Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar.

nehircim allah kolaylık versn valla ne diyim.ama neyse az kalmış alışveriş işleri.ya kasım çok geç değil mi.hem yaz düğünü daha rahat olmazmıydı.neden geçe atılmış ki tarih.duygusal durumlardan dolayı mı.
hem siz sözde bile çok kalabalıktınız görebildiğim kadarıylan.nişanda eve sığdıraileceniz mi milleti.
hayırlısıyla allah tamamına erdirir inşallah şekerimizin hayırlı işini. :))

bende bi değişiklik yok.işe başladım.haftada 3 buçuk gün ( yani cumartesi yarım gün olduğu için) gidiyorum şimdilik.pazartesi usgden sonra doktora bi daha sorcam bakalım iş durumlarımı.

bi de bugün ilk deneyimlerimizi yaşadık.mide bulantısı,kusma,kokulara hassasiyet,başağrısı.ağızda tatsızlık.hepsi bugüne geldi.

neysem kaçtım ben şimdilik.
haydi allaha emanetsiniz millet.

bu arada burayı ihmal etmeyin yaa. (

İyi geceler kızlar...
Gamzem mesaj gönderdi..
Biz bu gece hastaneye gidiyoruz sanırım,dualarınızı esirgemeyin diye..
Ensar bebek geliyor galiba...
Heyecanlandım,duygulandım çok...
Rabbim sağlıkla hayırla dünyaya gelmesini nasip etsin,bebeğimizi annesine babasına bağışlasın..
Canım benim,güzel annem..Güzel haberlerini bekliyoruz,seni çok seviyoruz çileğimmm...

Oyy oyy benim cici annem hamilelik belirtileride yaşarmışşş,yesinler senide belirtilerinide:))Canım benimm...3buçuk gün iyiymiş canım yaa..Bakalım doktorun ne dicek...

Nehir bizim durumumuzu özetlemiş size ,pek evde durduğumuz yok,yorgunluklar hat safhada yani...tatlı telaşlar tabi..Nehirimizi evericez inşallah..
Eve sığacakmıyız bilmiyorum,sıkış tepiş idare edicez heralde..Benim evim eski tip evlerden..Geniş bi hol var girişte 4 tane büyük odası var.Biri yatak odası,kaldı 3..tabure diziciz dört bi yana..Bakalım nasıl olcekeyvahedigeldismile

Hasta bebişlerimize Rabbim acil şifalar versin...Geçmişler olsun...

oy oy yeğen geliyo yaşasınnnnnnnn gamzem Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm yatmadan bir bakayım dedimm arasamm telaşeniz var diye de çekiniyorum ama dualarım seninle canımm sancılar başladı sanırım dimiii ee vakti saati geldi hayırlısıyla inşallahhhhhhh
berinimm sabah her zamanki gibi hemen açtımm malum bekliyoruz çokk özel birini ama yola çıkmış geliyo çokk şükürrrr neyse o ara yakalandım sanırım ama hemen çıktım canımm görmemişim mesajınııı bende iyi geceler diyeyim bariiiiia.s.
radymmm oy oy kıyamam hami$imeee birileri biz buradayız demeye başladı demekk:1hug:
nehirimm nevinimm kolay gelsinnn daha zaman var yetişir herşeyy ama evde zor olmazmı yaa neyse nerde olursa olsun çokk güzel olacağına eminimmm
denefim lotusum nazım alhanım mumucum pinkim esram swetem kelebeğim gülyüzlüm unuttuğum varsa affolaa iyi geceler tatlı rüyalarrrrŞenizŞeniz

Allah razı olsun canlarım benim
Sizi çok seviyorum
Bana çok dua edin ve hakkınızı helal edin hepiniz
Biz çıkıyoruz ..

