Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bacım korkma iç sen bacını dinle.sabah 1 tane akşam 1 tane.fazlası zarar.sonra günde 1 tane içersin.adetine yakın..

VİTAMİN VE MİNERAL TAKVİYESİİ YAPIN

Besinler bir zamanlar daha besleyiciydi. Bugünse, katkı maddelerinden ve diğer sebeplerden dolayı besinler eskisi kadar besleyici değil. Bu nedenle de dengeli beslenmenin yanı sıra, vitamin ve minerallerle de kendinizi takviye etmeniz gerekiyor.

Eğer size özel hazırlanmış bir beslenme programı edinme şansınız yoksa, uzmanların tavsiyesine uyarak, günlük 1000 mg keten tohumu ya da yağı, 1000 mg C vitamini, çinko sitrat ya da amino asit şelatı (günlğk toplam 30 mg çinko) ve hamileler için tasarlanmış bir multivitamin almanızda fayda vardır.

alıntı: kızlar bakınız ya offfff bunlar çocuk için vucudu hazır hale gietrk içinmiş....keten tohumunu duymamaıştım bende duayn var mı aranızda

yok bende duymadım.aman ya sanki hamile kalanlar bunlarımı takip etti..yok şunu yiyeyim yok bunu yiyeyim.olacaksa olur canım.biz olsun diye yırtıyozda kendimizi onun için olmuyo..birazda psikolojik bence ..aklımız fikrimiz bebekte...

size hayat hikayemi gönderiyorum.

MERHABALAR

1 HAFTALIK EVLEYDİK. BİR GÜN İŞTEN EVE GELDİĞİMİZ ZAMAN KAPIMIZDA BİR KAĞIT VARDI .BİZİ SAĞLIK OCAĞINA ÇAĞIRIYORLARDI. ERTESİ GÜN GİTTİK ÇÜNKÜ ÇOK MERAK ETMİŞTİK. BİR BAYAN DR. YANINA ALDILAR BİZİ VE AİLE PLANLAMASI İÇİN BİZE BİLGİLER VERECEĞİNİ SÖYLEDİLER. BAYAN DR. BANA VE EŞİME BAKTI ÇOK GENÇ EVLENMİŞSİNİZ DEDİ VE DEVAM ETTİ HİÇ DURMADAN HER YÖNTEMİ ANLATTI. BEN VE EŞİM ÖYLECE DİNLEDİK .
EN SONUNDA AKLINA GELDİ YAŞLARIMIZI SORMAK . BEN 28 ,EŞİN İSE 31 DEDİ DR BAĞIRMAYA BAŞLADI NEDEN SÖYLEMİYORSUNUZ O KADAR ANLATTIM DEDİ. KESİNLİKLE KORUNMAYIN DEDİ YOKSA İLERİDE BEBEK SAHİBİ OLAMAZSINIZ .

BİZDE HİÇ KORUNMADIK ARADAN 2 YIL GEÇTİ VE HALA BEBEĞİMİZ OLMUYORDU. DR GİTMEYE KARAR VERDİK . EŞİME TEST YAPILDI .SONUÇ AZOSPERM DEDİLER .NORMAL YOLLA HAMİLE KALAMAZSIN DEDİ DR. SAĞOLSUN UMUTLARIMI YIKMIŞTI. ANCAK TÜP BEBEK OLUR .ÇOK PAHALI DEDİ.

BİZ EŞİMLE BİRLİKTE 6 AYDA BİR TEST YAPTIRMAYA BAŞLADIK BAZEN SONUŞ SIFIR OLUYOR BAZEN DE AZ DA OLSA DEĞERLER YÜKSELİYORDU .NELER YAPTIK NELER NE DUYDUYSAK YEDİK

TABİ BU ARADA İNTERNETTE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK. VE ( BU GÜZELİM SİTE İLE TANIŞTIK) WWW.COCUKİSTİYORUM.COM. BURADA ÇOK AMA ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR YAŞADIM VE HALADA YAŞIYORUM. BURADAN KOPAMAM. YILLAR GEÇSEDE BURADA AĞLADIM BURADA GÜLDÜM. BENİ ANLAYAN BENİMLE AYNI KADERİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARIM VARDI BURDA DUALAR ETTİK BİRBİRİMİZE

ÇANAKKALEYE GELDİLER BİZLERİ AYDINLATTILAR O GÜNDEN SONRA UMUTLARIMIZ YEŞERDİ. BİZİM GİBİ OLAN AİLELERİ HEP BİLGİLENDİRDİK.NE OLURSA OLSUN UMUTLARINI YİTİEMEMELERİNİ SÖYLÜYORDUK.

SÖYLÜYORDUK AMA BİR TARAFTANDA ARTIK BENDE ANNE OLAMIYACAĞIMA İNANMAYA BAŞLAMIŞTIM. EŞİM ÜZÜLMESİN DİYE ONA BİRŞEY SÖYLEMİYORDUM.

