Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Canımmm tatlımmm aynı anda aynı yerdeeee:sm_cool::sm_cool:

Eee si yok be gamzem daha.
Babam biliyorsun Kırşehir'de. Cuma gelecek. Onunla konuşayım ondan sonra.
Ben babamla herşeyimi konuşurumda:kedi:

Ama muhtemelen görüşeceğim yanii:kedi:
Bi denk gelsek msnde konuşsak.
Bugünde günümüz var:çok üzgünüm:

Vayyyyy demek prison break seyrettiniz heee
Nerden Tv'den mi, nettenmi? cd den mi?
Kaç bölüm kaç sezon??

Ah maykılım ahhhzemuszemus
Biz finali yaptıkopuyorumnanaktan
vavvv demek babacına anlatacaksın hee :kedi:
çok ilginçç ve sıradışıı CADIARZU

hayırlısı olsun kuzum.. tanış tabii.. bakarsın sevgili eşin o yazılmıştır :asigim:

evet prison break e uzun zaman önce başlamıştık
fakat devam edememiştik
2. sezon 4. bölümdeyiz.. cd. den izliyoruz... ama müthiş bişey yaa....

minik kusum ıcın yorumlarınıza cok tesekkür ederım canlarım darısı sıze ınsallah be arkadaslarım.coook ıstıyorum topiğimz bebişlerle dolsun insallah.
kelebekcııım kız o ne güzellik masallahhh suphanallah nazarımz degmesın kocan keser bizi sonraa :)
nehırcım babanlamı konusacaksın ayy nasıl olcak o iş?gercı bızım cerkez adetlerı çok katıdır o konuda ben ondan sebep babamın yanında esımın adını bıle telaffuz edemem yanı...canım hakkında hayırlısı olsun insallah bakarsın yıldırım askı olur he ne dersın?

insallah canım rabbim isteyen herkesi tez amanda yavrularıyla bulustursun insallah....

Rady den haber getirdiiiiiiiimmmmm...

Hatun iyiymiş çok şükür.
Ama maalesef regl olmuuşşmafoldumben
Yansıtmamaya çalışıyorum tatilime dedi
Çanakkaleye gideceklermiş yarın galibakaydirigubbakcemile5
Ama genel olarak tatili iyi geçiyormuş.
Hepinize çoook selamı var, sizin selamınızıda ilettimkaydirigubbakcemile4

amiin sağolun arkadaşlarım...

yaaaa bugün hiç sizinle olamadııımm.o kadar çok hastam vardı kiiiii offfff.
şimdi de eve gidiyorum.görüşürüz canım arkadaşlarım

He ya babamlan konuşacağım tebi.
Babam çook anlayışlıdır çok şükür.
Nasıl görüşmek istediğimi söyleyeceğim.
Ben iftar düşünüyorum mesela. Ve yanımda kimse olmadan.
Birilerinin yanında ben konuşamam çünkü, yalnız olmamız lazım..

ışte bunu babama söylicem. Ondan gizli olmazzz:olmaz:

Hayırlısı olsun bişe diyemiyorum tabiki.
Belkide beni beğenmicek:gitme:

Prison Break ahh ahh gözümü maykılla açtım desem yeridir.
Biz cnbce de yayınlanmaya başladığından beri seyrediyoruz.
Zannımca 2004 yada 2005 te başlamıştı. Ozamandan beri seyrettik.
Şimdi final yaptı tebi tamamen bitti..Ama harika olağanüstü bir dizidir..

selam kızlar benim anlamadığı dilden konuşmalar başlamış

ÇıLEKÇıM bilekliğin birazda olsa işe yaramış olmasına sevindim yemeklerinde baharat hiç kullanma göreceksin daha rahatlıyacaksın özellikle kekik cnm inan hep seni düşünüyorum dayan az kaldı

