- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.261
günaydın
doğru söylüyosun nevinim.allah razı olsun.yanlış ifade etmişim burda.dediğin gibi bazen dilinden çıkan kabul oluyor gönlünden geçen farklı olsa da.ben de her zaman hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar istediğimi söylüyorum.bundan sonra da hep böyle söyliycem
Şşşşşş çaktırmaaa,unuttum ben onu,sonradan geldi aklıma yaa...bu arada nevin hanım mesajınızda kedi var ama neyse.... çaktırmıyorum :umursamaz: :1closedeyes: :dilcikar:
Hayırlı cumalar pinkim,sağolasın..selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar maşallah muhabbettler çok güzel
Hoşgeldin Berincim...hayırlı cumalar kızlar
nehır nevın pınk ve teknıkerım nasılsınız bakım
Hoşgeldin Berincim...
Ben iyiyim şükür...sen nasılsın,bebişimiz nasıl...
Hayırı cumalr olsun canım...cumanız mübarek olsun hanımlar
bol bol dua edelim nevinimize bugün inş.
Kolay gele nehir hatun...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Eveeeeeeeettt gelelim senin sürpizine derhal bekliyoruuum:umursamaz:çabuuuk:umursamaz:
Şimdi sürekli gelemeyeceğim işimiz var çok.
Hayırlı cumalar kızlaarrzemuszemus
6 günümüz var canım...hamdolsun canım iyiyim yuvarlanıp duruyoz
senın kac gunun kaldı
biz iyiyiz berincim sen nasılsın.gerçekten de havalar ok sıcak e bunaltıcı.ama heryer öyle diye düşünüyorum.sen nasılsın.
Allah razı olsun denefim a.s.çilegim dogum günün kutlu olsun canım.opuyorumnanaktan
uzun saglıklı ve mutlu yaşamlar temenni ediyorum.tez zamanda borcun bitincede bebişine kavuşursun canım insallah:Saruboceq:
biliyorum biliyorumm elhamdülillahh opuyorumnanaktan
Nice nice nice nice yıllara..
Sağlıkla,mutlulukla,huzurla,tüm sevdiklerinle ve Allahın izniyle evlatlarınla....
Seni çok seviyoruz.........
opuyorumnanaktan amin amin aminnngünaydın
çileğim doğum günün kutlu olsun canım benim.mutlu yıllar, güzel yaşlar,hayırlı ömürler nasip etsin allahım.seneye sen de bebişinle kutlarsın inşallah yeni yaşını.sen de iyi ki varsın.hepiniz iyi ki varsınız canlarım benim.hepinizi çok seviyorum ben de a.s.
çok teşekkürler pinkimm opuyorumnanaktançileeeeeekkkk mutlu yıllar canım iyiki doğdun hayırlı ve mutlu uzun ömürler diliyoruma.s.
inş. berincim sağolasın a.s.cılegım dogum gunun kutlu olsun canım nıce nıce mutlu senelere
ya çokk duygulandım işte anlaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çileğim günaydııınn.kaydirigubbakcemile3
Noldu ki niye mafettim senikaydirigubbakcemile2.
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun yenidenopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
Eveeeeeeeettt gelelim senin sürpizine derhal bekliyoruuum:umursamaz:çabuuuk:umursamaz:
Şimdi sürekli gelemeyeceğim işimiz var çok.
Hayırlı cumalar kızlaarrzemuszemus
:roflol::roflol::roflol:ben boluda yorganla yatıyordum
burda ise sıcaktan uyuyamıyom
kayınvaldem istediğin kadar kal dedi bu sefer ama ben sıcaktan dolayı kalamıycam:gitme:
kaydirigubbakcemile3mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Gerçekten mi çileğimmm
Nasıl emin değilsin?
Bana neden söylemedin bu şüpheni
Geeelll buraya seni öldürcemmmmm
Açıkla çabuk
Çileeeekkk inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?