavgaysa kavga nedir yani.
Trip yapın yapın yapın ama kimse anlamasın. E boşuna yapıyorsunuz.
Söyleyinde yapın ancak ozaman işe yarayabilir.
Tamam bikaç gün belki anlarlar dediniz ama anlamıyorlar işte. Söyleyin ozaman.
Ay barışın artık öfff...

Mutluluk istiyorum artık ..Herkes adına...

En gÜzellerı lalaer mı yoksa yanındakı hatun mu anlayamadım ama Çok gzÜel canım.Çok saĞol fotoalr ıÇın gÖrÜdm rahatladım valla

Ee bız bÖyle mutluyuz ne kıızyon be kÜÇÜk ÇocuĞa .
Evlenırsen anlarsın kuzum her Şeyı sen dÜŞÜnÜrsen olmuyor brıacıkkk da o dÜŞÜnecek kuuuzmmmm
ama bakalım benım kıne ben ne zaman patlayacaĞım.
Aman of kıyamıyorum ama herkes bana kıyıyorrrrrrrr
dÜn ınat ettım kayanama gırmıŞtım.
Yemek yemedım.:))))))
hastayım deıdm.

En gÜzellerİ lalaer mİ yoksa yanındakİ hatun mu anlayamadım ama Çok gzÜel canım.Çok saĞol fotoalr İÇİn gÖrÜdm rahatladım valla
kaydirigubbakcemile3 sağol tatlımm Şeniz
koyup koyup kaldırmaktan başım döndü yahu :bbo:

nehircim senden bişi rica edicem olmaz deme ama:mymeka:
yeni aldığın pardesünü giyip bi foto çekilsen de bana göstersenn yerimseniben
model olarak fikirlere ihtiyacım var fisfisfis
bu cumt. terziye gidebilirim çünkü a.s Şeniz

hıh diyorum sana swetim sadace hıh :dilcikar:
Yemek yemedin kızgın olduğun için hastayım dedin. Kim anladı senin kızgın olduğunu?
Hamilesin sen her gününü kaliteli yaşaman lazım duygu açısından.
Sen kız kız kız sonra patla bakalım daha beter alt üst olmayacakmısın hıh.:dilcikar:
Anlamıyor diye kendin söylüyorsun. E anlamıyor. Ama sen üzülüyorsun ne iş:tomato:

Söz veremem çileğim kaydirigubbakcemile3
Yani resim çekilirim ama koymayabilirim. Koyamayabilirim. Resmimi beğenmezsem (ki beğenmem %100) koymam.
Ama beğenirsem koyarım. Ben çok takığım resim konusuna, hiç fotojenik değilim çünkü.
Ama en iyi ihtimalle yüzüm olmadan pardesüyü kesin giyer koyarımkaydirigubbakcemile3

:roflol: ayy ne cümle kurmuşum, koyarsam koymazsam:roflol:

Ütüyüde bana soruyorsun herhalde :roflol:
Daha gelmedi eve yaa inşallah gelir bugün. Bekodan aldım buhar jeneratörlü ütü. Çok güzel görünüyor bakalım nasıl. Gelince resimlerini çekeceğim zaten koyarım çileğim.

güle güle kullan ütünüde bütün çeyiznide canım
pardesünde üstünde eskisin
aaa bende mi arsız oalyım canım oalmıyorum işte.olamıyorum.
ama ben niye yemedim orada sor bakım bir .
1 hafta önce oraya girdm ama eşim orda diye giridm.
masa hazır göümcenin kocası ben eşim kalmışız yemeyen.
görümce demez mi bu işten gelenler karınalrını doyurup geleede yemek deridmiz olamasa.
ki ben evde bir şekildemuhakka eyemek yağpan kismeye de tenezzül etmeeyn biriyim.
ben hiç ses çıakrmadaım.ki o günün yemeğini ben bir gün önceden yapmuıştım.eşime de sen o tencereyi al aşağıya indir demiştim.ki.
bütün bulaşıkalrı da ben yıkarım bu halimde orda yediğimzi zamanlar.
yani sadce sofra kurmuşlar.ama onu bile çoğunluk birlikte yapardık.
işte insan düşünmeden konuşuyor.arsızlığa vuruyor ama ben unutamıyorum.el mahkum içim soğudunğunda yine aynı oraya oturyoruz işte.

