- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.701
tamam cnmbugün arıycam söylerim canım
iyi insan lafın üstüne gelirmiş.günaydın denef
günaydın nevin
hoşgeldin denef ablaselam kızlar.beni sormuş nehir bacım.evet dün msn yi açtım .abim gelince çıkmak zorunda kaldım....çünki abim msn sini açmak istedi...
rady yoksam niye yazmayayım...evet bayadır gelmiyorum.abim geldi bu aralar abimle ilgileniyorum...4 senedir gelememişti işlerinden dolayı düzceye.eşinin yanına gidecek hakkariye 15 gün sonra.onun için bütün zamanımı abime ayırıyorum.bi daha ALLAH BİLİR ne zaman gelecekler.geçmişi okuyamadım....umarım hepiniz iyisinizdir...kib bacılar.sevgilerimle
inşaallah ablacım sağol :1rolleyes:günaydın rady günaydın çilek.bu arada maşşalalh bebişin baya büyümüş....ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNSALLAH..:Saruboceq:
ay bi göbeğimi koyamadım öffff ne beceriksizim ya
günaydın bu arada
ay öf ya ekleyemedim mafoldumbenolmuyor bir türlü çıkmıyor resim
sinir oldum biraz daha kurcalim bakim olur belki
merhaba kızlar....nasılsınız bakalım....
sayfayı açar açmaz çileğin göbüşünü gördüm.çilek göbüşün çok tatlı maşallah...
gelişmeler var mı okuyamadım.bir ara okurum inşallah....
herkese selamlar.....
günaydınnnnn :1hug:
midem bulanıyorrrrrrrrr :1closedeyes: ne kadar değişik bir durum dimi :1closedeyes:
opuyorumnanaktan tamam bitanem inş. diktirince üzerimde görürsünüz o elbiseyi
hatta daha iyisi buluşmaya o elbiseyle gelirim :lepi:
daha önce de pardesüyü giydiğim gibi sırnaşık şey
Allah şifa versin canım inş.
beyin cer. neye göre karar verdi onunla ilgili olduğuna?
belki dekas gevşeticiler falan gerçekten işe yarar..
diğer tahlilleri ne zaman göstereceksin?
hepinizin rahatsız olması kötü bir döneme denk gelmiş, Allah yardım etsin
bi kolaylığı bulunur elbet, yavaş yavaş yaparsınız temizlikleri, teyze kızları da gelir..
unutmadan Sinan ına da geçmiş olsun :teselli:
GÜNAYDDIIIINNNN.
ya bişey planlamıyosss kızııııımmmmmm
herıldın yani.sana uycaz.ne demekmiş öööle kendi kafamıza göre tarih belirlemek.lmaz: :roflol: :roflol: :roflol:
ayrıca ikinize de çok geçmiş olsun cicim.
nayır. nolamaz.naslaa :roflol: :roflol: :roflol:
ya yok öyle değil yahu.ben işteyken hazırlıksız mazırlıksız.hem hiç sevmem ben evde yokken misafir gelmesini.önceden haberim olsa tamam dediğin gibi yapardım da.böyle pattadanak olmas demiştim işte.ne bileydim böööle olcanı
bu arada herkes te kocişime hak vermiş.biride beni haklı bulsun yahu mafoldumben
alhanın da neti kesilmişti.benden alıyor işte haberleri.aklı da burda yani :))
selam kızlar.beni sormuş nehir bacım.evet dün msn yi açtım .abim gelince çıkmak zorunda kaldım....çünki abim msn sini açmak istedi...
rady yoksam niye yazmayayım...evet bayadır gelmiyorum.abim geldi bu aralar abimle ilgileniyorum...4 senedir gelememişti işlerinden dolayı düzceye.eşinin yanına gidecek hakkariye 15 gün sonra.onun için bütün zamanımı abime ayırıyorum.bi daha ALLAH BİLİR ne zaman gelecekler.geçmişi okuyamadım....umarım hepiniz iyisinizdir...kib bacılar.sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?