- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.321
gülyüzüm
ben yeğenimle konuştum.....:ecrin_bebek: bu sefer olacak canım......yerimseniben
canım benim inşallah olcaktır...sen nasılsın,neler yapıyorsun?
hönkkk falan yanii kafamçokkarıştı fisfisfis :sm_confused: :uhm:evet küsüs tabii ki de :umursamaz: :dilcikar:
sen bana daha tablo mablo grafik mrafik neyin bile yapmadın tamam mııııııııı
propagandacıya da bak hele naniknanikNooluyo yaa sabah sabah kavga mı var..Koşun kavga vaarrr:roflol:
gülyüzlümm umutsuzluk yokkk lütfenn yapma böylecanım benim sen şafakmı sayıyorsun,teşekkürler canım benim...hiç ümidim yok ama Allah hayırlsıını versin,hiç belirti hissetmiyorum,kimileri bel,kassık ağrıları çekiyormuş,göğüste hassasiyet olurmuş,karında bir gerginlik falan...bende tık yok...
bak kelebecik konuşmuş hem kaydirigubbakcemile3gülyüzüm
ben yeğenimle konuştum.....:ecrin_bebek: bu sefer olacak canım......yerimseniben
canım bence belirtiler için daha erken yaa.hiç telaş etme sen.meleklerin içinde sağlıklıdır inş.ben daha başlayamadım maalesef.belki bu ayın sonunda başlayabiliriz.bakalım kısmetradyolojim,tedavine başlayabildinmi canım...sırada sen varsın ona göre...aklımdasın...
heee kavga var noolcek.gel sende gir de iki tokat da sen ye kaydirigubbakcemile :mymeka:Nooluyo yaa sabah sabah kavga mı var..Koşun kavga vaarrr:roflol:
[/B]
hiiçç depresyonlardayım hala........
psikolojik destek mi alsam acaba bilemiyorum....ağlama krizlerim tutuyor ara ara.....
tedavi geciktikçe ben düzelemiycem galiba.....mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 tabikii çok iyi etmişin çokk :lepi: kaydirigubbakcemile3evet çileğm konuştum... yerimseniben
hadi tatlım dedim anneyi daha fazla bekletme bakiimm dedim.yanında bir de kardeş getirirsen hiç fena olmaz dedim....Ama yine de yalnız gelmek istersen yalnız da gelebilirsin dedim......yeterki sağlıkla gel dedim..... opuyorumnanaktan
iyi yapmışım di mi????????? laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- zemuszemus delikafadulden :dance:
seni anlıyorum gülyüzlüm :çok üzgünüm: ama sadece 5 gün kaldıçileğim beklemek beni çok sıkıyo canım...karamsarlığa düşmemek elde değil inan...hayırlısı olsun...sen iyisin umarım
kızlar ben de yarın gidiyorum.gittiğim yerde internet var mı bilmiyorum......................
ama ara ara bakmaya çalışırım bir şekilde............unutmadan söyleyim......
NEHİRRRRRRRRRRR bak ablanla konuşursan hemen haber ver
yani kusura bakma emrivaki mi oldu
GÜLYÜZÜM neden ümitsizsin anlamıyorum bu işler kısmettttt benim kanamam varken dördüzlere hamileydim
kız senınkıler 4duz muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?