Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

lotusum canım ben çıkıyorum artık yatmam lazım bayılıcam
canım kendine iyi bak gündüzleride gelmeye çalış geceleri az
görüşüyoruz ben dayanamıyorum uykusuzluğa iyi geceler canım
tatlı rüyalar.....alhanım sanada tatlı rüyalar öpüyorummm....

slmmmmmmmmmmm nasılsınız kızlar inş iyisınızdır jözledım sizlerı yaaa

esracım nbr canım??????????nasıl gdıyor hayat?????????yerimsenibena.s.
Denefcim merhaba, insallah bundan sonra hersey düzene girer. Yeni ev, yeni hayat.
Bir de bebek oldumu senden mutlusu olmaz.

Diger arkadaslara da merhabalar. Tedavi de olanlara güzel sonuclar diliyorum.

sanada merhaba canım hosgeldın..........ıyı dıleklerın ıcın tesekkur edrıza.s.

canlarım merhaba
dün cok kötü bir gece geçirdim sıtma tuttuda:(
neyseki çok şükür bugun birazdaha iyiyim :(
benimde kırmızılar bugun geldi hemde 3 gun öncesinden :(
Eşim tutturdu kırmızlar geldiği halde hamilelik testi yap diye :( off bu dış gebelik onu bende cok etkilemiş :(yoğun kahverengi leke sekilinde birkac gun sürerse yapacağım
canlarım benhepiniziöpuyorum hoscakalın

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun Allah gönlünüzdekini versin tez elden versin inşallahhha.s.
radyoloğum o listede biri eksik değil mi sence hani çalışma bakımından diyorummmmCADIARZU
swetim yeterki sen iste Rabbimde nasip etsin hergün ölçeriz biz merak etmeeee:utangac:
denefim kolay gelsin canımmma.s.
lotusum dualarımız seninle bu son olur inşallah canım bir daha 9 ay boyunca uğramasın kırmızılar sanaaaaa:Saruboceq:
mavişim nevinim alhanım seherim-canım inşallah biran önce geçer bulantıların-burcum-geçmiş olsun canımm-pink rosem nazım mucukssssŞenizŞeniz
mumucum acemim nehirim esram ses verinnnkaydirigubbakcemile4

canlarım sızınlede pek gorusemıyoruz.............nasılsınız bakayım?????????myhopem ınsallah dedıgın gıbı bu aydan sonra kırmızılar gormem.........sen neler yapıyosun canım arkadasım?????????sevgılerımlea.s.

lotusum canım ben çıkıyorum artık yatmam lazım bayılıcam
canım kendine iyi bak gündüzleride gelmeye çalış geceleri az
görüşüyoruz ben dayanamıyorum uykusuzluğa iyi geceler canım
tatlı rüyalar.....alhanım sanada tatlı rüyalar öpüyorummm....

canım farketmemısım msjını kusura bakma..............sanada ıyı geceler tatlı ruyalar............kaydirigubbakcemile5

canlarım sızınlede pek gorusemıyoruz.............nasılsınız bakayım?????????myhopem ınsallah dedıgın gıbı bu aydan sonra kırmızılar gormem.........sen neler yapıyosun canım arkadasım?????????sevgılerımlea.s.

kocişi uyuttum kaçamak yapıyorummmmmsositososito
ya aslında bu akşam kalkmayacaktım pc başından malum denefim ilk kez kendi evinden topike gelecekti ama ani misafir baskını yedim geç gittiler sonrada kocişle uğraş derken denefimi kaçırdım işteeee:utangac:
mumucum alhanım nevinim nazım radyoloğumda gelmişşşşş birde nilay hoşgelmişşşa.s.
sen zaten daimi kadrolu bekçimizsin canımmmm:1hug:birde uyanık kalmanın formülünü rica etsemmCADIARZU

kocişi uyuttum kaçamak yapıyorummmmmsositososito
ya aslında bu akşam kalkmayacaktım pc başından malum denefim ilk kez kendi evinden topike gelecekti ama ani misafir baskını yedim geç gittiler sonrada kocişle uğraş derken denefimi kaçırdım işteeee:utangac:
mumucum alhanım nevinim nazım radyoloğumda gelmişşşşş birde nilay hoşgelmişşşa.s.
sen zaten daimi kadrolu bekçimizsin canımmmm:1hug:birde uyanık kalmanın formülünü rica etsemmCADIARZU

canım yıne yavasladı sıtemız sanırım...........benım uyku standart canım sabah 4 5 uyurum gunduz en gec 11 ayaktayım...........amaaaaaaa aralarda bende kocısımı uyuturum:utangac:ogrencılıkten kalma bu duzen sanırım 8 yıl uzaklarda okudum.......ev ıslerını bıle gece yaparım gunduz ya gezerım ya mısafır gelir.....gecelerı dınlenıyorum gunduzlerım yogundur.........
ya canım benım sımdı dusunuyodum napsamda su sıgarayı bıraksam dıye:delphin:buda o yıllardan kaldı atamıyorum bı turlu........
canım bıde oncekı sayfalara yazdım hamıslıgın ılk gunlerınde referans kan degerlerı neydı?????konusu cok oluyor benım pek bılgım yok ama en az 5 ın uzerı olmalı degılmı???:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

