- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.781
kaydirigubbakcemile3 değil değill tabii a.s.çilekçim fotonu bende görmek istiyom,niye bizim kafamız kelmi.........benneyaptımki
kaydirigubbakcemile3 sağol tatlımm ŞenizEn gÜzellerİ lalaer mİ yoksa yanındakİ hatun mu anlayamadım ama Çok gzÜel canım.Çok saĞol fotoalr İÇİn gÖrÜdm rahatladım valla
koycaksın ben anlamamm :dilcikar:Söz veremem çileğim kaydirigubbakcemile3
Yani resim çekilirim ama koymayabilirim. Koyamayabilirim. Resmimi beğenmezsem (ki beğenmem %100) koymam.
Ama beğenirsem koyarım. Ben çok takığım resim konusuna, hiç fotojenik değilim çünkü.
Ama en iyi ihtimalle yüzüm olmadan pardesüyü kesin giyer koyarımkaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy ne cümle kurmuşum, koyarsam koymazsam:roflol:
ya herkes çok methediyor buhar fenaratörlüleri ama bana çok gereksiz bi büyüklük gibi geliyorr kocaman makine yaa kaydirigubbakcemile3Ütüyüde bana soruyorsun herhalde :roflol:
Daha gelmedi eve yaa inşallah gelir bugün. Bekodan aldım buhar jeneratörlü ütü. Çok güzel görünüyor bakalım nasıl. Gelince resimlerini çekeceğim zaten koyarım çileğim.
koycaksın ben anlamamm :dilcikar:
bekliyorumm bugün ya da en geç yarınn kaydirigubbakcemile3
ya aslında izin verirsen senin o çok beğendiğim resmini koymak istiyorum 5-10 dk lığına
arkadaşları senin gül cemalinden mahrum etmeyelimm :jeyyar:
ya herkes çok methediyor buhar fenaratörlüleri ama bana çok gereksiz bi büyüklük gibi geliyorr kocaman makine yaa kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan inş. cnm mutlaka çok güzeldirr :1hug:
ya benim ütü arçelikti önce buhar sonra da sprey kısmı gitti
zaten performans iyi değildi (sırtım ağrıyordu her seferinde)
bi de onlar gidince hiç ütü yapasım kalmadıı
tefalden beğendim 8 prıgram 200 tl indirimdeydii
başında durdum durdum sonra dedim biraz daha sabredeyimm
borçlar bitince en iyisini alırım
sonra bir de ne göreyim sinbonun bi ütüsü 23,71 tl :1shok: hemde 36 kişinin olumlu yorumlarıı :1shok:
dedim bu işimi görür.. hemen sipariş ettim az önce geldi
bakalım akşamm denicem umarım memnun kalırım.. 23 tl yaa :lepi:
bak sen şuna bi düşünecekmiş :mymeka:Bugünden geçti çileğim, yarın olabilir ancak. Zaten cumartesi dedin terziye ben o güne kadar yetiştiririm merak etme. Benim terziye gitseydim diktireceğim modelide gönderirim sana. Hem kendiminkini hem onu.
Ya bilmiyorum resim..Beğenmezler beni olmaz. Zaten swet biliyo,radyolojim biliyo. Başka kimsede yokkilülülülülülü Neyse bakarız düşüneyim biraz:jeyyar:
Ne kadar abarttım işte bu durumu -tatlicadiarzu-
Bu arada alhandan vede lotustan haberi olanlar (örneğin radyoloji ve gülyüzüm) lütfen yazsın.
Lotus anneciğindeydi hala orda herhalde. Alhanın ağrılarını ve durumunu merak ediyorum nasıl oldu.
Myhop ta yok nerlerde acep?
Ya uzun yazınca hep unutuyorum ütünde hayrlısı olsun bakalım. Çok merak ettim nasıl memnun kalacakmısın. Annemde ablamda tefal kullanıyorlar çok memnunlar. Ben bi değişiklik yaptımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?