- Konu Sahibi bebekecem17
-
evet esracım hiç sorma.maalesef insan bıkıyo yani iki kelime bişey okuycam derken.ayrıca ben sabahtan beri uğraşıyorum sohbete giremiyorum
sakınm kimsecikler beni burda bırakıp sohbete felan girmesinler bak söölüyorum.geberterim hepiniziklava:
Esracım sanada gunaydın canım ne guzel bir giriş yapmışsınŞeniz
Nazım deme ya :çok üzgünüm: inşallh bugun nhemen verirde maaşını kurtulursın o işyerinden canım:çok üzgünüm:
evet esracım hiç sorma.maalesef insan bıkıyo yani iki kelime bişey okuycam derken.ayrıca ben sabahtan beri uğraşıyorum sohbete giremiyorum
sakınm kimsecikler beni burda bırakıp sohbete felan girmesinler bak söölüyorum.geberterim hepiniziklava:
ben daha yeni girdim sohbete ancak
pinkrose günaydın canım hoşgeldin
mrb arkadaşlar berfinsena, denef72, lotus79, myhope, Nehir 21, swethome, acem kızı sıcak karşılamalarınız için hepinize teşekkür ederim, yeni gelen arkadaşlara karşı davranışlarınız çok mutlu edici.
ZUHALİM CANIM bizler burda kimseyi yabancı olarak görmüyoruz bizler herkese aynıyız BİDE ÖYLEEEEEEEEEEEEEEEEE CANIMCIM
hoşgeldiniz hanımefendi
sen niye beni dün bırakıp gittin bakem sohbette hıııklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?