Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

A.S. canım...iyilermiş ya olsun bayramdan sonra görüşürüz inşallah...güle güle git gel alhancım...seni özleyeceğiz....

merhaba arkadaşlar
çok durgunuz yine bu aralar
ramazandan dolayı sanırım

ben yine aynıyım malesef :gitme:
çileğim geç oldu ama topiğe girememiştim,daha nice nice sağlıklı,mutlu güzel günler sizinle olsun canım...seneye de buluşma yerinize bebişinizle bereber gidersiniz inşallah...
estağfirullah tatlım ne demek
inşaallah, sağolasın :1hug:
canım benimm opuyorumnanaktan
çok çokkk geçmiş olsun nazcım, Rabbim esirgemiş
hemen bi sadaka verin
estağfirullah tatlım ya
maşaallah sizin enerjinize hayranım yani
hele ki gece o vakitte dışarı çıkmaz bizim hiç mi hiççç yapamayacağımız birşey sanırım
eşim akşamları dışarda dolaşmaktan hiç hoşlanmaz, hele böyle bir teklifim olsa cevabı ne olur bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

naza aynı şeyi yazmışız yahu yerimseniben

ve aleyküm selam
hımm demek baya bi görüşemeyeceğiz :gitme:
güle güle git alhanım Şeniz

nehiriiiiiiiiiiimmmmmm nerdesinnn kaydirigubbakcemile mafoldumben

Geldim geldim çileğimopuyorumnanaktan

Nazcım çok geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun. Evet verilmiş sadakanız varmış.
Çok şükür bişey olmamış. Peki doktora gittinzi dimi?

Sinanı özledim yazemuszemus

Hatunlar hepinizi öpüyorum çook.
Facebook a kaydoldum sonunda sevgilim ordaya:roflol:
Sabahtan beri orayla uğraşıyorum.
Üyeliği bulunan eklesin beniopuyorumnanaktan

Çileem sende onaylar mısın lütfeeennnnopuyorumnanaktan

Tüp bebek:sinifsinif:
Allah yardımcınız olsun inşallah...

Evet alhanın gidiş zamanı geldi sonunda.
Allah kavuştursun ailesine ..Daha dedi görmedi kızımızı.
Bi gitsinde hasret gidersinler.

Rady ciiimm helal olsun sana tam benim kafadansın..Gece dışarda sahur, sabahlara kadar ayy ne kadar güzel. Hemde pierre loti yaniopuyorumnanaktan
Ayrıca kalabalık misafirliklere bayılırım. Tam benlikmiş, gelseydimyaopuyorumnanaktan
Bide alhana söyledinmi tefriciyeleri? Söyleemdiysen haber vereyim hatuna.

selam kızlar...opuyorumnanaktan
nazım çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış.....ALLAHIM BEGEGİNİ ve sizler korumuş çok şükür...bunada şükür et canım en azından yara almadan kurtulmuşunuz...:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim kananam hala durmadı... bana kadın dogumcu yolu gözüktü....of ya muayene olmak istemiyorum...eşimde kızıyo gitmiyom diye..mafoldumbentedavini ol niye ihmal ediyon diyo.ya ben artık herşeyden korkar oldum...onun için gitmek istemiyorum...:sinifsinif::sinifsinif:
rady canım maşşallah sana.daha ben iftarra kimseyi alamadım.hem çalışıp hem iftar zor be bacım.ALLAH kabul etsin iftarlarını...ama bu hafta başlarım insallah... moralim sıfır olunca tembellik çöküyo bana...
hepinizi çok öpüyorum canlar.hayırlı iftarlar..

a.s canım sagolasın:1hug:

bende az once saglık ocagından geldım
saglık ocaklarındakı dr ve hemşireler cok ilgili keşke hastanedekı dr.da ilgilense bıraz onların gozunu para burumuş ozelıne gıdersen senı tanır yoksa hıç tanımamazlıktan gelır

dr cok kılo aldıgım ıcın kan tahlılı yaptırmamı ıstedı yarına devlet hastanesıne randevu aldım bakalım kan tahlılı yaptıracakmı dr

