Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım hemde en pahalısı valla brüksel tüp bebeği öneririm size orasıda çok pahalı yalnız İMCİ microskopları var yalnız spermin en iyisini seçmek için morfolojisi kötü olanlarda çok önemli

berincim,valla çok şişmişsin kuzum ya nasıl vercen bu kiloları,hele de bebişini emzirdikçe de kilolar alınır,hani süt olsun diye...temizlerken götürüyordun fındıkları demek.....

pinkcim,bürüksel için pek yorum yazanı okumadım...çok az iyi diyen,sen orda denemişmiydin?fiyat nekadarmış orda?dur şimdi aklıma düşürdün oraya da bir mail atayım

selam kıslar kimseler gelmedimi ya.ben araştırma moduna girmedim...sizlerin yazdıklarınızı çok önemsiyorum.ilgisizlik hiç çekemiyecegim bişey.zaten bütün umutla gidiyosun bide öle yaparlarsa....ya kızlar bişey soracagım.tüp bebekte fiziksel acıma oluyomu.artık acı çekmek istemiyorum ...muayene olmaya bile artık korkar oldum.yaşadıklarımdan dolayı.
berin hg bacım.yeter artık evde otur.köylerde doguran bacı...:bbo:

hoşbuldum denefım nasılsına.s.
evet bu koy işi benı epeyce yordu mafoldumben
koye gıde gele bebek bıle yolları ogrenmıştır sanırımkaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar kımse gelmemış nerdesınız yav ramazan ayında hep uykucu oldunuz kalkın kalkın sabah oldu huuuuuuu

Günnaydın kızlar nasılsınız bakalım berincim dikkat et canım ya
en son gördüğümde 5 aylıkdın bi karnın vardı gerisi dal gibiydi
şimdi nasılsın bilmiyorum ama epey şişdin sanırım olsun bacım doğumdan sonra
verirsin sen yoğunlukdan bozma morelini.
bu arada kızlar cumartesi günü sabah çok citti bir trafik kazası geçirdik eşimle
arabamızın arkası dümdüz allah bebeğimize acıdı valla otobanda işe giderken
süratli bir maganda arkadan çarptı bize tek avantajımız hızımızın 100km olması
hızımız düşük olsaydı allah muhafa şuanda allah bilir nerede olurduk allah korudu bizi
çarpmanın etkisiyle boynum feci ağrıyor yanımızda da benim iş arkadaşım vardı o kızcağızda öle
hala morelim çok bozuk kendinize iyi bakın öpüyorum çok

cok gecmış olsun canım verılmış sadakanız varmiş
Allah bebegını sana bagışladı

denefim acıma olmuyor hatta çok mutlu oluyosun bişeyler yapabildiğin için bu yolda canım çok heyecanlı çok sevinçli kaygılar oluyor tabii ama tedavi olabilmek mutluluk verici tatlım inş yakın zamanda başlarsınız hayırlısıyla

selam canım arkadaşlarııım
çileğim görmedim senin selamını cumartesi kusura bakma.ancak okuyup kaçabildim canım.
ya çok yoruldum kızlar bildiğiniz gbi değil.cumaartesi 16 kişilik bi iftar verdik.öğleye kadar çalıştım zaten.2 de eve gittim.hazırlıklara başladım.saat gece 1 de misafirlerimiz dağıldı.saat 2 de sahur için piere lotiye gittik eşimin arkadaşlarıyla .saat 6 da geldik eve.namazdan sonra yani.

sabah 12 ye kadar uyumuşum dün.sonra akşam için hazırlık yapmaya başladım.akşamda iftarda 15 kişiydik.neyse atlattık.yorgun ve de uykusuz olsakta :))

sağol gülyüzüm.allah rızası için yapıyoruz zaten hepsini.yoksa cidden yorucu oluyor.allah kabul etsin.

nazcım çok geçmiş olsun.hemen bi sadaka ver.bak belkide verdiğiniz bi sadaka karşı gelmiştir daha büyük bir olaya.allah korusun.

diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla.allah daha iyi etsin inş.

günaydın canlarım,

radycim,maşallah ne o öyle ya,kaç kişi birden nasıl ağırladın sen,yemekleri nasıl yetiştirdin,hem de iki gün üstüste,valla aferim aferim sana...alkisalkisalkis

nazcım,çok geçmiş olsun,Allahım birdaha göstermesin,:Saruboceq:

denefcim,sen mikroenjeksiyonu ilk kezmi deneyeceksin?sanki biryerde denedim demiştin,ya da ben yanlış hatırlıyorumdur...acı yok canım,rutin vajinal ultrrasyon var,yumurta toplama işinde anestezi verildiği için hiç acı yok(ben uyandığımda ağrım olmuştu onunda tedbirini aldım,dr.söyledim ayıkmadan ağrı kesici vurun diye,vurmuşlar hiç ağrım olmadı)transferde de hiç ağrı yok,onda da aynı vajinal ultrasyon gibi...hiçbirşey hissetmiyorsun,sadece iğneleri göbekten kendin yapacağın için,batırmayı iyi bileceksin,ona da alışıyorsun zaten,batıramadığın yerlerde morluklar oluşuyor o kadar....acı olsa ne olur,çabuk unutuyoruz herşeyi,yeterki sonucu olumlu olsun......

bende bırazdan hazırlanıp saglık ocagına kontrole gıtcem
sonra goruşuruz kızlar

rady ım gercekten maşallah ne arada yetıştırdın yemeklerı
yoksa mutfakta bırı mı varyerimseniben

kızlar alhanın herkse bol bol selamı var.
netlerinde problem varmış.o yüzden uzunca bi süre giremiycekmiş.çünkü ayın 13ünde samsuna ailesinin yanına gidiceklermiş.bayramdan sonra gelicekmiş.bebişimizde anneside gayet iyiler.işte ööle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…