Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevinim seninde olucak tutucak yada kendiliğinden gelicek bebişin hayırlısıyla inşş dualarımız hepimiz için ALLAHIM ol desin yeterki.tedavi düşünüyomusun yakın zamanda hayırlısıyla inşş

selam kızlar benim ishal geçmedi ve hst gidip serum yadim ama yine aynıyım bakalım ne olacak

muayyen günüme denk geldi ALLAHAN oruç tutmuyorum da bakalım nasıl atlatacagım

bana hamiş diyen cnm arkadaşım rady çok isterdim amaaaaaaaaaa

nevincim inş gönlüne göre bir ev bulursun

çilekçim evlilik yıldönümünüzü kutluoyorum seneye artık üç kişi kutlayacaksınız hayırlısıyla inş

nehir cim aklıma şimdi bir fikir geldi dinlenmelerimiz bitince beraber aynı merkezde ve aynı tairte yapalım tedavilerimizi ne dersin

ayyyyyyy çokmu arsız olmuşum ben çektiğim acıların haddi yok ben hala tedavi diyorum

slm arkdaşlar sizinle konuşmaya ihtiyacım var ya ben neden bukadra kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum bilemiyorum buna karşi karesi olan varsa lütfen sölesin neyse kızlar ben bu akşam çok yogun geçti iftarda misafirlerim vardı orucumuzu açtıktan sonra yakınmı bir akrabamızın kana ihtiyacı varmiş ab rh - tabi çok zor bulunan bir kan trabzon rize artvin bir oldu kanıbulamıyoz kızılay felan yarın 12 ye kadar kanı gelmesi gerekiyo ama kimsede yok ilk önce arh - dediler benim kan grubum geçen radyolojiminde başina gelmişti beni uyarmişti senin kanın çok zor bulunuyo diye saat 22:00 kızlaya gittim kan vermek için ve orda ögrendim gerçegi ab rh - kan arıyomuşlar diye çok uzuldüm ilk önce sevindirdim sonra özdüm suçluluk duydum oda yemezxmiş gibi eve geldim acil çıktıgım için evdeki anahtarı kapının üzerinde unutmuşum ve çevrik oldugu için öteki anahtarda girmiyo bir saate onla ugraştim işte böle kızlar içim sıkıldı bu akşam benim için hiç iyi geçmedi anlıyacagınız

canım üzüldüm yaa.çok geçmiş olsun.negatif olanlar zor bulunuyor gerçekten.ramazanın ilk haftası bizimde başımıza gelmişti.biz radyoları aramıştık.bence bi deneyin çok işe yarıyo.bize kan verenlerde radyolar sayesinde öğrenip gelenerdi zaten.allah acil şifa versin.

mumucum ben değildim yaa sana hamiş diyen.kelebekti.bende allah söyletti galiba inşallah olacak dediydim :))

al işte mumuda karıştırdı nevin diycektindimi tatlım
evet yafffffffffff nehir birşey demez bu günlerde

havalarda uçuyorya

ay özür dilerim cnm nehircim
cnm çok geçmiş olsun inş tez zamanda kan bulunur

RABBİM acil şifalar versin
mumucum ben değildim yaa sana hamiş diyen.kelebekti.bende allah söyletti galiba inşallah olacak dediydim :))

tamam cnm kelebek hamiş olduğumu zannediyormuş ya sende

o zaman mumu hamiş olacak demekki ALLAH söyletti diye yazmışsın ya ben ona istinaden yazdım sana merciyi

kızlar dün akşam adetim bitti diye yıkandım oruç tuttum bugün.7 gün oldu aslında böle olmazdı...bugün iftara 2 saat kala oruç gitti.çok üzüldüm çok...bu aralar çok stresteyim ondan galiba.yada menopoz habercisimi acep..mafoldumben
bayramdan sonra kadın dogumcuya gitmek şart oldu.yarında tutamıcam galiba.of of.başımda ortadan çatlıyo resmen
mumum canım çok geçmiş olsun...opuyorumnanaktan

günaydın
denefim dur yaw daha
ne menapozuymuş.daha erken.ama sen de çok ağırdan alıyosun benim gibi yani.kızıyorum sana.elini çabuk tut yaa.biz senden yeğen bekliyoruz.bu kadar ertelememelilydin.hayat şartlarını beklersen oohhoooo.hiç düzelmiyo ki.hep bişeyler çıkıyo mutlaka.hadi canım git doktora.

hayırlı sabahlar arkadaşlarım
herkes iyidir inşaallah
ben aynıyımm yinee akannehir :sinifsinif: Allah razı olsun nevinim amin inşaallah
bilmukabele inş.. :Saruboceq:

biliyorum biliyorummm mafoldumben
o günleri de göreceksin inş.
inşaallah mumucum sağolasın :1hug:

Allah şifalar versin inş. arkadaşların ve doktorunun tavsiyelerini ihmal etme

radyim gelmiş gitmiş hemencik

nehirim senle de buluşamadık bugün, öpüyorum canım opuyorumnanaktan

neyse ben çıkıyorum canım arkadaşlarım
Allah'a emanet olun :a015:

selam canlarım,

berincim,ne o kilo ya çok almışsın,senin bu dr.zaten neyden anlıyor ki,ne kilona karşıyor,ne de cinsiyetini bilebiliyor....dedikleri gibi sen köy yolunda doğuracan vallaopuyorumnanaktan

çileğim geç oldu ama topiğe girememiştim,daha nice nice sağlıklı,mutlu güzel günler sizinle olsun canım...seneye de buluşma yerinize bebişinizle bereber gidersiniz inşallah...

nehircim,bizim burda sadece sahurda davul çalınıyor,malesef top atılmıyor....keşke olsaydı onun heyecanı da başka güzel........

