- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.461
kızlar alhanın herkse bol bol selamı var.
netlerinde problem varmış.o yüzden uzunca bi süre giremiycekmiş.çünkü ayın 13ünde samsuna ailesinin yanına gidiceklermiş.bayramdan sonra gelicekmiş.bebişimizde anneside gayet iyiler.işte ööle
estağfirullah tatlım ne demekçileğim geç oldu ama topiğe girememiştim,daha nice nice sağlıklı,mutlu güzel günler sizinle olsun canım...seneye de buluşma yerinize bebişinizle bereber gidersiniz inşallah...
canım benimm opuyorumnanaktanAy diğer mesajından alıntı yaptım sandım ama başka mesajdan yapmışım meğersem,geri dönmeyeyim şimdi..
İnşallah canım amin inşallah diyim dualarına...
Sizde Allaha emanet olun kuzum,bay bayyyyy:gitme:
çok çokkk geçmiş olsun nazcım, Rabbim esirgemişGünnaydın kızlar nasılsınız bakalım berincim dikkat et canım ya
en son gördüğümde 5 aylıkdın bi karnın vardı gerisi dal gibiydi
şimdi nasılsın bilmiyorum ama epey şişdin sanırım olsun bacım doğumdan sonra
verirsin sen yoğunlukdan bozma morelini.
bu arada kızlar cumartesi günü sabah çok citti bir trafik kazası geçirdik eşimle
arabamızın arkası dümdüz allah bebeğimize acıdı valla otobanda işe giderken
süratli bir maganda arkadan çarptı bize tek avantajımız hızımızın 100km olması
hızımız düşük olsaydı allah muhafa şuanda allah bilir nerede olurduk allah korudu bizi
çarpmanın etkisiyle boynum feci ağrıyor yanımızda da benim iş arkadaşım vardı o kızcağızda öle
hala morelim çok bozuk kendinize iyi bakın öpüyorum çok
estağfirullah tatlım yaselam canım arkadaşlarııım
çileğim görmedim senin selamını cumartesi kusura bakma.ancak okuyup kaçabildim canım.
ya çok yoruldum kızlar bildiğiniz gbi değil.cumaartesi 16 kişilik bi iftar verdik.öğleye kadar çalıştım zaten.2 de eve gittim.hazırlıklara başladım.saat gece 1 de misafirlerimiz dağıldı.saat 2 de sahur için piere lotiye gittik eşimin arkadaşlarıyla .saat 6 da geldik eve.namazdan sonra yani.
sabah 12 ye kadar uyumuşum dün.sonra akşam için hazırlık yapmaya başladım.akşamda iftarda 15 kişiydik.neyse atlattık.yorgun ve de uykusuz olsakta :))
sağol gülyüzüm.allah rızası için yapıyoruz zaten hepsini.yoksa cidden yorucu oluyor.allah kabul etsin.
nazcım çok geçmiş olsun.hemen bi sadaka ver.bak belkide verdiğiniz bi sadaka karşı gelmiştir daha büyük bir olaya.allah korusun.
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla.allah daha iyi etsin inş.
ve aleyküm selamkızlar alhanın herkse bol bol selamı var.
netlerinde problem varmış.o yüzden uzunca bi süre giremiycekmiş.çünkü ayın 13ünde samsuna ailesinin yanına gidiceklermiş.bayramdan sonra gelicekmiş.bebişimizde anneside gayet iyiler.işte ööle
hoşbuldum pinkçim opuyorumnanaktançileek hoşgeldin canım
radym olsun A.S canım
kızlar alhanın herkse bol bol selamı var.
denef ihmal etme canım bir an önce git hayırlı haberler getir inş .
berincim kaç kilo aldın canım
bir ayın daha var almaman mı gerekiyor artık acaba dr almamı dedi..uff bu kilo denen şey de hemen alınıyorki yaa alması kolay vermesi zor ALLAH yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?