- Konu Sahibi bebekecem17
-
ay bende bi bakam çok acıktım ya....
merakmı ettin canım...tavuk çorbası mantarlı sandal köfte ana yemek oluyor..zetinyağlı ıspanak havuç ve kabak kızatması bunları yoğurlamayı düşünüyorum samısaklı yoğurt uygunmudur?.. birde nohutlu tavuklu pirinç pilavı bu pilavı epeydir yapmadım çok canım istediği için yapıcam..tatlı akşamdan kadayıf var bide süpangle canım ..misafirlerim yabancı değil arkadaşlarım..uygunmudur bi onaylarsanız sevinirim canlarııımm...swetçim ben ütü yapmaya bayılırım çok severim gönder ütüleri bana...zevkle yaparım canım...:1hug:
kızlar resme bakmadan ağzım sulandı
allah sen affet
ya bugün çok stresli bir gü işyerinde
parasal sorunalr var.
içinden çıkmaya çalışıyoruz .ancak halletmeye az kaldı.
stresten karnım acıkıyor başım dönüyor bir tuhaf oluyorum yav bu ne böyle yav
aman resmide görünmedi bende
oyy allahım oy ne pis boğazım ben ya
tamam hiç göndermemeyim sen gel bana ,ben sana yemek yapayım tanışalım.
konuşup hoş beş ederken ütü yaparsın.
ay ne güzel olurud.
tabi seni görünce ütüleri saklaycak akdar da ev sahibeliğim var arakdaşım sen gel.
hatta sandal köfte yapalım evde en iyisi:))))))))))
ay acıktım ütü felan hespi bitti aklımda kaydirigubbakcemile3
bakma canım bakma zaten boşver
iş yerlerinin problemleri bitmez boşveeeer
istanbulun neresi canım ben geliyim akşam yalnızım :))))
kartal gel canım am akşma ben evde yokummmmm
ne yapcezzzzzzz
anahtar paspasın altındaolur merak etme sen adresi yazıyorum kafamçokkarıştı a.s.
ama gel bekelrim sen nerdesn
tamam hiç göndermemeyim sen gel bana ,ben sana yemek yapayım tanışalım.
konuşup hoş beş ederken ütü yaparsın.
ay ne güzel olurud.
tabi seni görünce ütüleri saklaycak akdar da ev sahibeliğim var arakdaşım sen gel.
hatta sandal köfte yapalım evde en iyisi:))))))))))
ay acıktım ütü felan hespi bitti aklımda kaydirigubbakcemile3
Canim arkadaşlarim biz geldik baya bir uzak kaldik internet ancak açildi başka tarifeye geçtikte
nasilsiniz bakalim biz çok iyiyiz. Maşallah 15 haftalik olduk teyzeleri karnim çikti artik hamile pantolonu aldim . Evdekilerin içine giremiyorum.
Ben yokken güzel haberler varmi
Canim arkadaşlarim biz geldik baya bir uzak kaldik internet ancak açildi başka tarifeye geçtikte
nasilsiniz bakalim biz çok iyiyiz. Maşallah 15 haftalik olduk teyzeleri karnim çikti artik hamile pantolonu aldim . Evdekilerin içine giremiyorum.
Ben yokken güzel haberler varmi
aycanım....sana gelirken yapar getiririm iste ssen yeterki gelince ütüleri hiiç saklama insanın halinden anlarım benütüleyiveririm canım beniiiiimm.valla kusura bakmayın oruçlu oruçlu sizi sandal köfteyle mahvettim galiba ama kesinlikle denemelisiniz ben pazardan aldığım taze mantarı haşlayıp kavurdum çok güzel oldu konservesini aramadım çıkıp...alhan sormasaydı bu kadar sulanmazdınız napeeem...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?