Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ohbeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim
hayatımda kk nin çok büyük yeri varmış

alhancım çokkkkkkkkk tebrikler

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrr,hepimiz hoşgeldik,sefa geldik yeniden sitemize....

Alhancımmmmmm,tebrik ederim...Sağlığınızla hayırlısıyla kucağına alıp,öpüp koklamak,mutlu güzel günlerde büyütmek,en güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah canım...Çok sevindim inan çoooookkkkk......Güzel haberlere ara vermiştik bayadır,iyi odu bu haber,hepimize moral olcak inşallah...Şimdi senden birşey rica edeceğim..Kısa bi geçmiş alalım senden,neler yaşadın şimdiye kadar..Hafızamızı tazeleyelim ve şükredelim...Olurmu canım,müsait olduğun bi zamanda tabiki...

Hadi bakalım kızlar,çalışmaları hızlandırın,mutlu haberleri çoğaltalım Allahın izniyle....

Görüşmek üzere çok ço öpüyorum hepinizi,kendinize iyi bakın emi?

hosgeldın pinkım nasılsın canım görüşmeyelı

iyiyim canım.nasıl olayım senin gibi olsam harikayım derdim de...eh o da olucak inşşşşş....inşşşşşş...,inşşşş.....hepimiz olalım tüm hamiş olmayanlar...hepimiz hamiş kalalım yeter artık canııııımmmm....hayırlısıyla inşşş...sen nasılsın hade sorem bare..henüz bir kaç saat oldu ama..a.s.

kk açıldu.kimsecikler yok ya...senağlama

akşamcılar nerdesiniz.özledim sizlerle muhabbet etmeyi...bak ben bi kaçarsam zor

bulursunuz beni...sırnaşık şey
,pinkim canım nasılsın...yeşil ışıgın yanıyo ama sende nerelere uctun acep...fisfisfis

ben burdayım canım yaprakdökümünü seyrediyorum içerideydim..bitti geldim işteee...nejlayla oğuzu cem gördü çok fenaa...

evet ya haftaya ki bölümü çok kötü geçiyo.
neyse.ya bu kk nın kapanması bize uğurlu geldi farkında mısınız.
alhan hamile
denef aramıza katıldı.oh beeçiyi ki kapanmış.,eğer tekrar kapanınca bi güzel haber daha alacaksak bi daha kapatalım.
:)))))))))

gece kusları bızde geldıııık ay sorma nejjla fena yakalandı.neyse evet nevınımın dedıgı gıbı calısmalara hız verın kızlarrr bebısıme kardes ıstıyoruz bızzz

bende yeni geldim zaten.
şimdide çıkıyorum
bugün fazla kalamıycam canlarım
eşim çok kıskanıyo kk y agirince
sonra beddua ediyo
o da tutmuyo değil yani.ya site kapanıyo.ya ben bamlanıyom.en iyisi ben kaçıyımda sinirlendirmeden.
bi aksilik olmasın :)
herkesi öpüyorum.hayırlı geceler.
unutmayın ben gündüzcüyüm ve de görevimi aksatmadann yapıyom valla.bys

bende yeni geldim zaten.
şimdide çıkıyorum
bugün fazla kalamıycam canlarım
eşim çok kıskanıyo kk y agirince
sonra beddua ediyo
o da tutmuyo değil yani.ya site kapanıyo.ya ben bamlanıyom.en iyisi ben kaçıyımda sinirlendirmeden.
bi aksilik olmasın :)
herkesi öpüyorum.hayırlı geceler.
unutmayın ben gündüzcüyüm ve de görevimi aksatmadann yapıyom valla.bys

git canım git..bütüngün yoruluyosun zaten dinlen..hayırlı geceler iyi uykular..valla benimde gelmeye başlıyor yavaş yavaş kızlar hadi ses verinn..denefim ne var ne yok..taşındınmı evine güle güle otur..hayırlısıyla bide bebiş gelsin artık..yeni eve yeni bebiş yakışır dimi ama canım benim ..hayırlısıyla oda olucak inşşş...

git canım git..bütüngün yoruluyosun zaten dinlen..hayırlı geceler iyi uykular..valla benimde gelmeye başlıyor yavaş yavaş kızlar hadi ses verinn..denefim ne var ne yok..taşındınmı evine güle güle otur..hayırlısıyla bide bebiş gelsin artık..yeni eve yeni bebiş yakışır dimi ama canım benim ..hayırlısıyla oda olucak inşşş...

evet canım evime çok şükür geçen hafta pazar taşındım...çok mutluyum.şimdi bebe yapacam..:utangac:odamın biride boş zaten o odamı çocuk odası yapacam.ALLAH nasip ederse....kızlar banada müsade.ben de yatıyom.yarın sabah işe gidecegim çünki.kendinize iyi bakın.öpt

Back
X