Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Neyseki Gamze gelicek sen gidicen..
ıkiniz birden aynı anda gitseydiniz napardık biz....
Temelli yas ilan ederdik heralde:(((
Siz plan yaptınızmı bakam kesin olaraktan,nere gideceniz,de hele..
Bende tatile gitmek istiyorum,havuz istiyorum,yüzmek istiyorum,güneşlenmek istiyorum,bronzlaşmak istiyorum,açık büfe yemek istiyorum,su kaydırağın dan kaymak istiyorum...
Ama bu sene imkansız gitmemiz...:çok üzgünüm:

valla bizimde planımız henüz belli değil canım
biz akşamdan bi karar verir çıkarız yola.hersene aynı olur :)
annem babam kardeşlerim eşim ve de ben gidecez.o kesin.balıkesir veya çanakkale civarında bi yer olcak o da kesin.ama neresi olcak o kesin değil işte.
ayrıca tatilin biraz zor geçiceği de kesin.çatlatma iğnesini olur olmaz gideceğiz çünkü de o açıdan :))9
pardon da sen bu saydıklarını nerde yapabiliyosun acep recep.bi de haşemaylan hehee

benım bugun hıç keyfım yok kayınvaldem dunden koye gıttı ben gıtmedım bıkac gun yalnız olacam evde
3lu koltukta uzanıp duruyom pc yıde yanıma yanaştırdım yenıleyıp duruyom ne var ne yok dıye
benı lobıde goruyosunuz nıye yazmıyor demeyın dıye kalkıp bı yazayım dedım

Hım spontane takılıyonuz yani..

Ayrı ayrı kalacak yer bulursunuz inşallah..ığneler boşa gitmesin yani,Allah muhafaza :)))

Yok anam,biz tatile kadın havuzu ayrı olan otellere gidiyoruz..O dediklerimi orda yapıyorum,yapıyordum..Haşema neyin hak getire,işim olmaz...kaydirigubbakcemile3

Ohh Berincim,keyifler yerinde..ıyi yapmışın gitmemekle,azcık dinlen..
ış miş icat etme kendine,uzan dinlen canım...

İş için sayılır aslında,para mevzuuu...Eşim gidiyorken bende giderim,hem doktorlada görüşmüş oluruz..Gerçi görüşmesete olur ama imkan varken görüşürüz işte..

Isparta kışın korkunç soğuk oluyormuş..3 ay ordaydı sonrası da Hakkari Şemdinli...Ve hiç izin kullanmadı.Dolayısıyla 1 ay erken gelmişti...Ahh ahh 18 ay nasıl geçecek deyip ağlıyorduk,yıllar geçiyor haberimiz yok,evlendiğimiz 6sene oldu...

Gamzem sen neyden bunaldın böle bakimm..İştenmi güçtemi başka bişeylerdenmi??Heeee...
anladım kuzum.. bigörüşün bakalım :1ninca:

ıspartadan sonra yüksek ihtimalle hakkariye veriyorlar zaten.. zor zorr askerlik çok zor gerçekten.. eşim dönebilirsem diye adak adamıştı.. kurban kesmişti geldiğine şükretmek için

sıkıntı konusunda ne diyeyim bilemiyorum ki nevinim.. şikayet ve şükürsüzlük etmek istemiyorum çünkü...
ama kısaca şöyle diyeyim;
geçen eşimle yaşadığım günlük krizi ikimizi de çokk yıprattı.. o olaydan sonra iyice tuhaflaştı.. saçmalık derecesinde kıskanç ve tuhaflıkları başladı.. bu beni çok tedirgin ediyor.. geçer inş. diye düşünüyorum.. mafoldumben
ayrıca işyeri 1-2 aydır bitirdi beni .. buraya nasıl vakit buluyorum onu da bilmiyorum
ayrıca bu hafta işyeri başka biryere taşınıyor.. onun sıkıntısı koşturmacası da var..

böyle işte :delphin:
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Allah razı olsun myhopum seninde inş. a.s.
benim eşimde ıspartada askerlik yapmıştı
ne çok ısparta noktamız çıktı yaww :))

Hım spontane takılıyonuz yani..

Ayrı ayrı kalacak yer bulursunuz inşallah..İğneler boşa gitmesin yani,Allah muhafaza :)))

Yok anam,biz tatile kadın havuzu ayrı olan otellere gidiyoruz..O dediklerimi orda yapıyorum,yapıyordum..Haşema neyin hak getire,işim olmaz...kaydirigubbakcemile3

Ohh Berincim,keyifler yerinde..İyi yapmışın gitmemekle,azcık dinlen..
İş miş icat etme kendine,uzan dinlen canım...

bende uzanıp duruyom zaten :teytey:

anladım kuzum.. bigörüşün bakalım :1ninca:

ıspartadan sonra yüksek ihtimalle hakkariye veriyorlar zaten.. zor zorr askerlik çok zor gerçekten.. eşim dönebilirsem diye adak adamıştı.. kurban kesmişti geldiğine şükretmek için

sıkıntı konusunda ne diyeyim bilemiyorum ki nevinim.. şikayet ve şükürsüzlük etmek istemiyorum çünkü...
ama kısaca şöyle diyeyim;
geçen eşimle yaşadığım günlük krizi ikimizi de çokk yıprattı.. o olaydan sonra iyice tuhaflaştı.. saçmalık derecesinde kıskanç ve tuhaflıkları başladı.. bu beni çok tedirgin ediyor.. geçer inş. diye düşünüyorum.. mafoldumben
ayrıca işyeri 1-2 aydır bitirdi beni .. buraya nasıl vakit buluyorum onu da bilmiyorum
ayrıca bu hafta işyeri başka biryere taşınıyor.. onun sıkıntısı koşturmacası da var..

böyle işte :delphin:
Hımmm anladım canım...
İdare edecen biraz artık,napçan..Geçer ama merak etme,zaman bir çok şeyin ilacıdır...Sadece sabretmek,rahatlık istemek lazım...
Tatil ikinize de iyi gelecek inşallah...

