Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar ...nehirim çok güzel olmuşlar.ellerinize saglık....
evet çiftlikten gelemez olduk buralara haklsıınız valla...bu aralar beynim çok dolu...stres atıyorum....
benim tedavi işime gelince sır olmaktan degil canlar.allak bullak oldu herşey...2 sene önce damar tıkanıklıgı yaşamıştım.tekrar nüksetmeye başladı.ayagımda agrılarım var.doktorumda kalp doktoruna yönlendirdi beni.önce ben saglıklı olacakmışım ...zaten kanımda sorun oldugu için damar tıkanıklıgı yaşadım.bebeklerimide kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettigim kanısına vardı...10 gün sonra kalp druna gidecez istanbulda.senin hamile kalmama diye bişeyin yok dedi.bebeklerin ölme nedeni önemli dedi...hamile kalınca yaşaması önemli bizim için dedi.olay bu canlar...yine sizlere zaman zaman yazarım...bakalım hayırlısı...
hepinizi çok öpüyorum.burası benim için çok degerli.gelmiyom diye unuttum zannetmeyin...sevgilerimle..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldım

nehirim yastıgın cok güzel olmuş annenin ve ablanın ellerine saglık
yüzükler dantel örtüyle tepsiye konurdu
bu yastık ne zaman piyasaya cıktı cokmu geride kaldım yoksakafamçokkarıştı

denefim herşeyin hayırlısı Allah tan
inş sanada bebek verir allahım

denefim.çok geçmiş olsun.tabbi ki önce senin sağığın önemli.sonra da bebeklerini kaybetme nedeninin bulunması.
bu teşhisin konulmasında iraz geç kalınmamış mı.yoksa bu işler böyle mi oluyo.yani mesela birinci ya da ikinci bebeğini kaybettikten sonra araştırılmıyor mu düşük nedenleri.

bi de şey kafama takıldı.mesela bana kanla ilgili bi tahlil yapılmadı.pıhtılaşma sorunu var mı yok mu bakılmadı.ilk denemede bunlar yapılmıyor mu.yoksa biraz zaman geçince istenir mi.

neyse rabbim herşeyin en iyisini bilendir.bunda da vardır bir hayır denefim.ertelendi diye üzülme.adam akıllı tedavilerini olduktan sonra başlarsın ne de olsa.geç olsun da güç olmasın.yeter ki sonucu güzel olsun.

gerçi insanın sabrı tükeniyo.ama yapıcak ta bişey yok işte.allah bu sınavların altından sabırla kalkabilmeyi nasip etsin hepimize.

ben ikinci iğnemi dün yaptım.yarın kontrol var.bakalım yumoşlar ne alemlerde.

selam canlarım...

denefim geçmiş olsun canım ya,sağlığımız herşeyin başında gelir,inşallah çok önemli birşey değildir,biran önce sağlığına kavuşursun inşallah,bebeğe gelince de,yüce mevlam ol dediği zamanda olacağı için önümeze böyle şeyler çıkıyor diye düşünüyorum,başlayacağız diyoruz birşey çıkıyor,olsun herşeyde vardır bir hayır...onun sırası da var demek...

radycim,yumuşlarından iyi haberler alacağız inşallah...allahım hepimize sağlıklı hamilelik yaşamayı nasip etsin...evlatlarımızın hayırlı evlat olmasını tabiki...

nehircim,makasın süsüne bayıldım,yüzüklerinizde çok güzel...Allah mutluluğunuzu daim etsin

tesekkürler kızlar.sagolun...
rady canım kan tahlillerinde degerlerim düşük çıktı...önceki bebeklerde araştırmalar yapıldı.ama inan benim de kafam allak bullak bende bu soruyu çok sordum kendime....bacım ya biliyon işte dr ları.ölesine cevap veriyorlar...ne zaman soru sorsam yanıt alamıyoz...ama bu dr kontrol amaçlı gönderiyo zaten.birazda agrım var deyince bi kalp dr na görünmeni istiyom dedi..bebek tedavim yarım kalmadı yani.bu arada hsg falan çekilecek..olay bu canım..hakkımızda hayırlısı bakalım...

