- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.501
cok gecmış olsun canım verılmış sadakanız varmiş
Allah bebegını sana bagışladı
selam kızlar nazım geçmiş olsun tatlım ALLAHIM bidaha yaşatmasın inşş
nazcım çok geçmiş olsun.hemen bi sadaka ver.bak belkide verdiğiniz bi sadaka karşı gelmiştir daha büyük bir olaya.allah korusun.
nazcım,çok geçmiş olsun,Allahım birdaha göstermesin,:Saruboceq:
Nazcım çok geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun. Evet verilmiş sadakanız varmış.
Çok şükür bişey olmamış. Peki doktora gittinzi dimi?
allah hepinizden razı olsun kızlar çok sağolun
nehircim kızma ama doktora gitmedim sadece boynum zarar gördü çok şükür
yiğeninizin bişiyciği yok çok iyiyarın sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptıracağız inşdelikafadulden
şu ana kadar 24 kılo almışım canım
24 kilomu vay canına ben ne olacağım acaba gerçi ben yemek yiyemiyorum ama
şimdilik tabiki:roflol:
merci şekerimevet hayırlısı olsun inş. nehirimiz için
radyim üzülme sen ben seni ekledim bilem :))
ya herşey olunda ne demek kelebeğim yaa.yetmezki bu bizeee.yumoşların kaç mm olduğunu takip etmemmiz lazım mm mm.kaç olmuşler bakiim.sen puregona başlamıştın dimikatılıyorum gülyüzüm çok güzel maşşallah.................
kızlar drdan geldim herşey yolunda çok şükür...cumartesi yine gidicem....
evet yaa.burda da felaket bi yağmur var sabahtan beri.maaşallah diyelim de.kış mı geldi ne :))selam kızlar nasılsınız bakiim hayırlı günler burda acayip yağmur yağıyor dünden beri coştu hava rahmet yağıyor
du bakalım daha sen yolun başındasın. :)24 kilomu vay canına ben ne olacağım acaba gerçi ben yemek yiyemiyorum ama
şimdilik tabiki:roflol:
ya o oyunu ben de oynadım.ben de biraz gerzek çıkıyorum.ilaçlardan mı yoksa hep mi böyleyim anlamadım.... kaydirigubbakcemile3
ya o oyunu ben de oynadım.ben de biraz gerzek çıkıyorum.ilaçlardan mı yoksa hep mi böyleyim anlamadım.... kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar
gunaydın cılegım nasılsın
senın ufaklık hareketlendı mı
benımkı şuan hıçkırıp duruyo teyzesı
bende hazırlanıp cıkacam bırazdan
günaydddddddııııııııınnnnnnn kaydirigubbakcemile5
vayyy nehirim hemen bulup ekliyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan
face deki diğer arkadaşlarımda eklesşnler benii
dicem dicem hep unutuyorum ben de sinan ları çok severim
mütevazi, ağırbaşlı, çok mülayim insanlar olurlar :lepi:
ya ben de istiyoruuuummm :umursamaz:
günaydın kızlaarr
hay bana bu oyunu öğretenin var yaaaa.bu ne yaa.mideme kramp girdi valla.ama şunu anladım ki ben gerizekiymişim(
ayyyy evet di mi yaa.o gün gidebilseydik ne iyi olurdu.
ama şu da var.ben oraya daha önce gündüz de gitmiştim.gündüz gece kadar güzel değil bence.
siz bi gün gelin evimizde misafir edelim nevinim.biz götürürüz sizi sahurda oraya :))))
misafir olayına gelince yemeklerim harika olmuş.valla ben söölemiyorum.tadına bilem bakamadım çünkü.alıştım artık ben.evlendiğimde yumurta bile pişiremeyen ben şimdi kendime şaşırmıyom değil hani :))
hah bende aynısını dedim valla dün kendilerine.
iyiki sinan varmış.yoksa nehir hanım olmayacakmış facede
halla allaaaa
günaydın radyim opuyorumnanaktan
nehirimm beni eklemiş bileem yaa Şeniz
bu arada birini gördümm
sinan ı gördümmm yaşasınnnn :dance:
çokk beğendim elifimm, tam sana layık olabilecek birine benziyor hihoyyyt
:))
maşaallah ya ne güzel birşey olsa gerek alkisalkisalkis
evet çilek bende gördüm sinanı facede.küçücük te olsa tabi :)
bende çok yakıştırdım.hayırlısı olsun bakalım.