canım yıne yavasladı sıtemız sanırım...........benım uyku standart canım sabah 4 5 uyurum gunduz en gec 11 ayaktayım...........amaaaaaaa aralarda bende kocısımı uyuturum:utangac:ogrencılıkten kalma bu duzen sanırım 8 yıl uzaklarda okudum.......ev ıslerını bıle gece yaparım gunduz ya gezerım ya mısafır gelir.....gecelerı dınlenıyorum gunduzlerım yogundur.........
ya canım benım sımdı dusunuyodum napsamda su sıgarayı bıraksam dıye:delphin:buda o yıllardan kaldı atamıyorum bı turlu........
canım bıde oncekı sayfalara yazdım hamıslıgın ılk gunlerınde referans kan degerlerı neydı?????konusu cok oluyor benım pek bılgım yok ama en az 5 ın uzerı olmalı degılmı???:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

ne güzel ya ben en geç 1 dedimi cup yatak genelde sabahda sen 10 de ben 11 arada 12 Allah ne verdiyse işteeeee:utangac:sigara konusunda bişey diyemeyecem kelin ilacı misali ben kullanmam ama kociş oooooooo pasif içiciyim anlayacağın hep söz veriyor ama icraat sıfırrrrr:sm_confused:hcg sonucunu da bir siteden buldum umarım işine yarar canımmmm:1hug:
Normal bir gebelikteki bhCG değişimleri tabloda gösterilmiştir.Burada iki ayrı otörün kabul ettiği normal değerler bir arada gösterilmiştir.

Son adet tarihinden itibaren HCG (mIU/ml) HCG in mIU/ml
geçen hafta sayısı
3 hafta 5 - 50 9 - 130
4 hafta 3 - 426 75 - 2,600
5 hafta 19 - 7,340 850 - 20,800
6 hafta 1,080 - 56,500 4,000 - 100,200
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000 11,500 - 289,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000 18,300 - 137,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400 1,400 - 53,000
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000 940 - 60,000

sagol canım benım su an pek bısey anlayamıyorum ama en az 5 ı yakalamamız sart baslangıcta demekkı......ınsallah hemen hepımız yakalarız...........
bıtanem ozelse cevaplama merak sadece tedavı fılan dusunuyormusun??????hadııııııı benı yalnız bırakmayınhihoyyyt:1hug:

sagol canım benım su an pek bısey anlayamıyorum ama en az 5 ı yakalamamız sart baslangıcta demekkı......ınsallah hemen hepımız yakalarız...........
bıtanem ozelse cevaplama merak sadece tedavı fılan dusunuyormusun??????hadııııııı benı yalnız bırakmayınhihoyyyt:1hug:

aminnnnnn canım inşallahhh hepimiz çift çizgiyide yüksek hcgyide yakalarız biran önceeee:Saruboceq:
kasımda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama nasippp bakarsın gerek kalmazzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnnnnn canım inşallahhh hepimiz çift çizgiyide yüksek hcgyide yakalarız biran önceeee:Saruboceq:
kasımda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama nasippp bakarsın gerek kalmazzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ınsallah gerek kalmaz da melegın hemen gelır canım benım...........:emir_bebek::ecrin_bebek:
ben cıkayım canım musadenle uykum yok ama sabah dıscıyle randevum var dıs cekımı yapacak:oklava:offffff zor o da yahu 20lıkler gtmıs hepten cekılecek baska tedavılerde yapacak..........ıyı uykular tatlım........:1hug:a.s.

ben sana gözlerim s.o.s veriyor canım bana müsade diyecekken sen önce davranmışsınnn:1hug:
geçmiş olsun Allah kolaylık versin ya dişçi offf en korktuğum koltuk desem ama bunun çocuklukla alakası yok yaşadıklarımla alakası var :bbo:
iyi geceler canım en güzel rüyalar senin olsun a.s.

oleyyyyyy.kk açıldı.topigimize kavuştuk.kızlar ilk ben geldim.herkesi çok öpüyom.akşama kaynatırız.şimdi bana müsade.....öpüldünüz

slm kızlarrr ay gözümüz aydın kk acıldııı. bu arada duymayan arkadaslara duyurayım BEN HAMİLEYİİİİİM CANLARIM .darısı sızlere ınsallah dualarım sızınle

slm kızlarrr ay gözümüz aydın kk acıldııı. bu arada duymayan arkadaslara duyurayım BEN HAMİLEYİİİİİM CANLARIM .darısı sızlere ınsallah dualarım sızınle

oleyyyyyyyyy......çok mutluyum ya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım senin adına çok sevindim.darısı bizim başımıza.ALLAH kucagınada almayı nasip etsin insallah.canım benim.hersey gönlüne göre olsun....öpt bacım seni..

oleyyyyyyyyy......çok mutluyum ya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım senin adına çok sevindim.darısı bizim başımıza.ALLAH kucagınada almayı nasip etsin insallah.canım benim.hersey gönlüne göre olsun....öpt bacım seni..

darısı hepınıze ınsallah ınan bana hep dua edıyorum cok guzel bır duydu ögrenelı 3 gun oldu hala soktayım ınanırmısın?henüz minicigiz ama buyucez teyzesı :emir_bebek:

neyse canım ben cıkmalıyım sımdı namazım gecıyo sonra devam ederız çoook öpüyorum hepınızı allaha emanet ol canım

alhan tebrik ederim.bebişin hayırlı olsun sitede yeniyim ben ama site bikaç gün ulaşım dışıydı ben de sizlerle bi konuşamadım

Back
X