Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ahanda misafirlerimi gönderdim geldim ama yine kimse yok...

mumucum nevincim benimde elimden tutsanıza,bu garibide yanınıza alsanıza...ayyy ne güzel olur hepimizin aynı yerde yaptıracak olması....mumucum sen ne zaman düşünüyorsun ve de nerde?

hoşgeldin pinkcim...nasılsın,neler yaptın bugün......

iyi yapıyorsun canım...annen,kayınvaliden sana yakınlar galiba...benimde çok uykum var aslında,yorulmuşum,eşim gelmek üzere,o gelse de yatsam biraz......

selam kızlar..eşim bu akşam arkadaşlarıyla takılacak.izin aldı benden.ayda 1 olur demi.adam stres atsın.
rady canım ne desen haklsın...bayramdan sonra bakacez bu işlere.benim kanamam durmadıya of of...8 gün oldu...oruçta tutamıyom .çok üzülüyom..:sinifsinif::sinifsinif:
stresten diye düşünüyorum.nevinim çok haklsın canım hayatım daki degişiklikler beni baya etkiledi..akannehirakannehir
gülyüzüm pinkim sizler nasılsınız...
gülyüzüm zaten araştırma yapmadım daha...elimize paramız bi geçsin hemen araştıracagım.parama göre yer bulmam lazım...:bbo:ama artık benim için son bebiş arayışı olacak...bir daha bebiş kaybedersem son noktayı koyacagım.çünki çok yoruldum...:çok üzgünüm:
ben buralardayım çöpt canlar hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

denefcim,kocişlere arada bir izin vermek lazım tabi...bu denemenle bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah...

ben kaçar.....iyigeceler

denefim gün doğmadan neler doğar tatlım bir yer bulunur elbet taksit yapıyolar zaten ALLAHIM yardım eder sizede.bizde maddiyattan bir yıldır bekliyoruz o tamam şimdide kist gibi engeller çıktı bakalım hayırlı zaman ne zaman

bende bilmiyorum ki nerde düşüneceğimi 3 kez Istannbul da yaptırdık hepsi negatif

Bursada pozitifi aldık ama olmadı

Ankarada olşabilir Eskişehirde

akrabalarımın olduğu yerleri yazıyorum eşim onay vermezse yine BURSA DA olabilir ACIBADEMİ araştırıyorum şimdilik

seneye düşünüyorum

kısmet hayırlısı

evet acı çeke çeke acımasız oldum

ya ne bileyim sohbet hocamıza sordum benim yaşadıklarımı oda büyük hocasına sordu benim durumumu

büyük hocada isterse korunabilir çünkü çok acılar çekmiş

ama ilk önce işte birşeyler vs ceza alırsam diye yazmadım anlatırım

onun için şimdilik başka düşününcelerdeyim başka arayışlardayım

mumucum hakkında hayırlısı canım...istanbulda hangi merkezlerde yaptırmıştın?eskişehiri bilmem ama ankara daha mantıklı geliyor bana...

amerikan hastanesinin ilgisiz olduğu konusunda aynı fikirdeyiz mumucum ilk iki micromu orada yaptırdım belkide orada devam edicektim denemeye ama gel bir konuşalım falan demediler ben konuşmaya gittim dr beni odasına bile davet etmedi başka hastaları vardı sanırım epey yanında bekledim konuşmak için odadan çıkınca konuşalım falan demedi benmde tekrar deneme yapmak istiyorum epikriz raporumu almaya geldim dediğimde bile konuşalım ne düşünüyosun demedi çok kırıldım oysa orda bir defa denemeyi düşünerek gitmiştim ilgisizlikleri beni çok üzdü

selam canlarım,iftarımı annemde yaptım geldim...

berincim hoşgeldin canım...fınduk ayıkladın demek,fındık diyince canım çekti..şimdi olsa da yesem,

mumucum,iyi bir hastane sözde ama ilgisizler demekki,...offfff offffff nerde yaptıracağız biz.....

pinkim sende memnun kalmamışsın demekki bura bize yaramaz...hemde pahalı bildiğim kadarıyla....

hoşbulduk canım nasılsın
gel beraber hem ayıklayalım hem yıyelım canım :icecream:
ben yıye yıye şiştım zaten
nasıl verılır bu kılolar nasıllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…