Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aman radyoloğum sakın ha
stres ile şartlama kendini.
o zaman günün daha kötü geçiyor.
iyi oalcka siye düşün.
bende sabah yataktan sanki bıçak zoru ile kalktım.
hiç uyumamış gibiyim.
ama işyerinde ki stresi düşünmemeye çalışıyorum.
ıyyyyyyyyy şu an camdan görüyorum patron da geldi.:)

............

1) denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

2) Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum(((

3) swethome;...................doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34

4) myhope.............. gonal+pregnly ile tedavi ye ara verdi.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.daha önce hamilelik geçirdi.(inşallah bebeğine bir an evvel kavuşur)

5) alhan................4 kez klomen kullandım yumurtalar gelişmedi.dr asılamaya gecelım dedı.düşünme asamasındayım.......... yas 27
6) burcu8279.................8 aylık bekleyişten sonra dış gebelik yaşadım tüpüm gitti şimdi doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum olmazsa 4-5 ay kadar sonra tedaviye başlayacağım

7) mumudihaba...............1 spontan hamilelik yaşadım 16 haftalık düştü 2 histeroskopi ameliyatı 4 aşılama 4 tup bebek veeee hamileydim ama ikizlerimin biri 16 haftalık diğeri 20 haftalık düştü şimdi 2009 dan sonra 5. tup bebek denemesine geçmek için beklemedeyim

8) pınk rose....................1 aşılama 3 microm var hepsi negatif... bir deneme yapmayı daha düşünüyorum zamanı belli değil inşallah hamile kalırım yaşım 34

9) radyoloji teknikeri .............2,5 yıl korundu,6 aydır bebek istiyor.prolaktini yüksek ve çikolata kisti var. :)

10) lotus79.................... 2 asılama yaptırdım sonuc negatıf...su an tup bebek tedavısındeyım....yarın farlutale baslıcam ayın 11 ı de lucrıne baslıyorum nasıpse

buradan hamile diye geçiş yaparız inşallah

öncelikle merhaba ya bende sizdenim rahatlamak istedim.......

hoşgeldin ,hoşbulurusn inşallah.
senin de problemin inşallah çözümü olabilen ,kısa ve kolay bir şeydir.
hepimiz anne olmak isityoruz, ya sebebini bilmediğimiz bir şekilde yada tedavi süremizin bitmesni bekleyerek geçiyoruz. bu arada da, birbirimize bu topik de destek oluyoruz.
umarım paylaştıkça azalır sorunlarımız.
tekrar hoşeldin arkadaşım
a.s.

günaydın kızlar nasılsınız yok aramıza hşg sabah sabah topık delı ettı benı çok yavaş yazmamışta olmuyor

tünaydın kızlar ben geldim ama çıkıyom hemen.yogun çalışıyoz çünki.merak etmeyin beni .hepinizi çok özledim...kendinize çok iyi bakın.Allaha emanet olun.umutlarımız hiç solmasın....

kimse var olmaz mı
burası hiç boş kalmaz 24 saat
gece ekibimiz ayrı gündüz ekibimiz ayrı
şimdi onlar uykuda biz iş başındayıız da
yeni gelen arkadaşlar selam verip kaçıyolar.soru soruyoz ceap vermeden gidiyolar
sende hoşgeldin nilgün
sen anlat bakalım bari :)

kızlar tünaydın nasılsınız bakiiimmm...radyolojim sakinlik gelsin sana inşallah stres iyi değil anne adayadayısın unutma zararlı kişi ve düşüncelerden uzak durmalısın tatlım..ALLAH işlerinde kolaylıklar versin canım..

sağol canım şimdi daha iyiyim zaten sabahtan.
sen nasılsın.görüşemedik senle bayağıdır.bi türlü denk gelemedik
buu arada ikinci yeni gelen arkadaşta vazgeçti galiba

kızlar ne yapıyorsunuz
yav
güneş çıktı isanbulda buda çok hoşuma gitti ama acaip uykum var,eğer sabah ki bulutlar devam etseydi herhalde masanın üzerinde uyurdum.
zaten işler hiç içaçıcı değil.
yav kızlar öpüyorum hepinizi

olsun canları sağolsun
yaw bizim topiğe nooldu
esroş hasta
maviş hasta
pink hasta oluyor
alhanın kocası hasta,(dolayısıyle alhan da hasta) :)))
şşttt toparlanın bakem bu ne
daha kış gelmedi şimdiden böyleyseniz.
mandalina çıkmış saldırın hemen,
ben siftah ettim :)

ramazanı bayramı geçirip kendimi saldım rehavetin sebebi bu sankiuyku düzenim bile oturmadı bi kursa falan başlıyim bari toparlanırım o zaman ..vitamin evet pek meyve yemedim bu sıra tatlıdan sıra gelmedi kilo almışım zaten..kimse yokmu bu gün canım yaa..

valla anlamadım bende
alhan hastaneye gitti kayınvalidesi için
esra hasta galiba o yüzden gelmedi.yani sabah burdaydı ama belki yatıyodur
denefin işleri yoğun bugün ara ara uğruyor
swet te buralarda .ara sıra uğruyor o da
naz pazara gitti.
burcu hiç yok bugün.dün akşam morali bozuktu inşallah iyidir şimdi.
myhopeyi bilmiyorum.diğerleri de gece gelir zaten :)

Ben buradayim canim neler yapiyorusnuz diye bakiyorum
sonra çok issiz olunca korkuyorum ,tek başima hemen çikiyorum.

slm canlarım nasılsın?öncelıkle yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldınız demek istıyorum.bu arada sıte coook yavas yaaa delüüü oldum burda.....

kızlar topık çok yavaş sohbete gelın ordan knuşalım yaa uzun zamandır sohbet yapamıyoz zaten:1hug:

kız mavi nerdesin neler yapıyorsun ne zaman aşılaman

başka mavi ay var seni onunla karıştırdım acaba o mu diye
ama o mavi Gaziantepten miş

acemde yok nerelere gitttiniz bayramda:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…