koycaksın ben anlamamm :dilcikar:
bekliyorumm bugün ya da en geç yarınn kaydirigubbakcemile3

ya aslında izin verirsen senin o çok beğendiğim resmini koymak istiyorum 5-10 dk lığına
arkadaşları senin gül cemalinden mahrum etmeyelimm :jeyyar:
ya herkes çok methediyor buhar fenaratörlüleri ama bana çok gereksiz bi büyüklük gibi geliyorr kocaman makine yaa kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan inş. cnm mutlaka çok güzeldirr :1hug:

ya benim ütü arçelikti önce buhar sonra da sprey kısmı gitti
zaten performans iyi değildi (sırtım ağrıyordu her seferinde)
bi de onlar gidince hiç ütü yapasım kalmadıı
tefalden beğendim 8 prıgram 200 tl indirimdeydii
başında durdum durdum sonra dedim biraz daha sabredeyimm
borçlar bitince en iyisini alırım
sonra bir de ne göreyim sinbonun bi ütüsü 23,71 tl :1shok: hemde 36 kişinin olumlu yorumlarıı :1shok:
dedim bu işimi görür.. hemen sipariş ettim az önce geldi
bakalım akşamm denicem umarım memnun kalırım.. 23 tl yaa :lepi:

Ne diyeyim Allah kolaylk versin swetim. Başka zaman atlatman daha kolay olur ama hamilesin sen.
Ne duygular içinde olursan bebeğin etkilenecek bundan.
E senin görümcende ilginçmiş.. öyle diyeyim anladınız siz onu.
Benim dediğim onlara değil zaten. Eşine. Yoksa tabiki etrafımızdaki insanların hangi biriyle baş edeceğiz.

Bugünden geçti çileğim, yarın olabilir ancak. Zaten cumartesi dedin terziye ben o güne kadar yetiştiririm merak etme. Benim terziye gitseydim diktireceğim modelide gönderirim sana. Hem kendiminkini hem onu.

Ya bilmiyorum resim..Beğenmezler beni olmaz. Zaten swet biliyo,radyolojim biliyo. Başka kimsede yokkilülülülülülü Neyse bakarız düşüneyim biraz:jeyyar:
Ne kadar abarttım işte bu durumu -tatlicadiarzu-

Bu arada alhandan vede lotustan haberi olanlar (örneğin radyoloji ve gülyüzüm) lütfen yazsın.
Lotus anneciğindeydi hala orda herhalde. Alhanın ağrılarını ve durumunu merak ediyorum nasıl oldu.
Myhop ta yok nerlerde acep?

Ya uzun yazınca hep unutuyorum ütünde hayrlısı olsun bakalım. Çok merak ettim nasıl memnun kalacakmısın. Annemde ablamda tefal kullanıyorlar çok memnunlar. Ben bi değişiklik yaptımkaydirigubbakcemile3

bak sen şuna bi düşünecekmiş :mymeka:
1 saat içinde karar ver o zaman kaydirigubbakcemile

sağolasın ya modeller işime yarıcakk :1hug:

ayrıca memnun kalırım inş. ya arçelikten iyi olacağı yüksek ihtimal kaydirigubbakcemile3
işimi görsünde yeter cnm şutarafagitti

Tamam pes ettim koy ama 1 saat içerisinde kaldıracaksın anlaştk mı:1closedeyes: :roflol:

Ya sen bakma bana çeyize alnıyorya aldık işte. Ütü masamda yeni çıkanlardan, buhar kazanlı ütü koyma yeri var ondanda heves ettim. Bakacağız artık. Sen mi memnu ben mikaydirigubbakcemile3

Hatta annemin ablamın pardesüsünü bitirdi. Onuda çeker koyarız. Etti mi sana 3. Kesin fikir olacak diye düşünüyorum zaten.

Swetim nooldu ya kızdın mı?? Ben mutlu olmanı istiyorum artık. Kocanında seni mutlu etmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…