Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Mavişim hoşgeldin....Bu akşam girebildim anca yaaaa...Kociş geç gelcekmiş,bende KK da takılayım dedim...Nasılsın canım...Dün yağdımı yağmur,çıkabildinmi kocişinle gezintiye:)))

Mavişim hoşgeldin....Bu akşam girebildim anca yaaaa...Kociş geç gelcekmiş,bende KK da takılayım dedim...Nasılsın canım...Dün yağdımı yağmur,çıkabildinmi kocişinle gezintiye:)))

hoş bulduk canım...sende hoş gelmişin canım..yok kuzum dün akşam çıkamadık malesef yağmur baya yağdı...bugün hava iyiydi..akşam iftardan sonra çıktık...elbise aldım kendime güzel bişey....bakim yarın gündüz giderim belki...genekaydirigubbakcemile3

alo maviş nevin nbr nasılsınız
Hoşgeldin canım..Ben iyiyim şükür sen nasılsın bakalım?

Oooh iyi yapmışsınız,güle güle giy canım..Resmini eklede görelim:))))))

Oooh iyi yapmışsınız,güle güle giy canım..Resmini eklede görelim:))))))[/QUOTE]

tmm canım bi ara eklerim...şimdi değil ama ...yordunum off off
sohbete geçelim yaaa

merabalar kızlar ben tekrar geldim .size yazdım kayboıldum eşim geldi de şimdi yattı.o yatağa ben buraya :jeyyar:.
ben iyim canlarım ramazan nasıl olsun işte biraz halsiz bırakıyo ama oda bitti nerdeyse şimdide bayram telaşı başlayacak.

Oooh iyi yapmışsınız,güle güle giy canım..Resmini eklede görelim:))))))[/QUOTE]

nevin kızzz nehir nerelerde uğramıyor artık özledik valla.....gelse yaaaa....

bu arada yağmurdanda ses seda yok yaa..tmm yengesi doğum yapcakmış sanırım ama arada bir gelir insan yahuu merak ettim valla ben yağmuru...

Mavişim ben sohpete giremiyorum yaaa...Javanın son sürümü yüklü ama yinede giremiyorum..Sohpete tıklayınca pembe boş bi sayfa çıkıyor((((((

sorma canım ya koskoca Ramazan ayı bitti....bakalım sneeye görmek nasip olacakmı...
bayram telaşı başladı şimdiden zaten...sohbet odasına gidelim beraber

Mavişim ben sohpete giremiyorum yaaa...Javanın son sürümü yüklü ama yinede giremiyorum..Sohpete tıklayınca pembe boş bi sayfa çıkıyor((((((

aaa neden öyle olmaması lazım...java varsa yüklüyse sende girersin zaten...tekrra dene bakimmm..
benim kız çokdan sohbet odasına gitmiş sohbet ediyo ordaaaa

sorma canım ya koskoca Ramazan ayı bitti....bakalım sneeye görmek nasip olacakmı...
bayram telaşı başladı şimdiden zaten...sohbet odasına gidelim beraber

inşallah canım seneyi görmekte nasip olur cünlemize.sohbete gidelimde nevn burda kalıyo ozaman onun sohbet açılmıyomuş nolcaka onu tek mi bırakacaz

Nehir ben bıraktığımda buzdolabı temizliyordu:)))Malum bayram temizliği....Sana geçen bahsettiğim sebepten dolayı girmiyorduk pek ama iyicene araştırdık,adsl kota ya girdik meğer biz yanlış hesaplıyormuşuz derin bir nefes aldık ve tam gaz yola devam ama Nehir temizlikte:))))

ayyy canım kolay gelsin bacumaaa....canım zaten böyle şeyler kotayı doldurmaz ...indirme falan yaparsan video falan izlersen kota dolup taşıyo...heeee
ya aslında kota yı gözteren bi program var ama ben adını bilmiyorum...ne kadar kulanmışın dolmasına ne kadar gösteriyo ama programın adını biklmiyorum

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yok açılmıyor yaaaa...Ooooffff....Kıskanıyom heeeee(((

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yok açılmıyor yaaaa...Ooooffff....Kıskanıyom heeeee(((

kuzum yaa sen şimdi sohbete girince chat room yazılı bi boş sayfa çıkıyo onu görüyomusun ...chat room sayfası açılınca bi süre yüklenmesini bekliycen.yükleniyor diye yazı çıkıyor ortada.....belki senin bilgisyar aığr yüklüyo olabilir ne bilim bak bakim böle şeyler çıkıyomu sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…