- Konu Sahibi bebekecem17
-
Burdayım buralardayım geleceğin anne adayları şuanada bilemem hatırlarmısınız 4 ay önce ikizlerimi kaybettim erken doğumla yeniden tüp bebk için cesaretim yok kendime zaman verdim 1 sene 1.5 sene tedaviye ara verşyorum umarım sizlerr başarılı olursunuz kızlar
güanydın canlarım.nasılsınız acep.bütün yazdıklarınızı okumaktan gözlerim agrıdı inanın.lotusum ilk önce sana cevap yazmak istiyom ben sulu usg nin ne oldugunu bilmiyom.benim doktoru ma bi sorarım ama sen ne için yapılacakmış onu bana yazarsan...sana yardımcı olabilirim.
nazım üzülme canım .herşeyde bi hayır vardır....belki bitiş gördügün bu olay belki bi güzelligin, iyi bi iş imkanının başlangıcı olabilir....
alhanım evet denk gelemiyoz canım...az kaldı az 1 ay...daha sabır...
diger arkadaşlarımada çok sevgilerimi yolluyorum.....
Günaydin
arkadaşlar yeni ve yepyeni bir güne hazirmiyiz.
Bugün mübarek kadir geesi olma ihtimali var.
Bildiğim kadari ile güneş parlak , rüzgar yok ve işil işil çok güzel bir gün olumruş kadir gecesi.
Ramazanin son 10 gününde sakli olduğu için alimler tahmin etmeye çalişir hep.
Bazi büyük alimler ,gönül gözü açik olanlar bilirmiş.ve dünkü bulut ve yağmurdan sonra bugünkü parlak ve durgun hava bana kadir gecesi olma ihtimalini hatirlatiyor.
Allah mübarek akdir gecesi hürmetine dualarimizi kabul etsin.
pink rose akşiama ne yamek yapıyorusn vallahi merak ettim
bende davetliyim ama bizi lokantaya davetliyiz.yani ne çıkarsa bahtımıza orada artık.yemek değil gönüller bir olsun tabi.
ama değişik bir yemek biliyorsan tarifimni alırıdk
merakmı ettin canım...tavuk çorbası mantarlı sandal köfte ana yemek oluyor..zetinyağlı ıspanak havuç ve kabak kızatması bunları yoğurlamayı düşünüyorum samısaklı yoğurt uygunmudur?.. birde nohutlu tavuklu pirinç pilavı bu pilavı epeydir yapmadım çok canım istediği için yapıcam..tatlı akşamdan kadayıf var bide süpangle canım ..misafirlerim yabancı değil arkadaşlarım..uygunmudur bi onaylarsanız sevinirim canlarııımm...swetçim ben ütü yapmaya bayılırım çok severim gönder ütüleri bana...zevkle yaparım canım...:1hug:
canım valla ıstahım kabardı bırden.bu mantarlı san köfte nasıl oluyor anlatırmısın canım?merak ettım bızde ögrenıp yaparız belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?