DENEFİM cnm her şeyde vardır bir hayır RABBİM kolaylıklar versin inş hepimize

hayırlısıyla en kısa zamanda sırayla hepimiz hamiş oluruz ve bebeklerimize kavuşuruz

ammmmmaa ilk önce kendimizi düşünmeliyiz bencilce yaşamalıyız bence

çiftliğe takıldık gelemiyoruz ya bebeklerimiz olunca burayı unutacakmıyız boshayallersmile

Herkes hayırla sağlıkla yavrusuna kavuşsun, kucağına alsın mumumda varsın burası unutulsun..
Burası her ne kadar bizim için önmeli olsada, buradaki önceliğimiz birbirimize destek vermekti bu zor yolda.
Herkes yavrusuna kavuşsun ayda birde konuşsak olur.
Öncelik sizin hayırla sağlıkla yavrularınıza kavuşmanız..

Denef ablacım her işte bir hayır vardır. Belki bu sefer yıllardır gözden kaçan birşey bulunur. Sebebi bulunur.
Bende o doktoruna katılıyorum hamile olmak değil senin ilk önceliğin hamileliğinin hayırla sağlıkla tamamına emesi yavrunu kucağına alabilmen.
Önce o kontrolünü yaptır bakalım ne çıkacak. Hayırlı olsun her adımınız inşallah..

Rediciim yavrum hayırlı olsun tedavin yine ve yine inşallah..
Onu her zaman yapmıyorlar diye biliyorum redim.
Ablamada 2. tüp bebekten önce yapılmıştı. ılkinde öyle birşey söylenmemişti.
Ama aklında kalacağına doktoruna sor, içimiz rahat etsin.

Gülyüzüm berincim çok sağolun.Amin cümlemizinkini inşallah..
Berincim artık süslü püslü yastık moda :))
Zaten tepside olsa süslü olacak, dantelli düz tepsiler kalmadı artık :)
Nişanımdada süslü tepsi istiyorum bakalım inşallah..

hayırlı geceler arkadaşlarım.uyku tutmadı.sagolsun gripten dolayıda başım agrıyo.uyuyamadım...
hepinizi çok öpüyorum canlarım...

Hayırlı cumalar canlar...

Alhanım dövme biziiii...Bende nehirle koşturuyom valla:D
Demek kızımızın kilosu azcık azmış..Olsun Alhanım yaaa..Benim kuzenim çocuklarının boyutları,yaşıtlarının yarısı kadar..Ama sebze meyve herşeyi yerler ve çakı gibiler maşalah...Elifde yiyip kilo almayanlardandır belki:))

Radym,oydu buydu derken elhamdülillah başladın tüpe..Hayırlı olsun canım..Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin,hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..Allahın izniyle,akkında hayırlı olan bebeğine kavuşmak olacak...
Bu tür tahlilleri,genelde sorun yaşandığında yapıyorlar nedense,araştırma amaçlı..Zor bişeyde değl aslında.Sadece kan alınıyor ve sskda karşılıyor bu tahlillri ama neden rutin tetkikler arasında değil bende bilmiyorum ve anlamıyorum canım..
Eee yumoşlar ne alemde yazmamışsn henüz..Bacım hergün gelişmeleri yazacaksın..Tedavinin raconu bu...Bizimde telaşemiz bitiyor Allahın izniyle,şafak sayıcaz hep beraber..Senin tedavin bizim tedavimiz bacım...

Kızlar hatırlıyormusunuz bi ara gene böle az girmeye başlamıştık.Sonra belli gün ve saatte yoklama kararı almıştık..Herkes o saate kadar gelip ben burdayım yazacaktı..Gene yapalımmı öyle,ne dersiniz??Birgün belirleyelim,ogün herkes gelmeye çalışsın,şöyle sıkı bi sohpet edip bulutları dağıtalım he?

Denefim,bu doktoru sevdim ben..Böyle araşırmayı seven doktorları seviyorum yaa...Her işte bi hayır vardır bacım...Belki yıllardır aradığın cevapları bulacaksın ve yavruna kavuşacakın,inşallah...

Esracım,biz iyiyizde sen nasılsın bacım..
Doktor ne dedi,ne durumdasın,iyimisin,bebeğimiz nasıl iyidir inşallah..
Yazdında benmi kaçırdım yoksa yaaa...
Haberleri bekliyoruz canım..

