Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı cumalar olsun

tüm dostlara hepinizin gönlündeki istekleri hayırlısıyla gerçekleşsin

berin senin koçiş gelmedimi

hayırlı cumalar olsun

tüm dostlara hepinizin gönlündeki istekleri hayırlısıyla gerçekleşsin

berin senin koçiş gelmedimi

hayırlı cumalar canım

akşam geldı dedımya sana
şimdi koltukta şekerleme yapıyor

bıraz sonra saglık ocagına gıtcem 2 hafta once gıtmem gerekıyordu randevu verılmıştı aşı falan yoktu dıye pek umursamamıştım
gıtmeyınce aradılar epey fırca yedım ebeden

kelebeğimm inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canımmm:1hug:
pinkim kolay gelsinnn opuyorumnanaktan
mumucum hoşgeldin canımmm darısı başıma dicem deee seneye inşallahhhhhgamyoncuiremsu
denefim gelmemiş annesi iyidir inşallahh:nazar:
radym son günün hee benim içinde tatil yappp iyice dinlen eğlen tazelenmiş olarak gel inşallahhhh:1hug:
alhanımm dikkat et kendine evi mevi düşünme Allah kolaylık versin canımm diğerlerine diyecek söz bulamıyorum yuhh diyorum sadeceee:kızgın:
nazımm gittin mi doktora gördünmü meleğimiziiiii:nazar::emir_bebek::nazar:
berinimm sende hoşgeldin canımmm:1hug:
nevinim nehirim çileğim gülyüzlüm swetem lotusum zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Evet Berincim,Radyolojinin son günü bugün...

Ama hiç gelmemiş...

Myhopeçum iyiyiz şükür canım....

Mumum nasılsın kuzum?

kelebeğimm inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canımmm:1hug:
pinkim kolay gelsinnn opuyorumnanaktan
mumucum hoşgeldin canımmm darısı başıma dicem deee seneye inşallahhhhhgamyoncuiremsu
denefim gelmemiş annesi iyidir inşallahh:nazar:
radym son günün hee benim içinde tatil yappp iyice dinlen eğlen tazelenmiş olarak gel inşallahhhh:1hug:
alhanımm dikkat et kendine evi mevi düşünme Allah kolaylık versin canımm diğerlerine diyecek söz bulamıyorum yuhh diyorum sadeceee:kızgın:
nazımm gittin mi doktora gördünmü meleğimiziiiii:nazar::emir_bebek::nazar:
berinimm sende hoşgeldin canımmm:1hug:
nevinim nehirim çileğim gülyüzlüm swetem lotusum zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
hoş buldum canım senın ufaklık ne alemde

yok cnm onda değil benim aklım sen farklı düşündün

ama eşim geldiğinde ablamlardayımya ben eşime de küsmüştümya

gece olsunda doyasıya sarılayım diye sabırsızlıkla zamanın geçmesini istiyordum

sonra yattık ve eşim bana dediki seni çokm özledim ve barıştık tabi önce özür diledi benden

ama bizde uslu durduk misafir olduğumuzu unutmadık

yok cnm onda değil benim aklım sen farklı düşündün

ama eşim geldiğinde ablamlardayımya ben eşime de küsmüştümya

gece olsunda doyasıya sarılayım diye sabırsızlıkla zamanın geçmesini istiyordum

sonra yattık ve eşim bana dediki seni çokm özledim ve barıştık tabi önce özür diledi benden

ama bizde uslu durduk misafir olduğumuzu unutmadık

kız sız nıye kustunuz akşam soylemedın k konu ney merak ettım şimdi:uhm:

ŞenizŞeniz

inş cnm hayırlısıyla olacaktır bekliyoruz sıramızı

RABBİMDEN GELENE AMENNA ne yapalım kısmet buymuş

bugünlerde 30 haftalık hamile olacaktım ve artık risk atlatılmış olacaktı

AMA OLMADI OLMADI

TATİLDEYKEN kaldığımız otelin çocuklar için yüzme havuzu vardı eşime özeniyormusun burada sende kızımızı yada oğlumuzu yüzdürüyor olabilirdin dedim,

EŞİMDE BANA DÖNEREK neden şimdi bunları düşünüyorsun olsaydı tabikide ama olmayan birşeyi düşünüpte kendimizi yıpratmaya gerek yok değilmi dedi

işte o zaman RABBİME şükürler ettimki eşim böyle düşünüyor farklı birşey söyleseydi çok üzülürdüm

kız sız nıye kustunuz akşam soylemedın k konu ney merak ettım şimdi:uhm:

eşim biraz çekingendir

telde benimle konuşurken ıg mıg diye konuşuyor ailesinin yanında bende kızdım

ben senin yasak aşk yaşadığın herhangi biri değilim senin 10 yıllık nikahlı eşinim dedim ve beni arama dedim teli kapattım

aradığı zamanda konuşmadım haberleri eniştemden alıyormuş benim nasıl olduğumu dr gitmiştim ne dedi dr diye soruyordu

ama benimle 5 gün boyunca konuşamadı

ama eşimi gördüğün ilk anda çok özlediğimi anladım

Aynen Mumucum aynen...Benim eşim de aynı veya benzer cevapları verir,çok şükür....