ben seni akşam evde eklerim anca.ya burda face açılmıyo.hastane bilgi işlemi faceyi engellemiş.sinir oluyorum
evet hayırlısı olsun inş. nehirimiz için
radyim üzülme sen ben seni ekledim bilem :))
valla nehirim o binnur yoksaymıştım sonra acaba ayıpmı oldu tanıyormuydum diye düşündüm kim diye çok düşündüm acaba topikten bir arkadaşmı diye ekleyen not yazsın ben şuyum diye bende yaşlanıyom galiba hemen anlıyamıyorum bu ara ya
allah hepinizden razı olsun kızlar çok sağolun
nehircim kızma ama doktora gitmedim sadece boynum zarar gördü çok şükür
yiğeninizin bişiyciği yok çok iyiyarın sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptıracağız inşdelikafadulden
tamam radycim kısssmaaaa...... akannehir
bu puregonlu ilk kontrolüm.o yüzden çok bişiy belli değil.onun için ayrıntı yazmamıştım.... :kedi:
yumoşların en büyüğü 11,5 olmuş.herbiri ayrı telden çalıyor,hepsi farklı büyüklükte.bende pco var ya 20 ye yakın yumoş olacak galiba. e2 iyi çıktı
cumartesi daha ayrıntılı söylerim.bugün hiç rastlamadığım bir dr vardı gıcık oldum zaten.... :sinifsinif:
hangi oyunbu merak ettim kesin bende gerzek çıkarım:roflol:
canım facede brain buddies diye bi oyun var
hiç bulaşma hiç tavsiye etmem.
bi de böyle çizgili mizgili karakter felan koymuşlar.bide cıvıl cıvıl bi müzik sevimli olsundiye.ama hi sevimli değil açıkası. :umursamaz:
eşimde dün ben oynarken gördü.ne o .çocuk oyunlarına mı merak saldın diyo :))))))))))))
ama bilmiyo ki.bi oynattırsaydım da görseydi.hele de hi tahmin etmediğim kişilerin benden daha fazla puan aldıklarını felan görmek akannehir off kahrediyo insanı.hele bi de onlara rekabet etmeye zorlanmak.ayyy. -tatlicadiarzu-
oynadım canımdelikafadulden ilk defa oynayan çoğu kişiye göre iyi puan almışım öyle dedi ama oynayanlara baktım az benimki yinede az bir beynim çıktı kaç gr dı hatırlamıyorumkafamçokkarıştı
kelebekim sen matematik örtmeniydin dimi canım hiç matematikçi gerzek olurmu tatlım ya zeki olurlar zeki sende öylesin tatlım orda çıkan sonuca bakma kendileri gerzek onların benceŞeniz
selam kızlar az once geldım
tahlıllerım temız cıktı hatta kanım cok cıktı
dr ne kadar kanlı canlı olmuşsun dedı cok guldumya :lepi:
kan ılacımı bırak sadece vıtamın yeter dedı
radyım senı facede ekledım canım
sen aldanma ona pinkim.oynadım canımdelikafadulden ilk defa oynayan çoğu kişiye göre iyi puan almışım öyle dedi ama oynayanlara baktım az benimki yinede az bir beynim çıktı kaç gr dı hatırlamıyorumkafamçokkarıştı
tamam akşam kabul ederim bendeselam kızlar az once geldım
tahlıllerım temız cıktı hatta kanım cok cıktı
dr ne kadar kanlı canlı olmuşsun dedı cok guldumya :lepi:
kan ılacımı bırak sadece vıtamın yeter dedı
radyım senı facede ekledım canım
Rady bizi pierre loti ye götür lütfeeenopuyorumnanaktan
Ama sahurda hadiiiopuyorumnanaktan
Ya abla bak davet etti gielimopuyorumnanaktan
beğenemedin mi hııhh:umursamaz:[Güzelde yemek yapıyormuş iftara gideriz sahurdan sonra dönerizlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?