Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ınşallah hayırla sağlıkla atlatır ameliyatını inşallah..
Acaba narkoz sütünü etkiler mi?

Bilmiyorumki radym..Çatlayacağım ama..
Çok kötüyüm..Kafam dumanlı gibi yaa..Her tarafım ağrıyor..Yok bi damla bişe gelmiyor..

Ablaa ne yapayıım??

Merhabalar....
Dün teyzemdeydik,kahvaltıda..Ohh mis gibi yeşillikler içinde bahçede kahvaltımızı yaptık...
Bi yandan kazlar gelir,onlar kovalanır..
Bi yandan tavuklar gıtgıt bağırır,yumurtlamaya çalışır..
Veletler desen,bi rahat vermezler,mıy mıy mıy...
Akşam 8'i geçiyordu eve geldim,kocişim evde beni bekliyorkaydirigubbakcemile3

Alhancıma geçmişler olsun inşallah...Neyse kurtulacak Allahın izniyle,ağrıdan sancıdan..
Ama ben resimleri göremedim işte,bu kötü oldu((

Gamzem araba kullanıyormuş ama bana transferden sonra bile araba kullanma dediler...Nehire dedim,söyle kullanmasın fazla diye...ılacı doktora danışmadan içmesin tebi.Ben doktor verdi sandımdı...

Radyolojim selam canım...
Demek yumişlerinden dedi doktorun...Neyse bişey öğrenmiş olduk en azından...

Nehir,olmadınmı hala hacim yaaaa...Poffff......

Cingane hoşgeldin tatlım...2. bekarımız da gelmiş,hoşgelmiş:)))

nehircim çok sıkıntı oluyo canım haklısın.ama şimdiye kadar gelmesi gerekirdi.bence yarında gelmez gibi geliyo.neyse bekle bakalım o zaman.
araba kullanmak neden sakıncalıdır ki acaba

ya yumoşlar klomenle felan da beklendiğinden daha geeç gelişti.iğneyle de öyle.yavaş gelişiyo.heralde ondandır diye düşünüyo doktorum.ama hsg çekilmeden önce tedaviye başladığım için çok pişmanım.kanallarda da problem varsa o zaman boşa kürek ektim ben şimdiye kadar.
neyse artık.oldu bi kere

ya alhan dün beni geç saatlerde aradı hastanedeyim diye.bi kaç gün giremeyeceği için de resmini kaldırmamı istedi bende kaldırdım.bilseydim biraz daha beklerdim nevincim.neyse artık.gelince msn den gösterir sana da

Valla radym bilmiyorum...
Bizimkisi tedbir tabi,başka bişi değilde...ama sebebini bilmiyorum.Bacaklar sürekli hareket halinde oluyor,pedallara basarken baya güç sarfediliyor,ondan olabilir belkim...
Senin yumişler biraz nazlı gerçekten ama sonuçta yavaş mavaş gelişiyorlar işte şükür...
Canım hiç bir şey belli değilkende hai rahim filmi çekelim demiyorlar genelde...Önce tedavi uygulanıyor,sonuç alınmazsa tetkikler başlıyor..ıyi bir yöntemmi kötü bir yöntemmi içinden çıkamıyorum açıkçası...
Olsun canım,resimleri görürüz bir ara..Alhanımız iyi olsunda,koyar yine...

kızlar alhanı aradım
pek müsait değilmiş görüşmek için.daha yeni uyanabilmiş.sadece iyiyim diyebildi.o beni arar müsait olunca.ben de size haber veririm yine.

Ayy şimdi girip tamamını okudum radym:roflol::roflol::roflol:
Herkeste söylemiş söylemiş ama dikkat edin bağımlılık yaparıda ihmal etmemiş:roflol:

Ayy şimdi girip tamamını okudum radym:roflol::roflol::roflol:
Herkeste söylemiş söylemiş ama dikkat edin bağımlılık yaparıda ihmal etmemiş:roflol:

evet evet
benim de o dikkatimi çekti.bi girenin bi daha çıkmasının zor olduğunu söylemyi de ihmal etmemiş kimse.
bi de şey enteresan geldi.herkesin kk hakkında iyi veya kötü bi fikri var.girmeyen çok az.
geçenlerde ben siteye girerken erkek kardeşim gördü.abla sende mi dedi :roflol: :roflol:
bişey ararken karşıma çıktı bi bakıyım şuraya dedim diyo.yok yok diyo.

he he ben baktım...Çok komiklerrrr...

Ama bazılarına da kızdım tebi

Alhanımız iyiymiş şükür,çoğu gittiazı kaldı inşallah...

ben çıkıyorum,çamaşırlarımı toplayıp,ütü yapıcam..Sonra bi duş alırım...Akşama da kaynanamlara gidiciz...
yeni gelini yemeğe alacakmış..
Geçende söylemiştim yaaa,meğersem biz ogün yeni geline gidecekmişiz,ben kaynanamlara gidiciz sanıyordum ama yanılmışım:)))
Hayden görüşmek üzereeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…