MADDİ OLANAKSIZLIKLAR TÜP BEBEĞE HEP ENGEL OLDU BİZİM İÇİN ARTIK UMUTLAR TÜKENİYORDU. TAM 7 YIL OLMUŞTU EVLENELİ YAŞLAR İLERLİYORDU. BORÇLARIMIZ BİTMİŞTİ ARTIK PARA BİRİKTİRMEYE BAŞLAMIŞTIK.

ALLAHIN İZNİYLE HAZİRAN AYINDA BEBEŞİM BİZE SÜPRİZ YAPTI VE HAMİLEYDİM ŞU ANDA 15 HAFTALIK HAMİLEYİM HALA İNANAMIYORUM.

LÜTFEN ARKADAŞLARIM UMUTLARINIZI VE HAYALLERİNİZİ YİTİRMEYİN . ALLAHIN İZNİYLE SİZLERDE BİR GÜN BİZİM GİBİ BEBEK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ.

ŞİMDİ TEK DİLEYİM BEBEĞİMİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUÇAĞIMA ALMAK VE SİZLERE DUA ETMEK .

BEBEKECEM ne güzel yazmışsın demekki senin şansın varmış sağlık oçağından gelen birilerinin olması seni bilinçli olmana sebep olmuş

biz evlendikten sonra 1 yıl korunduk sanki çok önemli nbir işim varmış gibi

ama kader kısmet daha önceden evleneceğimin hayalini bile kurmazken evlenmeye karar verdim

ve evlendikten sonra eşime korunalım hemen çocuk düşünmeyelim ki

ben anasınıfı öğretmeniyim çocuklarla iletişimim çok iyidir severim çocukları

YANİ KISACASI KISMETTTTTTTTTTTTTT

Canim allah sana hayirli ve sağliklibir doğum nasip etisn .sağlikla bebeğini kucağina alirsin inşallah.
Evet.allah büyük:)

kısslaaaar nerelerdsınz bakalım...bugun bır iş görüşmesıne gıttım benım için dua edın emi canlarım?hepinizi çok öpüyorum

DENEFIM,RADYOLOJIM,ALHANIM HOSGELDINIZ CANLAR AYYYYYYY GOZLERIMIZ YOLLARDA KALDI.......hihoyyytkaydirigubbakcemile5:sm_cool::teytey::hooray:sositososito
NAZ nerede pekı guzeller??????????ben bu ara yogunum gıremedım sıteye dun bı actım ozelıme bakıp cıktım meger neler olmus burda ekıp tamamlanmıssssss:dance:

canlarım lıste yapılıyor okudum bende kendımı anlatayım 2 asılama yaptırdım sonuc negatıf...su an tup bebek tedavısındeyım....yarın farlutale baslıcam ayın 11 ı de lucrıne baslıyorum nasıpse............:Saruboceq:
hadı lısteyı yapalım sonra hep beraber hamiş olalım e mı????????:CüvCüv::ecrin_bebek:

offfffffffffffffffffffff yıne sıte cok yavas ve yıne kımse yok.....................:çok üzgünüm::a015:

hayırlı pazarlar arkidişler nasılsınz bugun ?kımsecıkler gelmemiş topiğe tabi kocişler yanlız kalmasın dımı?bende kactım kızlar

Ben geldimmmmm ula msn ye girmesem haberim olmayacak:ecrin_bebek:
sağolsun radyolojim söledi çok özledim sizleri arkadaşlarım
allah birdaha ayrılık acısı yaşatmasın :1shok:sizleri çok seviyorum
geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım msn si olanlara tebrik yolladım
ama olmayanlar kusuruma bakmasın öpüyorum hepiniziiiiiŞenizŞeniz

selam arkadaşlar... nasılsınız canlarım....

denefim radyolojim alhanım nazcım hoş gelmişiniz:lepi: canlarım yaaahihoyyythihoyyyt çok özledik gerçekden
okadar alışmışızki birbirimizee kaydirigubbakcemile5

hepinizi öpüyorum iyiki varsınız canlarım ya..... :1hug:
Allaha emanet olun

selam kızlar ben de bi bakayım dedim ne var ne yook diye.bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.hoşbulduk.bizler de sizleri çok özledik.iyi ki bi kaç kişinin msn ini eklemişim kapanmadan önce.yoksa çıldırırdık dördümüzde.çok kötü günlerdi ççoookkkkksenağlamasenağlamasenağlama
neyse geçti artık
swetcim liste yapıyorsun yalnız okuduğum kadarıyla myhopeyi yanlış anladın sen.onun bi kızı vardı ama artık yok canım.myhope azrasını 1 yaşında kaybetmiş.
bu arada beni de listene şöyle ekleyebilirsin
2,5 yıl korundu,6 aydır bebek istiyor.prolaktini yüksek ve çikolata kisti var. :)

radyoloji canım hoş geldiniz tatlım ya okadar üzüldükki anlatamam ...neyseki kısa zamanda döndünüz ...
nasılsın canım geçmiş bayramında kutlu olsun ...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…