Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çingene mh. şoparlar sk no:1453 kaydirigubbakcemile3
gel canım benimm bekliyorumm lülülülülülü

amanııın yok soparların sokagına sulukuleye gıtmıstım bır keresınde röportaja.anam arabayı sardılar benı çiğ çiğ yicekler sandım cok kötüydü cook.baska adreste bulussak :))

amanııın yok soparların sokagına sulukuleye gıtmıstım bır keresınde röportaja.anam arabayı sardılar benı çiğ çiğ yicekler sandım cok kötüydü cook.baska adreste bulussak :))
:roflol: ee aynen öle işte alhanımm
ne röporajıydı ki, ne alaka cnm CADIARZU
filozofum yirim seni yir Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
ben namaza gidiyorum tatlım
elif simayımız nasıl? onu da çokk öpüyorum

berınım neden cekıyosun sıgara yüzünden anlamadım su cahılı aydınlatsan bii?

eşim iciyor , kaynanam ve kardeşleri tam bı tıryakıler burda cok icen cok eşim icmese dıgerlerı umrumda degılde sozde bırakacak ama anca mezarda bırakır herhalde
eşimle sıgara yuzunden cok tartışıyoruz evlenınce bıkaracam demıştı sozunu tutmadıgı icin

Çileğim seninde ne zaman gelip gitçeğin hiç belli olmuyor yahukaydirigubbakcemile

Biri sigara mı dedi:kedi:

Nasıınız bakam..Alhanım hoşgeldiin yaa..
Bana hala 1 mesaj yazıp hemenn gitçekmişsin gibi geliyor.
Artık daha sık gelebilirsin galiba.
Senin son durumun ne hala perhiz yapıyor musun? Sonrasında gene çok şiddetli acillik ağrın oldu mu?

Berine hiiiççç bişe demiyorummm..
Duvar silme dedik dinlemedi bizi. Bişi olmaz dedi.
Şimdide koltuk silecekmişklava:
Hamile olsam bilmem ne içindendede olsa umurumda olmazdı doğrusu kapı pencere helede duvar:roflol:

napıyım kız cok kırlendıler ama zaten hergun bı gun daha ertelıyorum şu işi boyle devam edersem dogumdan sonra anca sılerım herhalde
yanı seneye yaza

Çileğim seninde ne zaman gelip gitçeğin hiç belli olmuyor yahukaydirigubbakcemile

Biri sigara mı dedi:kedi:
evet doğru duydun :mymeka:

senin de bugün gelmeyeceğin tuttu :1closedeyes:
verdin mi ablanların hedayesini, fazla meşgul etmeseydin kızz
malum kutlama günü :jeyyar:

Yok kız bize geldiler yemeğe..Eniştem balık almış, babam yapacak doğal olarak.
Daha vermedim, yemekten sonra veririm herhal

Şimdi size çoooook büyük bir sürprizim vaarrr bekleyin , yüklüyorum..Birinin resmi geliyor bi meleğiiiinnnnopuyorumnanaktan

saol alhancım iyiim sen de iyisindir umarım kızını güle güle büyüt Allah bağışlasın cnm

ankara geçen senelere göre serin, bu sene rahatım yağmurlardan serinliyor havalar geçen seneelrde evde cinnet geçiriyordum sıcaktan Bu arada ramazan yaklaşıyo Allah yardım etisin sıcaklarda herkese hele eşim gibi ağır işlerde çalışanlara çok zor oruç tutarken Allah kolaylık
versin

Maşallah sübhanallah kızımıza çoook güzeeell...
Maşallah sübhanallah..

ışte Defne mizin fotoğraflarıopuyorumnanaktan

bende geldim
mumucuğumu da gördüm
piknikler bitti tabi maluumunuz
ay defnemizde çoookkk tatlıymış yaaa.bayıldım valla.hele de bebeklere beyaz giydiriyorlar ya ölüyorum ölüyorum.bizde kardeşim bebekken hep beyaz giydirirdik.zaten melekler.beyaz giyincede tam melek oluyolar.allah ağız tadınızı bozmasın swetim yavrunuzla inş.
allah sağlık versin defnemize de annesiyle babasına da

amanda aman defnemiz çokta güzelmiş

MAŞALLAH SÜBHANALLAH nazrlar da değmesin yerim onu ben yerimmmmm

ah cnm yaaa çok tatlıymış

hııııı rady cim geldik bir eğlendim ki sorma

bütün gün arabanın içinde müzik dinledim yalnız başıma

kafam barışmıyor bu tarz insanlaral offff eşimin ısrarıyla gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…