hadi uyanın ya bebk geliyo çilekten habe ryok ama hayırlısıyla kucağina lamayı nasip etsin cnmm :dance::dance::dance::dance::dance::dance:

o sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılıve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle amin

gamzemmm ses çıkmamış şimdiyee kadar telinde kapalıı inşallahh meleğin kollarındadır şimdii varsın biz biraz daha merakta kalalım yeterki siz iyi olun sağlıklı olun
günaydınn gaak ahalisiiiiiii hadi uyanın yeğen geliyooo(belkide geldii):teytey::teytey::teytey:

AMİİİİİİN esracım o nasıl güzel dua öyle ağzına saglık canım.

ay ensar bbebik gelıyor he allahım saglıkla kollarına almayı nasıp etsın ınsallah.ayyyy bırı bır haber versın nooolur!!!!

Allah razı olsun canlarım benim
Sizi çok seviyorum
Bana çok dua edin ve hakkınızı helal edin hepiniz
Biz çıkıyoruz ..

gamzem canım napdın acaba ulaşamıyorumda sana allah yardımcın olsun belkide doğmuştur minikimizopuyorumnanaktan

kızlar 1 nisanda sezeryana giriyorum allah izin verirse normal doğum olmadı benim için:gitme:
pazartesi son ultrason kontrolümüz var allah yardımcım olsun inş:Saruboceq:

hayırlııs olsun cnm ikici bebişimizde nisand ageliyo oohhh n egüzel 2010 bize ne güzel bebişler getirdi...

sağol esracım gamzedende bi haber alsak

ben hep gamzeye tembih ediyordum haber ver doğuma giderken diye
canım arkadaşım rüyama girdi dün gece konuşduk uzun uzun sanırım
bana doğuma gittiğini haber verdi inş çok kolay bi doğum olmuştur

Offff kapalı bu kızın telefonu yaaaaaaaaaaaa

Nazım hayırlı olsun tarihiniz inşallah..Hep hayırlısını istedik nasip ameliyatmış..Sıkma canını her halukarda bebişin yanında olacak inşallah..Şakacı bebek :))

Yani eşinin numarasını bilsem arayacağım ama bilmiyorum başka kimsenin numarasını
Çok merak ettim yaaaaa

bende çok merak ediyorum nehircim aradım ama tlf kapalı doğal olarak
çok sağol teyzesi inş hayırlı olur tarihimiz ben şimdi evden çıkıyorum
biraz işlerim var artık gamzemin haberini akşma gelince alırım tlf bilen benide arasın yada:)

bende cok merak edıyorum yaaa ınsan telını kapatırmı be gamzem?
nazcım sezeryanı nasıl düşünüyorsun?spinal yaptır cok rahat oluyor valla.herkese tavsıye edıyorum.hem bebegın dogunca kucagına alıyorsun ılk sen görüüyorsun cok güzel bır duygu.ve sonrasında ayılma durumu olmuyor.dogumdan sonra ılk sancılar olurken zeten uyusuk oluyosun hıssetmıyorsun sonrasında agrı kesıcıler falan cok rahat.aklında bulunsun canım.

Hatuşlar gamze doğum sırasında yasin okuyabilecekler için ricada bulunmuştu.
Lütfen imkanı olanlar şu mübarek vakitte gamze ve bebeği için birer yasin okusunlar lütfen..

müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ensar bebik dünyaya teşrif etmişleeerrrrrrrrr :))
şimdi aradı çileğim..
bugün akşam üzeri 5 gibi gerçekleşmiş doğum arkadaşlar
3500 küsür dedi sanırım çileğim.bembeyaz bişey dedi :))
biraz zorlanmış sanırım.yani sancılar erken gelmiş.açılma olmayınca doğum gecikmiş haliyle.neyse hayırlısıyla kurtullmuşlar çok şükür.bebiş uyuyor annesi de dinleniyormuş şimdi.

teli oda da ve de çantasında olduğu için cvp verememişler.arkadaşlara söyle kusura bakmasınlar dedi.herkese çok selamı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…