- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.061
selam kızlar.
nehircim allah kolaylık versn valla ne diyim.ama neyse az kalmış alışveriş işleri.ya kasım çok geç değil mi.hem yaz düğünü daha rahat olmazmıydı.neden geçe atılmış ki tarih.duygusal durumlardan dolayı mı.
hem siz sözde bile çok kalabalıktınız görebildiğim kadarıylan.nişanda eve sığdıraileceniz mi milleti.
hayırlısıyla allah tamamına erdirir inşallah şekerimizin hayırlı işini. :))
bende bi değişiklik yok.işe başladım.haftada 3 buçuk gün ( yani cumartesi yarım gün olduğu için) gidiyorum şimdilik.pazartesi usgden sonra doktora bi daha sorcam bakalım iş durumlarımı.
bi de bugün ilk deneyimlerimizi yaşadık.mide bulantısı,kusma,kokulara hassasiyet,başağrısı.ağızda tatsızlık.hepsi bugüne geldi.
neysem kaçtım ben şimdilik.
haydi allaha emanetsiniz millet.
bu arada burayı ihmal etmeyin yaa.(
o sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılıve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle amin
Allah razı olsun canlarım benim
Sizi çok seviyorum
Bana çok dua edin ve hakkınızı helal edin hepiniz
Biz çıkıyoruz ..
gamzem canım napdın acaba ulaşamıyorumda sana allah yardımcın olsun belkide doğmuştur minikimizopuyorumnanaktan
kızlar 1 nisanda sezeryana giriyorum allah izin verirse normal doğum olmadı benim için:gitme:
pazartesi son ultrason kontrolümüz var allah yardımcım olsun inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?