Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
nehirim öncelikle geçmiş olsun canımm gerçi iğne korkusuna geçti diyon ama inşallah başka tekrarlanmazzzz veee inşallah herşey böyle yolunda giderr herşey gönlünce olur canımmm Allah mutluluğunu da muhabbetinide arttırsınn hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhhh:1hug:
çileğimm geçmiş olsun canımm:1hug:
berinimm maşallah tosunumaaaa
alhanımm siz nasılsınızz meleğin nasıll:1hug:
radymm benim yerimede gitt hem sinemaya hem tiyatroyaaa bana sosyal hayat artıkın biraz zorrrr da önceden varmıydı sankiiiiiiiiidelikafadulden
pinkimm biz iyiyiz canımm sen nasılsınnn:1hug:
denefim gülyüzlüm nazım nevinim mumucum lotusum kelebeğim swetem esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

kızlar uzun bir msj yazmıstım ammavelakın hata verdı hep aynısını yazmayada fırsatım yokk şimdilik
bu seferlik böyle olsun:))))

Son düzenleme:
bu ne ya kimse yokki bu topik terkedilmiş
berincim sen varsın bir tek nasılsın
bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu detaylar topik kalabalık olunca

yaşasın ilk ben duydum hayırlı ve sağlıklı evlat olsun NAZCIM

NEHıRCıM ne güzel eğer birşey güzel başladıysa öyle devam edecek diye inancim vardır

inş RABBıM gönlünün istediği güzellikleri yaşatır hayırlısıyla

bende evlenmeden önce kayınvalidemle ve görümcelerim çok çok iyi anlaşmak isterdim annem eltileriyle görümcesiyle onların çocuklarıyla çok iyi anlaşır kendi öz kardeşlerinden daha çok yakınlık gösterirdi
bende inş bende annem gibi eşimin akrabalarını çok severim diye dualar ederdim

amma velakin eşimin ailesine hiç ısınamadım 10 yıllkı evlei olmama rağmen yani herşeyi mecburiyetten yaptığım için davranışlarım çok samimi olmuyor

gozun aydın nazcımkaydirigubbakcemile2

topıkte erkekler cogunlukta olacak opuyorumnanaktan

berincim,lobide göründüğümün hiç farkında bile değildim canım,sayfam açık kalmıştır,haklısın bence de okumlara tekrar başlayalım,bayağı ara verildi...

nehircim,kayınvaliden olcak hanımefendiyi taktir ettim,gerçekten düşünceli,nezaketli birine benziyor,insan kendini başta belli eder zaten,başta neyse sonuda öyle gider,görgülü insandan zarar gelmez zaten...ben mutlu olacağına çok inanıyorum...

ayyy kızlar bugün lotusum bendeydi,bebelerimiz çok tatlı maşallah...ama Allah lotusuma yardım etsin,çok zor ikiz büyütmek,3 bayandık evde herbirimiz birşeyler yapmaktan saatlerin nasıl geçtiğinin farkında bile olmadık,hep birşeyleriyle meşgul oluyorsun,anakucağına alışkın olan kızı ben bugün kucağa alıştırdım,bir müddet sonra karsitte yatmayı istemedi,ne kötü teyzeyim değilmi... ama ne yapayım çok seviyorum ben o cadıyı.....

nazımm bi oğluşumuz daha geliyor hee maşallahhh Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canımmm:1hug:
gülyüzlümm lotusuma çokk çokk selam söyle meleklerimizi öp bizim yerimizee
iyi gecelerr topik ahalisiiiiopuyorumnanaktan

benden de çok selamlar olsun cnm lkotusuma gerçekten onun samimi ve içten kounşmalarını özledim

facesi olan kızlar ekleyebilirmiyim sizleri gerçi herkezin ismin bilmiyorum amakopya alırım arkadaşlardan

Ben geldiiim...
Bugün pazardı sevdiceğimle kahvaltıya gittik Maşukiye'ye :))
Altımızda akan dere, ağaçların altında, cıvıl cıvıl kuş sesleri arasında sıcacık bir havada köy kahvaltısı ettik...
Çıtır çıtır sigara börekleri, kiremitte köy peyniri, kiremitte sucuklu yumurta, patates kızartması, kızarmış sıcak ekmek, tereyağı, çeşit çeşit kahvaltılıklar, yanı başımızda çaydanlığımızopuyorumnanaktan
Harika bir gün geçirdik çok güzeldi çookopuyorumnanaktan
Sonra yürüyüş yaptık dağa doğru. Akan dereyi takip ettik, şelaleye ulaşmaya çalıştık ama ben yoruldum geri döndük :))

Fısratı imkanı olan herkes Maşukiyeye gelmeli hatunlar.
Özellikle ıstanbulda oturan arkidişler yanı başınızda cennet gibi bir yer mutlaka gelmelisiniz..