Son düzenleme:
bir ayın daha var almaman mı gerekiyor artık acaba dr almamı dedi..uff bu kilo denen şey de hemen alınıyorki yaa alması kolay vermesi zor ALLAH yardımcın olsun canım

bir ayın daha var almaman mı gerekiyor artık acaba dr almamı dedi..uff bu kilo denen şey de hemen alınıyorki yaa alması kolay vermesi zor ALLAH yardımcın olsun canım

cok almışsın dedı bı sorun mu var dıye kan tahlılı ıstedı
hem kan ılacı alıyorum hemde vıtamın barı bırısını bırakayım dedım olmaz dedı onları alman lazım dedı
e ılaclar iştahımı actı yoksa ben kım yemek yemek kım
ben yemege bakardım yemekte bana bakardı gecınıp gıderdık eskıden

Radymmmm nerdesiiin bakiiim:sm_cool:
Ha ha haaaaa beynini yirim seni bennn:roflol:

Kızlar face te radyciğimle oyun oynuyoruzz:roflol: Çok zevkli, kalkamıyorum başından ya:roflol:

selam kızlar

NAZCIM çok geçmiş olsun

BERıN eh zayıftın anladıkta ye babam ye olmazki

NEHıR demek artık sende facelisin ekliyorum cnm birde cnm ben isimlerin insanların kişilikleriyle çok alakalı olduğuna inanırım bir öğrencim vardı adı...... ablamda yeni doğum yamıştı eniştem tutturdu o ismi koyalım diye ben de yalvar yakar bak benim öğrenci bitli ve çok pis birde öyle bir kız olursa diye koydurmadım
şimdi gelelim senin mevzuya kaynımın adı sinan ve çok iyi bir insandır çok çok iyi inş senin sinanda öyledir yani isim konusunda sınıfı geçti benden

DENEF sağlık ihmale gelmez dr gitmek için acele etmelisin normal olmayan bir durum varsa hele

Büyüyttüm Denefçim...
Güzel bir hikayeymiş ve çok doğru....
Denefim ihmal etme kuzum doktoru...
Gerçi doktorlar adet miktarının az yada çok olmasının önemli olmadığını söylüyorlar ama eğer 10 günü geçerse kanaman,sen bir git ne var ne yok bi baktır canım...

Nazcım geçmiş olsun...Trafik kazası hayattaki en büyük korkularımdandır...

Radyyyyyy,Radyyyyyy,Raddyyyyyy
Vay hain vayyyy..İnsan kkdaşları olmadan pier lotiye sahura gidermi beeeaaaaaa..
Ogün gidememiştik zaten,içimizde kalmıştı..
Şimdide uzaktan uzaktan bakıyoz böle...
Çok iyi yapmışsınız yaa,süper olmuştur heralde...
Anacım sen okadar misafiri nasıl ağırladın yaaa,tebrik ettim seni valla...
Okadar kalabalık misafir beni çok korkutuyor.Çünkü yemeklerimin miktarı artınca,lezzetini tutturamıyorum((
Ama her şeye rağmen kalabalık sofralarada bayılırım.Ev sahibi ben değilsem dahada bayılırım:roflol::roflol::roflol:

Berincim 24 kilo baya çok gerçekten,çünkü 1 ayın daha var..Son aylarda çok kilo alınırmış sanırım,bu 1 aydada birkaç kilo alırsın daha muhtemelen...Neyseki doktor ilgilenmişte 2 kelam etmiş,tahlil istemiş..Hayırlı güzel sağlıklı sonuçlar inşallah...Normal doğummu düşünüyosun sen?

Gamzem valla ramazandan dolayı heralde..Bilgisayarı elime alasım gelmiyor yaa..Yemek yemeden kendime gelemiyorum,anca bu saatlerde keyfim geliyor.Şimdi kociş yokta ben açtım,o evde olunca onda oluyor bilgisayar,oyun oynuyor sürekli.Nehirde kendi bilgisayarında..Bende napıyım kitap okuyorum...Öptün cınımmmm....Yeğenimide tebikiiiii,,Hatta onu daha çok çok öptümŞeniz

Mumucum aynen katılıyorum isim olayına...

Mesela bana görede selim isimli çocuklar acayip,aşırı derecede,insanı zıvanadan çıkaracak kadar yaramaz oluyorlar..

2 tane selim tanıyorum,biri teyze oğlu biride komşumuz..
Çocukluklarında kök söktürdüler herkeseee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…