- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.401
evet yafffffffffff nehir birşey demez bu günlerdeal işte mumuda karıştırdı nevin diycektindimi tatlım
cnm çok geçmiş olsun inş tez zamanda kan bulunurslm arkdaşlar sizinle konuşmaya ihtiyacım var ya ben neden bukadra kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum bilemiyorum buna karşi karesi olan varsa lütfen sölesin neyse kızlar ben bu akşam çok yogun geçti iftarda misafirlerim vardı orucumuzu açtıktan sonra yakınmı bir akrabamızın kana ihtiyacı varmiş ab rh - tabi çok zor bulunan bir kan trabzon rize artvin bir oldu kanıbulamıyoz kızılay felan yarın 12 ye kadar kanı gelmesi gerekiyo ama kimsede yok ilk önce arh - dediler benim kan grubum geçen radyolojiminde başina gelmişti beni uyarmişti senin kanın çok zor bulunuyo diye saat 22:00 kızlaya gittim kan vermek için ve orda ögrendim gerçegi ab rh - kan arıyomuşlar diye çok uzuldüm ilk önce sevindirdim sonra özdüm suçluluk duydum oda yemezxmiş gibi eve geldim acil çıktıgım için evdeki anahtarı kapının üzerinde unutmuşum ve çevrik oldugu için öteki anahtarda girmiyo bir saate onla ugraştim işte böle kızlar içim sıkıldı bu akşam benim için hiç iyi geçmedi anlıyacagınız
mumucum ben değildim yaa sana hamiş diyen.kelebekti.bende allah söyletti galiba inşallah olacak dediydim :))
Allah razı olsun nevinim amin inşaallahSelam arkadaşlarım...
Geçmişi okudum anca gelebildim...
gamzem,yıldönümünüz kutlu olsun canım..
Rabbim sağlıklı,huzurlu,mutlu,evlatlarınızla beraber nice nice yıllar nasip etsin..hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..
Ahhh ahhh seneye evlilik yıl dönümümü bebeğimin ağlaması eşliğinde,güzel bir yerde kutlamak için neler vermezdim neler...:çok üzgünüm:
inşaallah mumucum sağolasın :1hug:selam kızlar benim ishal geçmedi ve hst gidip serum yadim ama yine aynıyım bakalım ne olacak
muayyen günüme denk geldi ALLAHAN oruç tutmuyorum da bakalım nasıl atlatacagım
çilekçim evlilik yıldönümünüzü kutluoyorum seneye artık üç kişi kutlayacaksınız hayırlısıyla inş
Sağolasın Pinkim,Allah razı olsun...nevinim seninde olucak tutucak yada kendiliğinden gelicek bebişin hayırlısıyla inşş dualarımız hepimiz için ALLAHIM ol desin yeterki.tedavi düşünüyomusun yakın zamanda hayırlısıyla inşş
selam kızlar benim ishal geçmedi ve hst gidip serum yadim ama yine aynıyım bakalım ne olacak
muayyen günüme denk geldi ALLAHAN oruç tutmuyorum da bakalım nasıl atlatacagım
nevincim inş gönlüne göre bir ev bulursun
nehir cim aklıma şimdi bir fikir geldi dinlenmelerimiz bitince beraber aynı merkezde ve aynı tairte yapalım tedavilerimizi ne dersin
ayyyyyyy çokmu arsız olmuşum ben çektiğim acıların haddi yok ben hala tedavi diyorum
:roflol::roflol:al işte mumuda karıştırdı nevin diycektindimi tatlım
Ufak bir krışıklık olmuş Esracım...slm arkdaşlar sizinle konuşmaya ihtiyacım var ya ben neden bukadra kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum bilemiyorum buna karşi karesi olan varsa lütfen sölesin neyse kızlar ben bu akşam çok yogun geçti iftarda misafirlerim vardı orucumuzu açtıktan sonra yakınmı bir akrabamızın kana ihtiyacı varmiş ab rh - tabi çok zor bulunan bir kan trabzon rize artvin bir oldu kanıbulamıyoz kızılay felan yarın 12 ye kadar kanı gelmesi gerekiyo ama kimsede yok ilk önce arh - dediler benim kan grubum geçen radyolojiminde başina gelmişti beni uyarmişti senin kanın çok zor bulunuyo diye saat 22:00 kızlaya gittim kan vermek için ve orda ögrendim gerçegi ab rh - kan arıyomuşlar diye çok uzuldüm ilk önce sevindirdim sonra özdüm suçluluk duydum oda yemezxmiş gibi eve geldim acil çıktıgım için evdeki anahtarı kapının üzerinde unutmuşum ve çevrik oldugu için öteki anahtarda girmiyo bir saate onla ugraştim işte böle kızlar içim sıkıldı bu akşam benim için hiç iyi geçmedi anlıyacagınız
evet yafffffffffff nehir birşey demez bu günlerde
havalarda uçuyorya
ay özür dilerim cnm nehircim
kızlar dün akşam adetim bitti diye yıkandım oruç tuttum bugün.7 gün oldu aslında böle olmazdı...bugün iftara 2 saat kala oruç gitti.çok üzüldüm çok...bu aralar çok stresteyim ondan galiba.yada menopoz habercisimi acep..mafoldumben
bayramdan sonra kadın dogumcuya gitmek şart oldu.yarında tutamıcam galiba.of of.başımda ortadan çatlıyo resmen
mumum canım çok geçmiş olsun...opuyorumnanaktan
of resim yüklücektim olmadı
neyse ben çıkıyorum canım arkadaşlarım
Allah'a emanet olun :a015:
Selam canım ,hoşgeldinnn...selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?