Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gecmış olsun canım
işi bıraktın mı sen calışıyon mu

evet canım çalışıyorum ben çıkmayı düşünmüyorum allah izin
verirse 7 ayıma kadar çalışacağım bakalım zaman ne gösterecek
hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

ben geldım kızlar
bıraz uzak bı komşuya yuruyerek gıttıydık iyi geldı valla yarım saat gıdış yarım saatte de donuş
yıne kımse yok ya

selam bacularum...herkes iyidir inşallah...ben bugün gezdim gezdim ahanda geldim....

Ohhhh iyi yapmışın Gülyüzüm...

Berincim sen de iyi yapmışın bacım:))ıyi gelir sana yürümek...
Yarın için de hayırlı yolculuklar canım...

ıyi geceler gaag'ın sevgili topik sakinleri...

günaydın canlarım...

nevincim gezmezsen olmuyor,yaz günü evde kapalı oturmayı sevmiyorum,ya birileri gelsin yada ben gideyim istiyorum,ne yapayım böyle yapmazsak ev hanımlarının günü nasıl biterki,dün bir de iş görüşmesine gittim,iş şartları pek cazip gelmedi bana,hayırlısı oldun bakalım ne olacak...kızlar bana iş bulsanızadelikafadulden

bizim burda sabaha karşı bir güzel yağmur yağdıki toprak mis gibi koktu,offff şu sıcaklar bir bitse rahatlayacağız valla...
görüşmek üzere ben kardeşimlerle pikniğe gidiyorum,hepinize iyi pazarlar canlarım....

gunaydın kızlar iyi pazarlar
hava bozuk ama yagmur yagmıyor annem yok evde herhalde gıtmıycez benı uyandırmadıgına gore
bakalım gelınce soyler

Selam hatunlar..

Dün radyolojim bana mesaj gönderdi ama ne ablamla görüşebildim nede nete girebildim.

Liseden sınıf arkadaşımın nişanı vardı dün..Kuaföre gittim makyaj yaptırdım hazırlandım..
Vee nişana gittim..
Azcuk oynadım (birde halayı karıştırmasam, hiç beceremiyorum oynamayı yaa)
Akşamda orda kaldık kızlar olarak..
Sabaha kadar oturduk konuştuk harika bir geceydi..

Arkadaşımda çok güzel oldu çoookk..Kııyafetide bir harikaydı..

O yüzden hiç giremedim nete..

Dün rady bana mesaj gönderdi, feribotla geliboluya geçeceklermiş inşallah..
Daha haberleşmedim çünkü çok yoğundum dün çook..

Hepiniz Allah'a emanet olsun, çok öpüyorum hepinizi..

hayırlı geceler canlarım.ancak fırsat bulabildim.geçmişide okuyamadım zamansızlıktan.hepinizi çok özledim...bu aralar çok yogunum.hem annem anjoi oldu 1 haftadır bende kalıyo.2 hasta bakıyom...hem anam hem kayın validem .çok yorgunum.yemek, bulaşık, gelen giden derken sizlerle buluşamadım.denizliden de ablam geldi..2 gündür bendeler ...
umarım hepiniz iyisinizdir.kib canlar banamüsade .beni merak etmeyin .ALLAHA emanet olun.kib canlar...:a015::a015:

Back
X