Ayy bugündeçok işi var..Alışverişe gidcem birazdan..
Yarına 2 ölçek susamlı halka yapıcam,yatak yorgan hazırlıcam.Nehir kuzenim betül ve amca kızı bende kalıcaklar bu gece,yarın burdan kuaföre gidicizz..
Sonracıma,akşam kocişe kıfayet bakmaya gidiciz,ordan annemlere gidicem.Babam bu akşam geliyor inşallah..Hem babamı hemde ereğliden gelen misafirleri görücem.Sonra ahalimi toplayıp evime gelicem:))ınşallah...
Bu nehirle napçaz bilmiyorum..Çok heyecanlı ve çok stresli..Çarpıntısı var,midesi bulanıyor..Allahım yardımcımız olsun yarın..
Herkes hafif biilaç içsin diyo:DDD
Bende havadisler bukadar canlar..Görüşmek üzere..

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
bikaç gündür nette sorun var kesilip duruyor geldiğindedeee söylemesi ayıp ancak çiftliğe zaman buluyorum:kedi:dün 2 gibi biçmeye başladım kesile kesile 6 gibi ancak bittiii siteyi açtım ama o hiç bağlanmadı bu sabahta aynıydı düzeldi sanırım yani inşallahhhhh:bbo:
nehirimmm canım yastığa makasa ama en çok da alyanslara bayıldımmmmAllahım güzel günlerde takmayı nasip etsin gül yüzün hep gülsün inşallah canımmm:1hug:
denefimm arkadaşım da kan pıhtılaşmasından 2 düşük yaşadı 3. hamileliğinde bildiğin bebe aspirini kullandı peşine yine hamile kaldı şimdi nurtopu gibi iki oğlu varr inşallah Rabbim sanada nasip edecek canımmm:1hug:
radymm iğnelere başladın sende hee hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallah canımmmmm:Saruboceq:
nevinimm tatlı telaşeler başladı kolay gelsin şimdiden canımmm:1hug:
alhanımm kızlar biraz daha narin olurlar gücü kuvveti yerindeyse hiç takma kiloyaa Allahım nazarlardan tüm kötülüklerden koruyup gözetsin meleklerimizi inşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:
mumucum pinkim berinim gülyüzlüm lotusum çileğim swetem esram nazım unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmm hayırlı cumalarrrrŞenizŞeniz

selamlar efem.
ben de geldiim.
yumoşları merak etmiş nevinciğim.
heriki tarafta da 7-8 adet yumoş gördü doktor.henüz küçükler.dozu biraz daha düşürdü.pazartesi tekrar gidicem kontrole.
şu ana kadar hiiiiç heyecan meyecan yoktu da,şimdi yumoş toplama işleminden dolayı biraz tırsma başladı.hayırlısı olsun inş.
çooook duaya ihtiyacım var haberiniz ola..

mucckk byss

nehirin fikrini tuttum herkezler gelsin topiğimize dertleşelim burada anlattıklarımızı herkezle bu kadar açıklıkla paylaşabiliyormuyuz

rady cım inanki çok acı çekiyor olsakta her anı çok güzel anne yolunda atılan her adımın

beni düşün neler yaşadım ama yinede deneyeceğim heeeeee belkide birgün tamam artık yeter dieceğim ama o zaman menopozda olduğum içindir bu kararım

gerçi büyük konuşmamak gerek RABBİMİN bizlere planı nedir bilemeyiz yaşayacağız ve göreceğiz

nevınım mumum gamzem myhopem berrınım gulyuzum zuhalım pınkım kelebeğim
unuttugum varsa affola kuzum rahat durmuyor optum hepınızı
:1hug:
Bende çok öpüyorum seni ve kuzucuklarını opuyorumnanaktan
Selam hatunlar..
Lotusum hoşgeldiinnn..
Ama napalım hayat telaşesi şimdi önemli olan sözüm..Tabiki tedaviler çok önemli ama onlarlada ilgilenmeye çalışıyorum.
Nasıl sen bebişlerimizden giremiyorsan, bende hazırlıklardan giremiyorum ablacım :))
Radyiciğin hapları bitti biliyorum takipteyim..
Denef abla tedavisini sır tutuyo :)) sorsakta söylemiyo :) gerekli bilgileri veriyor sadece

