- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.441
selam canlarım,iftarımı annemde yaptım geldim...
berincim hoşgeldin canım...fınduk ayıkladın demek,fındık diyince canım çekti..şimdi olsa da yesem,
mumucum,iyi bir hastane sözde ama ilgisizler demekki,...offfff offffff nerde yaptıracağız biz.....
pinkim sende memnun kalmamışsın demekki bura bize yaramaz...hemde pahalı bildiğim kadarıyla....
berincim,valla çok şişmişsin kuzum ya nasıl vercen bu kiloları,hele de bebişini emzirdikçe de kilolar alınır,hani süt olsun diye...temizlerken götürüyordun fındıkları demek.....
heya aynen oyle kılo aldım canım
bebek olunca illaki uykusuz bırakacagından kılo verırım dıye ümit edıyorum
yoksa halım yamandır benım
kaynanamın kılolarına guluyordum az kaldı yetişmeme onu:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
selam kıslar kimseler gelmedimi ya.ben araştırma moduna girmedim...sizlerin yazdıklarınızı çok önemsiyorum.ilgisizlik hiç çekemiyecegim bişey.zaten bütün umutla gidiyosun bide öle yaparlarsa....ya kızlar bişey soracagım.tüp bebekte fiziksel acıma oluyomu.artık acı çekmek istemiyorum ...muayene olmaya bile artık korkar oldum.yaşadıklarımdan dolayı.
berin hg bacım.yeter artık evde otur.köylerde doguran bacı...:bbo:
Günnaydın kızlar nasılsınız bakalım berincim dikkat et canım ya
en son gördüğümde 5 aylıkdın bi karnın vardı gerisi dal gibiydi
şimdi nasılsın bilmiyorum ama epey şişdin sanırım olsun bacım doğumdan sonra
verirsin sen yoğunlukdan bozma morelini.
bu arada kızlar cumartesi günü sabah çok citti bir trafik kazası geçirdik eşimle
arabamızın arkası dümdüz allah bebeğimize acıdı valla otobanda işe giderken
süratli bir maganda arkadan çarptı bize tek avantajımız hızımızın 100km olması
hızımız düşük olsaydı allah muhafa şuanda allah bilir nerede olurduk allah korudu bizi
çarpmanın etkisiyle boynum feci ağrıyor yanımızda da benim iş arkadaşım vardı o kızcağızda öle
hala morelim çok bozuk kendinize iyi bakın öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?