Radycim,diline sağlık...söylediklerinde sonuna kadar haklısın bacım...bugünlerde okumanın sevabı daha çok valla...biran önce herkeslere okunsa keşke...radycim sen çalışıyorsun çok yoruluyorsun birde iftara bu kadar misafir alıyorsun...Allah gönlünün muradını versin canım...

denefcim,10.000 ytl heryer için değil canım...memorilde yaptırmak bu fiyata maloluyor canım...diğer merkezlerde de yaptırmak 5-6 milyar arası birşeydir canım....sen araştır canım,fiyatlar bazen değişiyor çünkü...menepoz falan ne o öyle duymamışım olayım...sıkıntından öyle olmuştur canım...stresli günler yaşadın,kolay değil...

kelebeğim,iğnemize başladık demek...yumoşların gelişimi çok iyi gider inşallah...

mumucum,seromda mı durdurmuyor ya......akannehir

pinkcim,dediğin gibi rehavet basmış topiğimizi,ama millet ne koşuşturmalrda bir bilsek...

benimde akşama arkadşlarım gelecek,oturup çayımızı içip hanekleyeceğiz,dedikodu yapmayacağızCADIARZU

iyi iftarlar canlarım....

nevinim seninde olucak tutucak yada kendiliğinden gelicek bebişin hayırlısıyla inşş dualarımız hepimiz için ALLAHIM ol desin yeterki.tedavi düşünüyomusun yakın zamanda hayırlısıyla inşş
Sağolasın Pinkim,Allah razı olsun...
Yakın zamanda düşünmüyorum canım..
Ruhen hazır değilim..
Zaten okadar parada yok işin açığı..
Hee biri çıkarır hayrına 6000 lira verirse,bak ozaman işler değişir:roflol:Hemencik giderim hastaneye:)))
selam kızlar benim ishal geçmedi ve hst gidip serum yadim ama yine aynıyım bakalım ne olacak

sağol Mumum,inşallah..
Birkaç güne toparlanırsın inşallah canım..Evvelki yaz bende de olmuştu aynısı..Çok halsiz ırakıyor insanı gerçekten..
Ahh Mumum ne güzel olur öyle beraber..Sen İstanbulu falanmı düşünüyorsun acaba hee??
hh Mumum ahh..
İnsan acıları zamanla bastırıyor işte..Napçan başka türlü hayat geçmezki canım..Acıları bastırıp tam gaz ileri yola devam etmek lazım...
al işte mumuda karıştırdı nevin diycektindimi tatlım
:roflol::roflol:
Ufak bir krışıklık olmuş Esracım...
Tabi bekleyen için zor lmuştur dediğin gibi ama senin bi hatan yok sonuçta..Sen düşünüp gitmişsin,Allah razı olsun...

evet yafffffffffff nehir birşey demez bu günlerde
havalarda uçuyorya

ay özür dilerim cnm nehircim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olsun mumum önemli değil...
Birimiz evli birimiz bekar olduğumuz için,kime yazdığınız anlaşılıyor zaten kabak gibi dimi ama:roflol:

bayramdan sonra kadın dogumcuya gitmek şart oldu.yarında tutamıcam galiba.of of.başımda ortadan çatlıyo resmen
mumum canım çok geçmiş olsun...opuyorumnanaktan

of resim yüklücektim olmadı

Stresten olur,hayatındaki değişikliklerden dolayı olmuş olabilir..Her şeyin etkisi olmuş olabilir canım..Menepoz için erken be gülüm..
Hayırlısı diyelim yinede..
Sen doktoru ihmal etme tabi yinede,en azından git bi rutin kontrolünü yaptır canım..
Benimde bu ay 1 hafta gecikti..artık stresten sıkıntıdanmıdır,yoksa tedaviden çıktığım içinmidir yoksa geç yumurtladım ondanmıdır bilemedim ama 1 hafta geç teşrif ettiydi benimkiside...

Ne resmi yükleyecektin yaww,merak şeyettim...
neyse ben çıkıyorum canım arkadaşlarım
Allah'a emanet olun :a015:

Ay diğer mesajından alıntı yaptım sandım ama başka mesajdan yapmışım meğersem,geri dönmeyeyim şimdi..

İnşallah canım amin inşallah diyim dualarına...
Sizde Allaha emanet olun kuzum,bay bayyyyy:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…