ALHANCIM seni tebrik ediyorum elif simaydan bahsederken mink kuşum demişsinya ben çocukları nası seversen o karaktere bürüneceklerine inanan biri olarak nasıl hitap ettiğimize dikkat etmemiz gerektiğine inanıyorum nacizane fikrim

selam kızlar ben geldım
gecmışe daldım selam vermeyı unuttum
teknıkerım hoşgeldın canım bana cok gezıyorsun demışsın ama ah keşke keyıf alsam bıktım ikide bır koye gıdıp gelmekten akşam ustu geldık carşamba tekrar gıderız herhalde bazen kendi kendıme bı an once dogursamda koye gıtmekten kurtulsam dıyorum

alhancım o ne tatlı bebek oyle ya o ne bakış oyle maşallah subhanallah

kelebegım resmıne baktımda sanada maşallah kız

Neden anlamadığın dilden olsun mumum.
Bir önceki sayfalarda neyden bahsettiğimiz yazıyor.
Sadece o konunun devamı.

Sen bence geçmişi okumuyorsun.
Geçen akşam kalmaya gelen arkadaşlarım bana birisini söylediler, ve resmini gösterdiler görüşmem için.
Bende babamla konuşmam gerektiğini söyledim.
Herşey burada yazıyor.

Radym bu ay tedavi planlamıyorsun dimi?
Ramazan dolayısıyla.
Bir dahaki ay için konuştunuz mu doktorunla ne olacak?

selam canlarım...bugün hava çok sıcak...bugün bayağı yoruldum...kızkardeşime mantı döktük,ramazana hazırlık...yarında annemle bana yapacağız...kacılarla oturup çene çala çala yapıyoruz,ama bayağı yorucu oluyor...yapması saatlerini alıyor yemesi is iki dk...
volkan konağı dinlerken de bayağı dertlendim...offfff offfff bu adam çok güzel söylüyor ya...senağlama

nehircim,yolcu gibi görünüyorsun bacum...anlat bakalım bizim damadı nasılmış...bak bizden onay alamzsan vermeyiz seni ona göre....kötükedihüso

Çileğim bileziğinden fayda görmene sevindim canımcım...

berincim,doğursan bile farkın olmayacak gibi,bu seferde gelde bebeği görelim,bebişi özledik derler...

kelebeğim güzel kız maşallah...:nazar:

alhancım valla kızını gördükçe doğurasım geliyor:dance:

selam canlarım...bugün hava çok sıcak...bugün bayağı yoruldum...kızkardeşime mantı döktük,ramazana hazırlık...yarında annemle bana yapacağız...kacılarla oturup çene çala çala yapıyoruz,ama bayağı yorucu oluyor...yapması saatlerini alıyor yemesi is iki dk...
volkan konağı dinlerken de bayağı dertlendim...offfff offfff bu adam çok güzel söylüyor ya...senağlama

nehircim,yolcu gibi görünüyorsun bacum...anlat bakalım bizim damadı nasılmış...bak bizden onay alamzsan vermeyiz seni ona göre....kötükedihüso

Çileğim bileziğinden fayda görmene sevindim canımcım...

berincim,doğursan bile farkın olmayacak gibi,bu seferde gelde bebeği görelim,bebişi özledik derler...

kelebeğim güzel kız maşallah...:nazar:

alhancım valla kızını gördükçe doğurasım geliyor:dance:

evet belkıde haklısın ama 40 cıkana kadar belkı kış gelır dıyorum :uhm:

Anlatam gülyüzüm tebi

30 yaşında
Unilever de çalışıyormuş(istanbulda anadolu yakasın)
2 yıllık kimya mezunuymuş, şimdi dışardan 4 yıllık işletme okuyormuş
3 yıldır ingilizce kursuna gidiyormuş
Evi ve arabası varmış
Babası çerkezmiş, annesi rizeli

5 vakit namazını kılıyormuş
Çok kibarmış, hatırnazmış, çok iyi bir insanmış

Şimdilik bunları hatırlıyorum gülyüzüm..
Bakalım nasip kısmet..

