Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam arkadişlerim.
omzum çok ağrıyo yaa.kolumu hareket ettiremiyorum.
nooldu kine hiç anlamadım valla
öyle olsun RADY cım bizlerde resimlerle idare ederiz davetsiz yere gelmeyiz
aşkolsun yaaaa
benim kapım gelmek isteyen herkese açık.
sanki gelebilecen de yani mumu var yaa. zemuszemus

güzelim film güzeldi.çok güzel mesajlar vardı.
yalnız ben fragmanları seyredince biraz daha action bekledim.pek yoktu.ama bi çatışma sahnesi vardı.zaten yetti tek başına.öyle fazla ağlama felanda yoktu.ama ruhu iyi vermişler.insan kendini güneydoğuda asker gibi hissediyo yani.tavsiye ederim.gidilebilir.

bi kerem yazdıklarını gördüm taam mı? cevap vermemiş olabilirim.
tabi ki de gelcem nişanına.hemde kocişimle gelcem kızııııııımmmmm.
havamla dövcem seni oralarda taamm mıııııı

ama benim evdeki buluşma senin nişanından dah aönce olursa bilemem yani o zaman yerimseniben

artist rady :roflol:

:dilcikar:

:)) Hoşgeldin hanfendi :dilcikar:

Sen böyle yazdığına göre film beni pek sarmayacak gibi, iyi ki gitmemişim diyeyim o zaman ..

Hee omuz ağrın büyük ihtimal gece üzerine yatmandan kaynaklanmıştır, geçmiş olsun arkadaşım a.s. .

ya çileğim gidebilirsiniz..
ama ben fazla beklentiyle gittim galiba.fragmanları çok etkileyiciydi.mesela sen uyursan herkes ölür sahnesi varya fragmanda.gilmin en etkili anlarından birisi o.ben o sahneyi görünce film daha da dolu doludur diye düşünmüştüm.biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum
mesela seyrettin mi bilmiyorum ama 120 filmi çok çok daha fazla etkilemişti beni.çok ağlamıştım onda.bunda ağlayamadım.
neyse çok bi para vermedik filme.bizim ordaki sinema ucuz bayağı.onun için gittiğim iyi olmuş.aklımda kalmadı en azından :)

hımm biz de, daha doğrusu eşim de o sahneden çok etkilendiği için gitmek istiyordu
neyse bir süre sonra internetten izlemeye karar verdik zaten
cumartesi alışverişlerden sonra sinema parası biraz battı gözümüze :))

120 yi hiç duymadım, nasıl bişeydi?

canım 1. dünya savaşında vandan sarıkamışa cephanelik götürülmesi gerekiyo.ama bütün erkekler askerde olduğu için yaşları 12-17 arasında değişen 120 çocuk görevlendiriliyo bu iş için.

çocuklar görevlerini tamamlayıp dönerken (tabi yaya olarak) dağda donarak ölüyorlar.yanlış hatırlamıyorsam 20-25 tanesi kurtulabiliyor. sadece.müthiş bişr film netten bulup seyredin mutlaka.bende netten seyrettim zaten.hatta geçen yıl meb bu filmi herkes seyredebilsin siye bütün sinemalarda 3 tl yaptırdı.büyük küçük herkese.bütün okullar çocukları bu filme götürdü hemen hemen.

bu arada sinema ücretleri ne kadar.biz metroport avm de gittik.kişi başı 6 tl

Son düzenleme:
konusu gerçekten etkileyici görünüyor
izleyelim haftasonu inş.

bizim burda kişi başı 10-12 tl civarınca..

slm kızlarrr ben geldım ve her zamankı gibi kimsecıkler yok ortalıkta.
kımın omzu agrıyor ben kacırdım sanırım.geçmiş olsun diyeyımm.
ah sinan ahh nehirimizin bir yarım aklı vardı onuda aldı götürdü :))) bandırmaya yolu düşen yokmu yaaa bende beklıyorum hepinizi..
bu arada bende dişçiden geldım yaptırdıgım kıymetlı dolgum olmadı agrı yaptı yıne bu sefer kanal tedavısı olduk bakalım bu nekadar gidecek?
valla bu sene su dr lara verdğim para denize köprü olurdu neyse saglık olsunda kocam yakında bosamazsa iyidir :)))))

Nazcım ekledim tamamdır

Sağol canım bende resimlerinize bakdım maşallah pek yakışmışsınız birbirinize
allah mesut etsin hayırlı olsun inş biz belkim geliriz nişana eşime sölimde bi geze geze
arabamızla hafta sonu olursa iyi olur tabi tarihide önemli eeee bide nişanın nerde olacağıda önemli evde aile arasında olursa ne işimiz var bizimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

radycim,çok geçmiş olsun canım...inşallah biran önce iyileşirsin güzelim...benimde 1-2 haftadan beri boynum ağrıyor canım ya neyaptıysamda geçmedi...hatta bazı günlerde şiddetleniyor,üstüme hastalığı almak istemiyorum,daha doğrusu dr.görmek istemiyorum...kendi haline bıraktım geçer diye ümit ediyorum...

günaydııınnn
sağol gülyüzüm.bugün biraz geçmiş gibi sanki
ooff of.bizim topiğin ilk günaydını sabah 8lerde söylenirdi.saat 11e geliyo ve benden başka kimsecikler yok.hava bozuk zaten.içim sıkılıyo.gezmek istiyorum ben yaa ((

nehiriiiimm edfırtın filmini seyretmiştim hafta sonu.söylemeyi unuttum.
güzelmiş gerçektende.
ama ben sadece bellacıyım.edfırt çok tipsiz ööğğkk

günaydınnnn günaydınnnnn

ayşem bence sen son cümleni editle yavrum, nehir görmesin :roflol:
iyi olmaz kanımca

günaydın kızlar
ayşem çileğe katılıyorum editle sen onu
başına iş alırsın valla:roflol:

hayırlı günlar kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi pazara gidicem birazdan hazırlanıyorum akşam gelirim öpüyorum hepinizi

yok yok almam
onun artık sinanı var. edfırtı boşadı o :)))))))))))

göriciz bakalım kim ağır basacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öffff midem yanıyor cayır cayır gidip bi soda içim ben yoksa akşam olmaz bana:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…