- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.381
buna şükür zuhalcimçilekcim nasık gidiyor gebelik[/COLOR][/I]
canım beniiimmm opuyorumnanaktan biliyorum daha çok görmek, konuşmak, birlikte olmak istediğini :1hug:ama şansını zorlama istersen, babacığının fikri değişebilir kaydirigubbakcemile3
:mymeka: daha çok istiyorum görmeeeek konuşmak, çok güzeel bişe buu:roflol:
Dün akşam eve 10'da zor geldim:roflol: Çok tatlıydı be çileğim:kedi:
Ya işte :kedi: öyle işte. Bol bol gülüyoruz, azcuk bakışıyoruz:kedi: Çocukluk anıları filmler, aile ne biliyim işte çok güzel .Sonrada eve dönünce mesajlaşmalar:kedi:
Hımm gene başladı demek ama bitemeyede yaklaşıyor artık çileem.
Hımm 2 bileklik vardı demek ben tek zannediyordum. Peki unuttun mu bilerek mi takmadın yıksa??
Ayy hadi inşallah çıkmaz bir daha aksilikler zor durumlar inşallah..
Şöyle mutlu mesut sağlıkla atlatabilsen şu ayları..
Zaten az kaldı Allah'ın izniyleopuyorumnanaktan
amin inş. kelebeğimmumu kızlar benim kırmızılar bugün teşrif ettiler sonunda....yarın randevum var....ve koşturmaca başlıyor.....Allahım bu işin sonunu hayırlı eyle..................
canımcım değneksizde topallıyarak belli mesafe yürüyebiliyor ama çok uzun süre kaldımı çok ağrısı oluyorÇileğim senin baban nasıl oldu?
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
geldim şükür opuyorumnanaktan
dün evlilik yıldönümümüzdü :asigim: 3 seneyi devirdik hayırlısıyla
yeni tanıştığımızda gittiğimiz bir yer vardı oraya gittik, aynı masaya oturduk :asigim:
kalabalıktan biraz maceralı oldu o masayı kapmak ama sonunda muradımıza erdik kaydirigubbakcemile3
tabi bulantılarım yine başladı sonra pek tadımız olmadı ama yine de çok güzel bir gün geçirdik
ordan sultanahmete geçtik biraz renkli sokaklarında yürüyüş yaptık
hat yazan bi tezgah vardı
muhteşem yazıyorlardı ya
ismimizi yazdırdık :asigim: çerçeveletip odamıza asıcaz dünün anısına inş.
Rady+ slm canım nhb
canımm geçmiş olsun dikkat et kendine acil şifalar diliyorum mumumaa.
nevinim nerde bugün yok annensindemi acaba nehirde yok merak ettim bende şimdi:uhm:
geldim kızlar üşütmüşüm ve kullandığım demir ilaçları beni mahvetti
ilaç içmesem başım dönüyor içincede ishal oluyorum ne yapacağımı bilemedim dr iç melisin diyor
kelebekçim hayırlı olsun canım da sanıyorum sen karıştırıyorsun ben hamiş değilim ah nerde o günler nerdeeeeeeeeeeeee
canımcım top patlama sesini duymayalı yıllar oldu,hasret kalmışız,demek sizin oralarda hala atılıyor...keşke bizim burda da atılsa...eski günler daha bir başkaydı yawwwwww
anaaaa
kimsecikler gelmemiiişşş
yoksa bundan sonra topiğe ilk merhabada tünaydın mı diyceezz
saol teşekkür ederim nehircim ya geçenki mesajımda nevincime nehircim demişim inşallah kusuruma bakmaşıdır nevincim ismlerinizi karıştırıyorum bazen ama sizi karıştırdığımı sanmayın sakın nevincim evli sen bekarsın nehircim bi de alacakaranlıktaki çocuğa aşıksın:dance:
nehirim babam iyi hamdolsun şimdi.artık yürüyebiliyo.kendi işlerini halledebiliyo kimseye muhtaç olmadan.çok çektik hepimizde.o günler gitsin bi daha gelmesin inş.allah bütün hasta olanlara da şifa versin.
köy yollarında doğurucan hee çıkma artık bekle doğumu kısa yürüyüşler yap canım ağırlaştın artık sen kayınvaldenede bravo valla çanta gibi taşıyomu seni bu halinle ttatlım ya herhafta köye niye gidiyosunki kusura bakma merak ettim canım benimŞeniz
slm kızlar cumanız mübarek olsun ben pek iyi değilim size bakıp çıkayım dedim
görüşürüz inş öpüyorum hepinizi.
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
geldim şükür opuyorumnanaktan
dün evlilik yıldönümümüzdü :asigim: 3 seneyi devirdik hayırlısıyla
yeni tanıştığımızda gittiğimiz bir yer vardı oraya gittik, aynı masaya oturduk :asigim:
kalabalıktan biraz maceralı oldu o masayı kapmak ama sonunda muradımıza erdik kaydirigubbakcemile3
tabi bulantılarım yine başladı sonra pek tadımız olmadı ama yine de çok güzel bir gün geçirdik
ordan sultanahmete geçtik biraz renkli sokaklarında yürüyüş yaptık
hat yazan bi tezgah vardı
muhteşem yazıyorlardı ya
ismimizi yazdırdık :asigim: çerçeveletip odamıza asıcaz dünün anısına inş.