30 hafta heeee,vay anasını....Zamanın nasıl geçtiğine bak....

napalım mumum,olmayınca olmuyor işte biliyorsun:((

Aynen Mumucum aynen...Benim eşim de aynı veya benzer cevapları verir,çok şükür....

30 hafta heeee,vay anasını....Zamanın nasıl geçtiğine bak....

napalım mumum,olmayınca olmuyor işte biliyorsun:((

şükürler olsun değilmi

aksi asabi bir erkek olsaydılar kimbilir neler söyleyip yaramıza tu biber olurdu

işte RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

inş cnm hayırlısıyla olacaktır bekliyoruz sıramızı

RABBİMDEN GELENE AMENNA ne yapalım kısmet buymuş

bugünlerde 30 haftalık hamile olacaktım ve artık risk atlatılmış olacaktı

AMA OLMADI OLMADI

TATİLDEYKEN kaldığımız otelin çocuklar için yüzme havuzu vardı eşime özeniyormusun burada sende kızımızı yada oğlumuzu yüzdürüyor olabilirdin dedim,

EŞİMDE BANA DÖNEREK neden şimdi bunları düşünüyorsun olsaydı tabikide ama olmayan birşeyi düşünüpte kendimizi yıpratmaya gerek yok değilmi dedi

işte o zaman RABBİME şükürler ettimki eşim böyle düşünüyor farklı birşey söyleseydi çok üzülürdüm

mumucum geçmişe takılmamak en iyisi eğer kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalmasaydım bu eylül 5 yaşına girecek bir çocuğum olacaktı azram yaşasaydı 2.5 yaşında olacaktı şimdi Allahtan gelene boynumuz kıldan ince deyip sabrettik hep elimizden duadan başka bişi gelmiyor ki O'na sığınıyoruz O'ndan istiyoruz inşallah hepimizin yüzünü güldürecek ne mutluki eşlerimiz en büyük desteğimiz bizim Allah onları başımızdan eksik etmesinnn

şükürler olsun değilmi
aksi asabi bir erkek olsaydılar kimbilir neler söyleyip yaramıza tu biber olurdu

işte RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

evet canım aynen öyle...

Eşlerin destek olmaması başlıbaşına bir sorun teşkil eder kesinlikle...Allah razı olsun..

benim eşim negatif sonucu alınca,hayırlısı böyleymiş aşkım,napalım dedi..sonrada beni güldürmek için,şimdi ediyle büdümü olduk dedi:)))
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize ve eşlerimize ve tüm sevdiklerimize...

mumucum geçmişe takılmamak en iyisi eğer kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalmasaydım bu eylül 5 yaşına girecek bir çocuğum olacaktı azram yaşasaydı 2.5 yaşında olacaktı şimdi Allahtan gelene boynumuz kıldan ince deyip sabrettik hep elimizden duadan başka bişi gelmiyor ki O'na sığınıyoruz O'ndan istiyoruz inşallah hepimizin yüzünü güldürecek ne mutluki eşlerimiz en büyük desteğimiz bizim Allah onları başımızdan eksik etmesinnn
Canım her şeyde bir hayır vardır muhakkak...
yaşanılanları düşünmek sadece bizleri üzmeye yarıyor...
Bak kuzucun kollarında Allahın izniyle...Rabbim ona ve sizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

AMİNNNNNN MYHOPE BİNLECE KEZ AMİN
inş birgün bu günleri anlatırken tebessüm ederek anlatırız

İnşallah canım inşallah..

Ben kaçıyorum kızlar......Nehir beni bekliyor....

kıslar bugün keseyi gördü doktor henüz 4 haftalığız teyzeleri
yanlız bugün iyi değilim doktora söledim normal dedi
akıntımda biraz renlenmişdi dünden beri onuda söledim gene normal dedi
yeleşiyor dedi olacak okadar korkma dedi sizcede ölemi kızlar
bana bazı tahliller verdi ama yaptırmadım çünkü çok fiyat çektiler
bide ssk geçiyormuş hıh bu nasıl ssk ya anlamadım başka biyerde yaptırıcam tahlilleri
15 gün sonra kalp atışlarını dinlicez inş allah o günleri gösterir
2 tanede ilaç verdi folik asidle vitamin verdi işde böle.

alhancım sen varsın canım sence bu renklenme normalmi
ama çok abartılı değil yani gem gibi değil.sanada olmuşmuydu canım.

Back
X