- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.301
şindiii gelicem kuzumGamzeee birşeyler yaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz
öyle tabiii.. şükürler olsun.. ama ben çok tufaf oldum yaa.sa.sa.s
Şüphesizki canım...
Belirtileri bekliyoruz...
Şu ağlama ifadesini de koymayın yaaaaa,gülün gülün,hep gülün...
Bukadar muhteşem bir doğum günü hediyesine gülüsemek lazım.....
inş. inş.. :Saruboceq:
Ayyy çok güzelmafoldumbenmafoldumben..Maşallah sübhanallah..Maşşallah sübhanallahmafoldumben
Şoktayım kızz:1shok:..Bende az buçuk biliyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordumdelikafadulden..
Derhal kan testi vermeye gidiyosun hatun
Hayatta inanmam yoksa
:1shok:
Ayyy inşallah inşallah ablişimde hamiledir aynı anda ne güzelllopuyorumnanaktan
Allah razı olsun pinkimmçileek canım ne diyosun sen maşallah canım benim hamilesin gerçekten hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum tatlişim
inşaallah berincimm inş...ay inanmıyorum ya cılek cok sevındım kız :lepi:
sende anne oluyon demek:CüvCüv:
maşallah subhanallah
Allah tamamına erdırsın:Saruboceq:
amin amin aminnn nehirim... inşaallahhhO ağlamak mutluluktan amaaaamafoldumbenmafoldumben
Yeğenimiz geliyooor..
Allah'ım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine..
Rabbim hepinize hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah...
:asigim:ayy çok güzel çok heyecanlı inşş çileğimle nevinimin bebelerinin kırkları karışıcak hayırlısıyla bide aynı gün doğarlarmış harika olurdu hayırlısıyla ve sağlıkla inşş:Saruboceq:
ayyyyyy darısı başıma inşşş başımıza inşşş:Saruboceq:
evet kuzum elhamdülillah :lepi:Oooffff gamzeeee:umursamaz:
Ben biliyorum başı dönüyordu , hatta ağrıyoduda galiba
Ama ben çaktırmıyordumkaydirigubbakcemile3 Çileğime bile demiyordum boşuna ümit vermek olmasın diyekaydirigubbakcemile3
Ama çok şükür boşuna değğilmiş elhamdülillah...
sağol tatlımkızlar sohbetınıze doyum olmuyor ama ben bırazdan cıkmak zorundayım eve yollanıcam
tekrardan tebrık ederım cılegım benı yalnız bırakmayın
amin inşaallah ayşem opuyorumnanaktançok mutluyum yaa elim ayağım tir tir titriyor yemin ederim
çok heyecanlandım yaa
aman allahım bu süper bir sürpriz.
çileğim tebrik ederim canım.hayırlı olsun.allah kucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla.
allahım sana da şükürler olsun.hiçbi sorun çıkmadan bizim gibi sorunlar yaşamadan arkadaşımız kardeşimiz gamzemiz bebişini bekliyor.maaşallah sübhanallah
rabbim bize ve tüm isteyenlere de nasip eylesin.
sağol denefimmm:1hug:oleyyyyy bi tane daha yegen geliyo....:lepi::teytey:delikafadulden:sm_cool:
oy oy çilegim tebrikler bacım.hemen bi koşu git test yaptır...
biraz küseyim naz yapayım nehircim yaa...yerimseniben
bugün çok küsgenim galiba.....:1closedeyes:
nevincim nasılmış bakiyim?? 6 gün sonra patlatacak bombayı Allahın izniylen.....zemuszemus
uf kızlar çok dertliyim ya adet oldum ben daha erkendi ilaç kullanıyorum daha yarısındayım gerçi dr demişti bitmedende adet olabilirsin diye oldum işte misafir lerdüğüncüyüzde 2 akşam şimdi sırasımıydı ya..dr u aradım muayenedeymiş arıycakmış çıkınca bakalım ne diycek hayır olsun inşş
uf kızlar çok dertliyim ya adet oldum ben daha erkendi ilaç kullanıyorum daha yarısındayım gerçi dr demişti bitmedende adet olabilirsin diye oldum işte misafir lerdüğüncüyüzde 2 akşam şimdi sırasımıydı ya..dr u aradım muayenedeymiş arıycakmış çıkınca bakalım ne diycek hayır olsun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?