Tabiki sizden izşn almadan olurmu..Daha hiç kimse bilmiyor görüşeceğimi ilk size söyledim :D

Radym bu ay tedavi planlamıyorsun dimi?
Ramazan dolayısıyla.
Bir dahaki ay için konuştunuz mu doktorunla ne olacak?

aahhh nehirim yaa bilmiyorum off.yine hafakanlar basıyo bu konuları düşündükçe.zaten tam da şuanda facebookta bi video izliyordum çok hoşuma gitti.çok ta duygusallaştım zaten. mafoldumben orda beni ifade eden cümlelere takıldım.ben de şöyle diyorum:
Şimdilerde ben; Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden, her gördüğüm buluta yeni bir nisan ısmarlıyorum kurumuş kalbime yağmurlar yağsın diye;
Şimdilerde ben her doğan güne yeni bir bahar ısmarlıyorum,gün be gün solan hayatıma renk katsın diye;
Şimdilerde ben her batan güneşe yeni bir sonbahar ısmarlıyorum ölümü hep hatırlatsın diye
şimdilerde ben her karamsarlığıma yeni bir ümit ısmarlıyorum çaresiz kalmasın diye;
şimdilerde ben her dostuma yeni bir vefa ısmarıyorum sevdamız gün be gün büyüsün diye;
şimdilerde ben her geçen dakikaya yeni bir saniye her saniyeye yeni bir saat her saate yeni bir anlam ısmarlıyorum,günlerim, zamanlarım, aylarım boşuna geçmesin diye.
Şimdilerde ben her kapandığım secdeye yeni bir dua ısmarlıyorum beni “O” hiç yalnız bırakmasın diye
Biliyorum ki sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin, Beş vakitte, beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın... Daha çok kirleneceğiz. Daha çok çirkinleşeceğiz. Daha çok sağırlaşacağız. Daha çok yalnızlaşacağız. Keşkeklerim, beklilerim, ölüm olmasa, Cümleleri sonlandıran nokta olmasa, Ruhumuzu arındıran dua olmasa, Daha çok bunalacağız-bulanacağız.......

Son düzenleme:
kontrolü bugün olcaktım canım istemedi.yarın olcam.bu ay tedavi planlamıyoruz.hergün muayeneye gittiim için ben yumoş takibinde,hiç oruç tutamam öyle olunca.ondan bu ay geçsin bakalım.önümüüzdeki ay iğnelere devam yani...

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim.inşallah çok hayırlı bir yuva kurarsın.çok mutlu olacağın birini bulursun.şu şartlar iyi gibi gözüküyor ama bi görüş bakalım.

aahhh nehirim yaa bilmiyorum off.yine hafakanlar basıyo bu konuları düşündükçe.zaten tam da şuanda facebookta bi video izliyordum çok hoşuma gitti.orda beni ifade eden cümlelere takıldım.ben de şöyle diyorum:

Şimdilerde ben her kapandığım secdeye yeni bir dua ısmarlıyorum beni “O” hiç yalnız bırakmasın diye

Burası çoook güzelmiş radym çoookmafoldumbenmafoldumben

Anlatam gülyüzüm tebi

30 yaşında
Unilever de çalışıyormuş(istanbulda anadolu yakasın)
2 yıllık kimya mezunuymuş, şimdi dışardan 4 yıllık işletme okuyormuş
3 yıldır ingilizce kursuna gidiyormuş
Evi ve arabası varmış
Babası çerkezmiş, annesi rizeli

5 vakit namazını kılıyormuş
Çok kibarmış, hatırnazmış, çok iyi bir insanmış

Şimdilik bunları hatırlıyorum gülyüzüm..
Bakalım nasip kısmet..

Tabiki sizden izşn almadan olurmu..Daha hiç kimse bilmiyor görüşeceğimi ilk size söyledim :D

hım demek annesı bızım rızeli uy cesıleyim ona

Back
X