- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.021
bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama
slm kızlar radyaoloji tekneikeri,myhope,defne72,esra61,sahura kaktığım için uyku düzenim biraz bozuk sabaha kadar uyuyamıyorum bu yüzden geç kalkıyorum sohbetinize yetişemiyorum yani
defne72 duygularına katılıyorum, radyo teknikeri dişin nasıl oldu iyimi
denef hani bana kızıyorudn umutuszluk yaşıyorum diye geçen gün
sen kusur diyrosun ama takdiri ilah i bu.
hayatım bak sakın kendini üzme .senin kucağın çocuklarla dolacak.
senin bebeler fırlama oalcak.yeni evin duvarlarını çizecek.,parkelere boyalı kalem ile resim çizecek.
annesi onlar sana gelecek.azıcık nazlı edalı senin bebişler.
canım benim ağlama üzme bebekleriniii bebeğim ağlama
bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama
bende anlamdım kapsama alanı dışında olmak ne demek
denef alhan rad. teknikeri naz ya ne olduğunu anlatabilirmisniz
yada nasıl ulaşabilirim ben arkadaşlarıma
mumudihaba nevincim sizlerde gelmişsiniz .nasılsınız.
evet bende üzüldüm inşALLAH kısa zamanda geri dönerler aramıza
Canım hoşgeldin..Sanırım arkadaşlarımıza şuan ulaşabilmemiz mümkün değil Banlanma olunca siteyle olan tüm bağlantıları kesiliyor diye biliyorum ben...Umarım çok uzun süreli değildir yasakları ...Bende üzüldüm(((
Sen nasılsın canım...Rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlısıyla canım....
iyiyim canım sen nasılsın artık eski topik değil çok boş kaldı değil mimumudihaba nevincim sizlerde gelmişsiniz .nasılsınız.
kızlar ıyı akşamlar nasılsınız uyku tutmadımı
kızlar ıyı akşamlar nasılsınız uyku tutmadımı
hee anlatayım bak şimdi sıze dun saydım tam 15 kere kusmuşum heveslendınızmı kızkafamçokkarıştı
şaka bır yane hamıleleık herşeye ragmen cok guzel onları hıssetmek harıka ama gercekten cok bulantım var kmılo vermeye başladım ama ne yapalım katlanıcaz
canım nasılsın....ya nolmuş bu topiğe..kızlar neler oluyor yaaa denefim alhanım rad. teknikerim nazım neden kapsama alanı dışında mesajlarınada girdim her zamanki gibi öyle banlanacak bişey göremedim bir bilgisi olan varmı yaaaa zaten site yine problemleri oynuyor giremedik gitti girincede topikin yarısı banlı nerdeyse bu ne yaaaaabenneyaptımki:1no2::sm_confused:
bende anlamdım kapsama alanı dışında olmak ne demek
mumucum canım nasılsın görüşemiyoruz bayadır...iyimisin ttalımmm
denef alhan rad. teknikeri naz ya ne olduğunu anlatabilirmisniz
yada nasıl ulaşabilirim ben arkadaşlarıma
nvincim sen nasılsın canım görünmüyorsun send ebu aralar...
Canım hoşgeldin..Sanırım arkadaşlarımıza şuan ulaşabilmemiz mümkün değil Banlanma olunca siteyle olan tüm bağlantıları kesiliyor diye biliyorum ben...Umarım çok uzun süreli değildir yasakları ...Bende üzüldüm(((
Sen nasılsın canım...Rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlısıyla canım....
ya kızlar topiğe nolmuş böyle naz alhan radyoloji denef abla kapsama alanı dışı olmuşlar.çoktandır gelmyordum .bi görüneyim arkadaşlara dedim neyle karşılaştım.
ne oldu ya topikte bi sorun mu oldu ama sanmam ihtimalde vermem .eeeee yazdıklarınıza bakıncada kapsama alanı olacak bi yazışmada geçmemiş.
bu durumdan bi bilgisi olan var mı?
ooo nevin sen topiğe uğrramıydın canım yaa...bıraltın gittin valla...nasılsın canım durumlar nasılll
:uhm:
hee anlatayım bak şimdi sıze dun saydım tam 15 kere kusmuşum heveslendınızmı kızkafamçokkarıştı
şaka bır yane hamıleleık herşeye ragmen cok guzel onları hıssetmek harıka ama gercekten cok bulantım var kmılo vermeye başladım ama ne yapalım katlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?