- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.761
burdayım burdayım hoşgeldin canım nasılsın........
sagol canım benım ben ıyıyım senden nbr?????????hersey yolundamı????a.s.:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım burdayım hoşgeldin canım nasılsın........
slmmmmmmmmmmm nasılsınız kızlar inş iyisınızdır jözledım sizlerı yaaa
Denefcim merhaba, insallah bundan sonra hersey düzene girer. Yeni ev, yeni hayat.
Bir de bebek oldumu senden mutlusu olmaz.
Diger arkadaslara da merhabalar. Tedavi de olanlara güzel sonuclar diliyorum.
canlarım merhaba
dün cok kötü bir gece geçirdim sıtma tuttuda
neyseki çok şükür bugun birazdaha iyiyim
benimde kırmızılar bugun geldi hemde 3 gun öncesinden
Eşim tutturdu kırmızlar geldiği halde hamilelik testi yap diyeoff bu dış gebelik onu bende cok etkilemiş
yoğun kahverengi leke sekilinde birkac gun sürerse yapacağım
canlarım benhepiniziöpuyorum hoscakalın
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun Allah gönlünüzdekini versin tez elden versin inşallahhha.s.
radyoloğum o listede biri eksik değil mi sence hani çalışma bakımından diyorummmmCADIARZU
swetim yeterki sen iste Rabbimde nasip etsin hergün ölçeriz biz merak etmeeee
denefim kolay gelsin canımmma.s.
lotusum dualarımız seninle bu son olur inşallah canım bir daha 9 ay boyunca uğramasın kırmızılar sanaaaaa:Saruboceq:
mavişim nevinim alhanım seherim-canım inşallah biran önce geçer bulantıların-burcum-geçmiş olsun canımm-pink rosem nazım mucukssssŞenizŞeniz
mumucum acemim nehirim esram ses verinnn![]()
lotusum canım ben çıkıyorum artık yatmam lazım bayılıcam
canım kendine iyi bak gündüzleride gelmeye çalış geceleri az
görüşüyoruz ben dayanamıyorum uykusuzluğa iyi geceler canım
tatlı rüyalar.....alhanım sanada tatlı rüyalar öpüyorummm....
canlarım sızınlede pek gorusemıyoruz.............nasılsınız bakayım?????????myhopem ınsallah dedıgın gıbı bu aydan sonra kırmızılar gormem.........sen neler yapıyosun canım arkadasım?????????sevgılerımlea.s.
kocişi uyuttum kaçamak yapıyorummmmmsositososito
ya aslında bu akşam kalkmayacaktım pc başından malum denefim ilk kez kendi evinden topike gelecekti ama ani misafir baskını yedim geç gittiler sonrada kocişle uğraş derken denefimi kaçırdım işteeee
mumucum alhanım nevinim nazım radyoloğumda gelmişşşşş birde nilay hoşgelmişşşa.s.
sen zaten daimi kadrolu bekçimizsin canımmmm:1hug:birde uyanık kalmanın formülünü rica etsemmCADIARZU
canım yıne yavasladı sıtemız sanırım...........benım uyku standart canım sabah 4 5 uyurum gunduz en gec 11 ayaktayım...........amaaaaaaa aralarda bende kocısımı uyuturumogrencılıkten kalma bu duzen sanırım 8 yıl uzaklarda okudum.......ev ıslerını bıle gece yaparım gunduz ya gezerım ya mısafır gelir.....gecelerı dınlenıyorum gunduzlerım yogundur.........
ya canım benım sımdı dusunuyodum napsamda su sıgarayı bıraksam dıyebuda o yıllardan kaldı atamıyorum bı turlu........
canım bıde oncekı sayfalara yazdım hamıslıgın ılk gunlerınde referans kan degerlerı neydı?????konusu cok oluyor benım pek bılgım yok ama en az 5 ın uzerı olmalı degılmı???:CüvCüv::ecrin_bebek:
sagol canım benım su an pek bısey anlayamıyorum ama en az 5 ı yakalamamız sart baslangıcta demekkı......ınsallah hemen hepımız yakalarız...........
bıtanem ozelse cevaplama merak sadece tedavı fılan dusunuyormusun??????hadııııııı benı yalnız bırakmayınhihoyyyt:1hug:
aminnnnnn canım inşallahhh hepimiz çift çizgiyide yüksek hcgyide yakalarız biran önceeee:Saruboceq:
kasımda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama nasippp bakarsın gerek kalmazzzz![]()
slm kızlarrr ay gözümüz aydın kk acıldııı. bu arada duymayan arkadaslara duyurayım BEN HAMİLEYİİİİİM CANLARIM .darısı sızlere ınsallah dualarım sızınle
slm kızlarrr ay gözümüz aydın kk acıldııı. bu arada duymayan arkadaslara duyurayım BEN HAMİLEYİİİİİM CANLARIM .darısı sızlere ınsallah dualarım sızınle
oleyyyyyyyyy......çok mutluyum ya
canım senin adına çok sevindim.darısı bizim başımıza.ALLAH kucagınada almayı nasip etsin insallah.canım benim.hersey gönlüne göre olsun....öpt bacım seni..