- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.381
:)) o da Onlar'ın marifeti işte (Allah ın izniyle) :asigim:
gerçekten kocaman ve de pek tatlı olmuşunuz maşaallah :lepi:büyüdük teyzesii kocaman oldukkkkkkk
veee o eskidenmiş sanırımmm ben her ikisinde de tatlıyı ağzıma süremedim dersem yeridirr ama şimdi götürüyom çikolatalarıııııııcokacimcoook
canımmmmm:1hug::CüvCüv:
:
Gülyüzüm hala tarla mıkaydirigubbakcemile3
evet gerçekten hamile kıyafetleri çok pahalı Çok üzgünüm çoookYOK ÇİLEĞİM YOK daha hiç bişiy almam çok para verdim günah
bunlar yeter bana inş bende çıkıyorum iyi akşamlar
canım beniiiiiiimmmm :1hug: ben de öyle hayal ediyorum o zaman :asigim: :asigim: :asigim:Gamzem tatlımm biliyorum tabiki. Ama çooook istiyorum hemde çooook..
Belkide eşin kabul eder belkide gelirsiniz ben öyle hayal ediyorum..
Bunu daha sana söylemedende hayal ediyordumda:kedi:
Ayrıca rady çok artist zaten gelecek. Onun kocası her yere gönderirya:roflol: Şimdi kocişiyle birlikte gelecek nişanıma..
Tabiiiki herkes özel olarak davetli tek tek..Ailesiyle birlikte..
TAbi şimdilik latife yapıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Kader kısmet ne yaşayacağımızı bilmiyoruz hiç birimiz..
inşaallah pinkçim inş. :Saruboceq:hayırlı akşamlar kızlar nehirin fotoları çok güzel ALLAHIM nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşşş çok yakışmışlar gerçektende:))
çilek ne güzel bebeğin göbişinde hareketlenmeye başladı oh ne güzel bir duygu hayırlısıyla darısı başımıza inşşş.
teşekkürler alhanımm :1hug: çok şükürrr :CüvCüv:slm kızlar bugun pek yazamadım size.mesguluz bıraz.yarın görümcem ünv kayıt için izmire gidecek.onun telaşı vardı.
berincim masallah oğluşumuza cook tatlı bu sıpa yaaa :)
çileğim demek pıtırcık oynaşmaya başladı gözümüz aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?