- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.741
allah yardımıcın olsun nevinim[B,Vee radym radym...
Demek kocişinde bizim güne katılacak hee..
Bende benimkini getireyim bari,kız muhabbetinden canı sıkılmasın:roflol::roflol:
kaparız bi odaya onları,biz keyfimize bakarız gene:)))
keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım,çok tatlı oluyon kız böleeeeee...[/
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Allah işlerinizde kolaylık versin nevinim, fazla yüklenme sakın kendine birden olup bitsin diye.. yavaş yavaş yapın, başka yardımcılarda bul mutlakaSelam bacılar..
Ya bugün çarşıya halı bakmaya gidecektik,çıkmadan bi bakam dedim ama yetiştiremedim,ondan dolayı kaybolmak zorunda kaldım,sorrrryyyy...
Neyse halı baktık ve aldık anama,ordanda dayımlara geçtik,şimdide geldik işte öle..
Yarın evin temizliğine başlıcaz inşallah,cumarteside temizlik yaparız,ben 1 günde bitiremem çünkü..
Pazar günüde ufaktan eşyaları taşımaya başlıcaz.
Parça parça taşıcakmışız,kocişim öle dedi..
Amaaaaaaaa,ben gene annemdeyim tabiki 1 hafta kadar..
Çünküm burdada temizlik var...Anamın bacağı sakat gardaşımın beli sakat...Ben sağlamım çok şükür,elhamdülillah...Ağır işleri ben yapacam haliyle,annemlen nehirde ayak işlerine işte:))))
Cumartesi ağır misafirlerimiz var malum,onu atlatalım hayırlısıyla,evime öle gidip yerleşicem inşallah..
Şimdilik planlar böle,hayat ne gösterir bilinmez tabi..
Gamzemmmm,ben sane ne demiştim,ben sana ne demiştim..
Her hafta,üşenme karnının resmini çek demiştim:dilcikar:Çekmedin dimi?
Şimdi diyonki,her hafta baya farkediyor..Heral farkedecek..
Bundan kelli,her hafta aynı gün,aynı saatlerde,aynı şartlarda,mümkünse aynı kıyafetle yada badiyle,aynı pozisyonda çekiyorsun resmini(mümkünse amuda kalkarak),haftalarıyla hem buraya hem bilgisayarına ekliyorsun tamammı cicim:mymeka:Çok güzelsin ayrıcananiknanik:asigim:
ayy gülecem ama hiçç gülecek halim yok yaw -tatlicadiarzu-nevine katılıyom bende.geçmişe mazi derler.bencede bak yapıcaklarınızı ertelemeden yapın.
çileğim naz hadi ikinci çocuğu düşünüyo bunda olmazsa onda yapar da sen bence hiç erteleme dermişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Anladım canım düzenli kullan bakalım ilaçlarını, inş. faydasını görürsün, inş. geçici bir durumdur..Hayırlı cumalar hanımlar..
Gamzem bilmiyorum neye dayanarak belde diye teşhis koydu. Dikkat et kendine ilaçları kullan 1 hafta sonra gene gel dedi.
Artık hayırlısı:gitme:
Bencede yaa çekin resimlerinizi ama aynı kıyafetle.
Hafta hafta ilk başta fark etmezsiniz ama sonradan ohoo ne kadar büyümüş 1 haftada dersiniz.
Bu fırsat ele geçmez bir daha. Evet bir daha hamile olabilirsiniz ama ilk çocuğunuza değil :))
Hepinize teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
Bu arada dayımın kızı betül yardıma gelecek temizliğe. 1 kişi bulduk :))
sağol denefcim allah razı olsun canım darısı başına inş en kısa zamanda en hayırlı zamanda:Saruboceq:nazım çok tatlı olmuşun.bin kere maşşalah..nehirim geçmiş olsun.bu aradada gözün aydın .herşey umarım gönlünce olur...:Saruboceq::Saruboceq:
haklısın nevincim bende ihmal etmicem artık her hafta çekicem inşyerimsenibenSelam bacılar..
aleykümselam canım
Nazım sendeee...Kaçarım sanmaaaaaa...Sonra çok pişman olursunuz,keşke çekseydim diyeeee..Ama geçmişe mazi derler derim ben size ozaman:roflol:
Nazcım,karnın çok çok tatlııııı,maşallah maşallah...:asigim:
allah izin verirse bebeğimi krdeşsiz büyütmek istemiyorumgünaydın millet
aşı vuruldum geldiiiimm, domuz gribi değel heee :roflol: tetonoz aşısı
ya aslında benimde vurunmam lazım ama doktor şart değil dedi
zeynep kamilde illa istiyor evraklarda görmeği kararsız kaldım ama sende vurulduğuna
göre bende vurunurum sanırım öfff bilmiyorum :sinifsinif:
ayrıca da söylemek istemiyorum ama midem çok kötü ya mafoldumben
artık değişik bişiy söle ya miğdem miğdem kaydirigubbakcemile3
geçmicek kızım 9 ay böle devam edecem:gitme:
ama birincisi o zaman çekilecek bir göbek hiç yoktu ve karnım yakın zamanda böyle bir anda büyüyüverdi kaydirigubbakcemile3
benimde çle ya 3 günde fark etti böle anlamadım gitti gamze çorbadan
değilmiş o inmedi daha:umursamaz:
ikincisi de fotoğraf makinem olmadığı için şimdiye kadar çekememiştim :çok üzgünüm:
ama bundan sonda dediğin gibi -arkadaşımın makinesiyle- her hafta 1 kez çekilip arşiv yapıcam
en son bebiş doğduktan sonra da aynı pozda onu kucağıma alıp çekilicem
sonra bunları slayt yapıcam opuyorumnanaktan
ayrıca teşekkür ederim canımmm :asigim:
ayy gülecem ama hiçç gülecek halim yok yaw -tatlicadiarzu-
naz hatun gibin şimdiden düşünmesekte :)) biz de düşünecez elbet Allah izin verirse :hulya:
sen bi söle belki gelirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naz nerde bugün yaaaa
geldim geldim ayşecim çok işim vardı ancak gelebildim
bana da akşama birileri lazım nehirim yardım için :)
betül bana da gelir mi ki
denef bacı bizle küs herhal :sinifsinif:
hayırlı cumalar kızlar.
pinkim hadi hayırlısı olsun canım.umarım bu sefer bebişini kucagına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq:tüp bebek tedavisinemi başlıyosun gülüm...
nehirim gelemmi yardıma.ah yakın olaydık gelirdimmm inan..
.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?