işte böyle
hepinizi çokkk özledim, özlüyorum :gitme:
canım beniiimmm opuyorumnanaktan biliyorum daha çok görmek, konuşmak, birlikte olmak istediğini :1hug:ama şansını zorlama istersen, babacığının fikri değişebilir kaydirigubbakcemile3
hem 10 a kadar nasıl dışarda kaldın bakimmlmaz:
evet canım her iki kola da takılıyor, 2 bileklik var
bi ara hafiflemişti ya bulantılar bende takmamaya başlamıştım
o yüzden alışkanlığımı kaybettim unutuyorum bazen takmayı
inş. dediğin gibi bitimine yaklaşmışımdır :gitme:
canımcım değneksizde topallıyarak belli mesafe yürüyebiliyor ama çok uzun süre kaldımı çok ağrısı oluyor
yine değnek kullanıyor yani.. şişliği de duruyor hala :gitme:
Allah razı olsun ayşem opuyorumnanaktançileğim ne güzel.allah huzurunuzu daim eylesin yavrunuzla.ağzınızın tadını bozmasın.daha nice 3 seneler 10 senelr 20 seneler kutlayın inş. çoluk çocuk hep beraber.
ilk buluştuğunuz yer neresiydi.merak ettim. :1rolleyes:
o hat yazıları çok güzel oluyo.bize yaptırıp asmıştık duvarımıza.çok hoşuma gidiyor.baktıkça yaptırdığımız günleri hatırlıyorum.
ya sultanahmete gitme cesaretim yok bu sene açıkçası.aşırı kalabalık oluyo yaa.bi de ramazanın ruhuna aykırı ne varsa koymaya başladılar artık oralara.fasıllar çalgılar çengiler bilmem ne.hiç yakıştıramıyorum bunları oraya ben.
ama şu istanbulda sultanahmet kadar bana huzur veren başka bir mekan daha yok .bu da bir gerçek
sağolasın nehirimm opuyorumnanaktan inşaallah
Ayyy ayyy ayyy Nice nice nice senelere berbaer mutlulukla huzurlukla sağlıkla inşallah..
İyi vakit geçirmenize çook sevindim çileğim..
Napalım bu sene bulantılar müsaade etmeyecek, seneyede bebiş ağlayıp rahat vermeyecek:roflol:
Çok romantiksiniz opuyorumnanaktan Ne güzel isim yazdırmışsınız.
Off bu sene sultanahmet yüzü göremeyeceğim galibamafoldumben
Hee annemde öyle dedi:roflol::roflol:
Ama napiiimmafoldumben bi yemek yedik, arada akşam namazı kıldık, sonrada sahile çay içmeye gittik e al sana saat 10 hiç bişi anlamadıkopuyorumnanaktan
Belki seni rahatlatan onlardı çileğim, sen ihmal etme onlarıa.s
Allah şifa versin gamzem yaa..
Demek hala problemli . Ne kadar geç iyileşiyormuş,
Gerçi ozamanlarda demişlerdi uzun sürer eski haline dönmesi diye..
Ama dönecek Alah'ın izniyleopuyorumnanaktan
yok çileğim olur mu öyle şey.sen gerekten de üzerine düşen görevi fazlasıyla yapanlardan birisin.allah razı olsun
ya bende bu sefer geciktirdim.ancak bugün bitirebildim.ramazandan dolayı altüst oldum.tamamen dengem bozuldu.ne uyku ne dinlenme hibişey kalmadı.çok koşuşturmaca geçiyor.cumartesi pazara da evde davetlerim var.ama duaları okuma konusunda çok istekliyim gerçekten.önemli olan bu bence.ben bi şekilde zamanını bulup yine tamamlıycam vazifemi.yeterki arkadaşlarımın yüzü gülsün.sıkıntıları bitsin.
yavrularına kavuşsunlar.
sağol canım inşallah....
Kelebeğimhadi bakalım,bismillah diyelim..
Hayırlı olsun..
[Hadi kelebeğim,güzel haberlere ihtiyacımız var,bekletme bizi...
Kelebeğim çok sevindim..Rabbim tedavini rast getirsin..ınşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır tedavin inşallah..
geldim kızlar üşütmüşüm ve kullandığım demir ilaçları beni mahvetti
ilaç içmesem başım dönüyor içincede ishal oluyorum ne yapacağımı bilemedim dr iç melisin diyor
kelebekçim hayırlı olsun canım da sanıyorum sen karıştırıyorsun ben hamiş değilim ah nerde o günler nerdeeeeeeeeeeeee
canım Allah söyletti galiba,mumu hamile kalacak inşallah...sonunda kırmızılar geldi demek...ey Allahım şu halimize bak...regli olmayı hiç istemezken şimdide olmayı bekliyoruz...inşallah bu sefer sağlıkla bebiğine kavuşursun,günbegün haberlerini bekliyoruz ona göre...hele de ben çok meraktayım,yarabbim bu sefer olsun......
nevincim bize de eşimin amcaları gelir bayramın son günü.o da biz kendimizi önemli hissedelim diye yani :)))
ama ben yine de kimsenin gelmediğine aldırmadan,büyük evler ne hazırlık yapıyolarsa bayram için bende aynılarını yapıyorum.şekerim çikolatam kolonyam baklavam herşeyimle yani :)))
bayram olduğunu nası anlıycaz yoksa dimi.çoluk çocukta yokki onlara bayramlık felan alalım.kavga edelim.onlar başka bişey istesinler.biz onu beğenmeyelim felan.neyse o günler de gelecek inş. nevinim.gelecek inş.
kelebeğim inşallah dediğin gibidir.bence de herkes istiyodur ama tembellik ediyoruz biraz işte.ama elimizi çabuk tutmazsak ta ramazanda asdece bir kişiye daha okyabiliriz ancak.ünkü yarıladık ramazanı.biz de istiyoruz ki en azından yakın zamanda tedavi olacaklarınki ramazanda bitsin.geen sene öyle olmuştu ve hepsi kabul oldu hemen hemen allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?