Hanımlar ben çok beğendim yüzük yastığımı herkeslerden önce siz görün istedim..
Ablam işledi nakışını..Kendisinide annem dikti kenarlarını incilerle yıldızlarla süsledi..
Makasıda teyzemin kızı süsledi :))
Onlarda alyanslarımızopuyorumnanaktan
Büyük gün geldiiiiiiiiii nehirim sonunda
Nasıl heycanlısındır şimdi, ayy ne güzel günler bunlar
Yastığınızda,makasınızda, yüzüğünüzde çok güzell
Maşaallah ne hamaratlar hepsi, bu barada ben de yeni öğrendim bu yastık olayını :kedi:
Yarın hayırlısıyla çok güzel geçsin inş... opuyorumnanaktan
Hayırlı haberlerini, gelişmeleri bekliyorum Şeniz
Ayy bugündeçok işi var..Alışverişe gidcem birazdan..
Yarına 2 ölçek susamlı halka yapıcam,yatak yorgan hazırlıcam.Nehir kuzenim betül ve amca kızı bende kalıcaklar bu gece,yarın burdan kuaföre gidicizz..
Sonracıma,akşam kocişe kıfayet bakmaya gidiciz,ordan annemlere gidicem.Babam bu akşam geliyor inşallah..Hem babamı hemde ereğliden gelen misafirleri görücem.Sonra ahalimi toplayıp evime gelicem:))İnşallah...
Bu nehirle napçaz bilmiyorum..Çok heyecanlı ve çok stresli..Çarpıntısı var,midesi bulanıyor..Allahım yardımcımız olsun yarın..
Herkes hafif biilaç içsin diyo:DDD
Bende havadisler bukadar canlar..Görüşmek üzere..
:)) Allah kolaylık versin nevinim, ne güzel telaşlar bunlar değil mi opuyorumnanaktan
Özendim şimdi sen böyle anlatınca :)
selamlar efem.
ben de geldiim.
yumoşları merak etmiş nevinciğim.
heriki tarafta da 7-8 adet yumoş gördü doktor.henüz küçükler.dozu biraz daha düşürdü.pazartesi tekrar gidicem kontrole.
şu ana kadar hiiiiç heyecan meyecan yoktu da,şimdi yumoş toplama işleminden dolayı biraz tırsma başladı.hayırlısı olsun inş.
çooook duaya ihtiyacım var haberiniz ola..

mucckk byss
Radyim en hayırlı sonuçları almanı nasip etsin Rabbim

Ben de 1 haftadır baya yoğunum pek giremiyorum nete
Bebişin kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir işte :asigim:
Eksiklerinin peşine koş
Misafirlikler falan filan derken baya yoruldum boshayallersmile

tünaydın bacılar.çok başım agrıyo gripten dolayı..of offffff.
nehirim hadi bakalım .kolay gelsin.sakın heyecandan sinanın yanında düşem falan deme gülüm...
nevinim benim de bu doktora kanım baya ısındı.smear testide yaptı bana .smear testimde normal çıkmış mesaj göndermişler.herşeyi saglama alıyo.baştan ne yapılacaksa onları yapıyo benimde hoşuma gitti.bakalım hayırlısı kızlar.bu dr dan önce başka dr gitmiştim hemen tüp bebek dedi 1ay içinde...sadece troit tahlili istedi ayagımı hiç önemsemedi.sadece ayda 1 igne vurulman lazım kan pıhtısı için dedi..kalp dr na bile git demedi..ALLAHIM inş bu sefer HERŞEY YOLUNDA GİDER.
rady canım bende tırsıyom valla hele bi yaştan sonra muayene olmak çok zoruma gidiyo..ama hep şöle düşünüyorum.bende bir gün anne olacagım.ALLAHIM BANA HAYIRLIMI VER DİYE DUA EDİYORUM...dualarım seninle canım..
myhopem canım destegin için sagolasın..bu arkadaşına bol bol dua et emi...
radynin ve benim dualarınıza ihtiyacımız var kızlar.hepinizi çok öpüyorum.

tünaydın canlarım,
bu güzel günü hergün sevgili tadında yaşayalım,herkesin mutluluğu daim olsun...

denefim,hangi hastanenin dr.bu??dr.nu bende tuttum,herşeyin detaylı araştırılmasından yanayım,geç olsun ama güç olmasın,önce sağlık,kalp dr.gittinmi peki???birde hsg mi çekilecektin???

NEHıRıMı merak ettim de geldim ama hala teşrif etmemiş,malum dünün yorgunluğu var nasıl hemencecik gelsin değilmi<<<<<heyecanın dışında herşeyin süper olduğuna eminin...hadi bakalım nehircim bizim kervana bir adım ayağını attın,hayrlısıyla önce nişan sonra da düğününe inşallah......

bugün lotusum geliyor,güzel kızımız ve yakışıklı oğlumuzla beraber...hepinizi öpüyoruz......

Back
X