Gülyüzüm Allah razı olsun...Bende öyle düşünüyorum. Daha görmeden ısındım annesine.
Anneminde çok içi ısındı.
Sinanı bütün sülalesi çok ama çok seviyor ve sayıyor. Ve sülalesininde tek erkek. Yani bana öyle geliyorki onun sevdiği kızı herkes el üzerinde tutmayı bekliyor inşallah...
ınşallah hep iyi güzel saygılı sevgiyle devam eder herşey...

Lotusuma çook selam söyle bu arada. Sinanla herşey çok güzel gidiyor demeyi unutma olur mu :))

Mumucum sanada çok teşekkür ederim.. ınşallah herşey çok güzel gider.
Bende başladığı gibi gideceği inancındayım..Allah'ın izniyle tabiki.

mumucum selamını iletirim,o da gelmek istiyor ama malum beblerden fırsat bulup giremiyor,ama o da sizleri çok seviyor,faceden beni ekleyebilirsin canım...

nehircim,ohhh mis gibi yazını okuyunca tertemiz hava almış gibi oldum...ne iyi etmişsiniz,gez güzelim,bugünlerinizin kıymetini bilin,sinan kardeşimiz çok iyi biri olablir,ama sen de çok iyisinnn...benim nazarımda ikiniz terazi gibisiniz,birbirinize denksiniz...tencere yuvarlandı kapağını buldu...

günaydınnn kaydirigubbakcemile5

haftasonum gayet güzeldi cumartesi evde yapılması gereken işyeri işlerini, ev işlerini halledip.. biraz istirahat ettim; 2 kilo mandalina, 1 kilo taze sıkılmış limonla limonata ve antibiyotikten sonra iyiyim elhamdülillah :lepi:
pazar akşamı da 3 ümüz nefes filmine gittik; aslında tam olarak film değildi, gerçeğin ta kendisiydi.. belgesel tadındaydı..
biz çok beğendik, çok etkilendik, sahneler çok gerçekçiydi, tavsiye ederim

estağfirullah tatlım benim, toparladım bile şükür a.s

canım ben de nasıl başlarsa öyle devam eder inancındayımdır hep..
maşaallah annesi ne kadar düşünceli bir insan.
ee sinan karakterinde birini yetiştiren de onlar zaten, aksi olsa şaşardım
tam benim herşeyi ile harika olan arkadaşıma layık bir sinan ve ailesi opuyorumnanaktan
herşey hep böyle bal tadında gider inş.

canım bulantılar arada devam ediyor
henüz bir yerlere gitmiş değil, ama buna şükür tabii :gitme:
çileek çok geçmiş olsun canım evde olman güzel dinlenirsin bari dikkat et kendine
sağolasın canııımm
evet dinlendim iyi geldi baya
ama bu sefer de işe gelmek çokk zor geldi :))
günaydın arkadaşlarııımm
ohhhh yat canım yat.dinlen bol bol.başka türlü geçmiyo bu grip olayı.istirahat şart.bi de c vitamini tabi
evet canım öyle tabii .. ikisini de yerine getirdim :lepi:
çileğim ben fransız kaldım sanırım.görümcen senınlemı kalıyor nedenkııı?
evet tatlım
görümcem anasınıfı öğretmeni ve bu yıl ataması yapıldı
aile ankara da
ataması tam da bizim karşımızdaki okula çıktı :))
çileğimm geçmiş olsun canımm:1hug:
sağolasın myhopum opuyorumnanaktan
ERKEKİM geliyo kızlar ERKEKİM
dün gördüm pipiyi::)))
hadii ya yine mi erkek kaydirigubbakcemile3
heyy maşaallahhh opuyorumnanaktan
hayırlı olsun nazımm Şeniz
hoopp hoppppp, nasıl anlatmak öyle akannehir ben de isterimm, hem de şimdi :mymeka:

gerçekten canımcım öyle güzel anlatmışsın benim de gelesim geldi
bol bol gezin eğlenin, evlenince fırsatınız olamayabiliyor :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…