Sen becerikli kızsın,her bir yere yetişirsin canım.Allah kolaylık versin...
Sen dönene kadar tamamen taşınmış olur heralde.Rahat rahat çalışırsın inşallah...

Çağrı mısırnaşık şey
Ayy hakketen ya ne çağrılaşırdıksırnaşık şey
Aboww benim acilen kontör almam lazım Çağrı neyin atamıyorum:roflol:
Off tatil, kaydıraktan kaymak foşşş havuza girmek, deniz yatağının üstünde ayakta durmaya çalışmak, kaydıraktan 4 kişi aynı anda kaymaya çalışmak, türlü saçmalıklar ayy nasıl özledim kız ablamafoldumben

Amma kıskançmış topik heeeee

Müsait değildim o yüzden burdan yazdım:kedi:
Yoksamki şimdi bizi sevmiyor musun dicekler diye aklıma gelmedi değil ama ne alaka..:umursamaz:
Tabiki hepinizi çok seviyorummopuyorumnanaktan

Ve swete gerçekten çook sevindim çook..Elhamdülillah...

Off tatil, kaydıraktan kaymak foşşş havuza girmek, deniz yatağının üstünde ayakta durmaya çalışmak, kaydıraktan 4 kişi aynı anda kaymaya çalışmak, türlü saçmalıklar ayy nasıl özledim kız ablamafoldumben
Bende çok özledim yaaaa...
Banka falanmı soysak napsak yavvv...
7 gece tatil yaparız,sonra suçumuzu itiraf eder,hapse girer birazda orda tatil yaparızkaydirigubbakcemile3

Ben duşa gireyim bir yaaa,çok terledim..Akşama büyük ihtimalle kayınvalidemlere gidicez.Yeni gelinin ailesi yemeğe gelecekmiş..
Hiç istemiyorum evden çıkmak ama zaten düğüne gitmedik,burayada gitmezsem dicekler bişemi oldu...Dedikoduları ortadan kaldırmak için gitmem gereki sanırım...
Tabi eşimin keyfi gelirse...İşi hiç belli olmaz da kendilerinin...

Nehir kııııı,anam nerdeki,aradım açmadı...Babam yoldadır,heee bu akşam babam geliyor,hasret giderecez inşallah...

Eveettttt...Ben ufaktan kaçayım...

Gamzecim,yine yoğunsun galiba,gelemedin pek...

Hayırlı yolculuklar canım,gülegüle gidin gülegüle gelin inşallah...

Keyfinize bakın,hiç bir şey düşünmeyin,gezmenize eğlenmenize bakın..Döndüğünüzde bomba gibi,enerji dolu olun emi?

Döndüğünde kaldığımız yerden devam edicez inşallah,hiç gitmemişsin gibimafoldumben

Seni çok seviyoruzzzzzzz.....
Kocaman kocaman öpüyorum tatlım,kendine iyi bak,dikkatli ol canımmm...
Arada dinlenmeyi ihmal etme..Öğlen saatlerinde de dışarı çıkma tamammı?Yada gölgelik yerlerde dur...
Mmmmmmmuuucccckkkkk.....

gülyüzüm canım benim.bende sizleri çok özlüyom...hemen kk ya gelince direk burayı açıyom....sen nasılsın canım..

iyiyim çok şükür canımcım...hayat devam ediyor...

Amma kıskançmış topik heeeee

Müsait değildim o yüzden burdan yazdım:kedi:
Yoksamki şimdi bizi sevmiyor musun dicekler diye aklıma gelmedi değil ama ne alaka..:umursamaz:
Tabiki hepinizi çok seviyorummopuyorumnanaktan

kıskancız tabiyerimseniben...bukadar ilgi görmeyi kim istemez:teselli:
bizde seni seviyoruz tatlım...Şenizbiraz takılalım dedik o kadar...-tatlicadiarzu-

kımse yok
hadı bende yatıyom
sabah gelecek arkadaşa şimdiden gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
gununuz aydın olsun

ben geldimmm.uyku tutmadı.bu aralar neden böleyim bende bilmiyom...bugün gündüz kendi kendime diyomki.akşam eve gidince pc ye yamulacam doyacam hiç kalkmıcam...ama olmuyo.her akşam bişey çıkıyo.2 hafta giremedim kk ya dogru dürüst akşamları.bütün topiklerde sörf yapacam diyom..illa bişey çıkıyo..kaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlar.hepiniz iyi bakın kendinize bacularopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın günaydın günaydınlar efem...

Gününüz güzel olsun...

Bahtınız açık olsun...

Çayımı koydum,ufaktan kahvaltı edem...cokacimcoook

bende yenı kalktım kızlar
gunaydın nevınım
gunaydın pınkım
gunaydın denefım
gununuz dunden guzel olsun ınşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X