Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

OOff off gene dayanamadım yazayımalsanaalsanasmile

Rediiiimin bebikleri akkındaydı yazımın başı :))
Çok şükür elhamdülillah çok sevindim redim..Allah ayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Şimdi benim bi sorum var:
kalp atışlarını duyduk demek tam olarak ne demek?
Yani gerçekten duyuyor musun? Yoksa yanıp sönme şeklinde ultrasonda mı görüyorsun?
Hamileliğin ilerleyen zamanında duyulduğunu biliyorum hatta duydumda, bu kadar yeniyken ses veriyorlar mı gerçekten merak ediyorumaklinialirimsmile

Vee bebişlerimiz orda olduklarını artık ispatladılarkaydirigubbakcemile3

Berincim Alla şifa versin Ali Fıratımıza..Bide emeklemeye başlamış, rahat yok artık sanaaklinialirimsmile

Gelelim rüyamakaydirigubbakcemile3
Öncelikle hayır olsunkaydirigubbakcemile3

Şimdi benim nişanıma hamilelikten dolayı gelemiyormuşsun:gitme:
Bebeklerimiz için İzmitte bir doktora gelmen gerekiyormuş.
Yani özel bi durumdan sebep değil, sadece burda çok iyi bir doktor bulmuşsun, buraya gelmeyi düşünüyorsunuz.
Hemde 15 Mayısta benim nişan günümde.
Diyorsunki hemde senin nişan tarihine denk getirdim gelebileceğiz nişana diyorsun.
Ayyy nasıl seviniyorum bi bilsenopuyorumnanaktan

İnşallah gelebilirsin ve hepiniz tabikideopuyorumnanaktan

Bu arada arkadaşlarım ablalarım nişan tarihimiz 15 Myıs 2010 Cumartesi Akşamı.
Hepiniz özel davetlilerimsiniz.

V e muhtemelen 6 kasımda evlilik tarihimiz.
Diyorsunuzki nişana gelemeyiz yana yattı çamura battı vs..
Düğünümüze kesinlikle bekliyoruz bahanesiz olarakaklinialirimsmile
İşlerinizi öyle bir ayarlayınki tüm yollar İzmitten geçsinguclubacismile inşallah..

Düğün tarihine gelince Temmuzda Sinanın küçük kız kardeşinin düğünü var..
Sonrada zaten Ramazan vede bayram derken , kurban bayramından önce evlenmek istiyoruz..Hayırla sağlıkla elbette..boshayallersmile

İşte böyle hanımlarbayanssulusmile

nehiriiiiiiim rabbim tamamına erdirir inş.

artık sende evli ve de geleceğin anne adayı olarak girecen buraya hee.vayyy beee.içimizdeki tek bekar kardeşimizken şimdi sen de bizden olacan.büyüttük kız seni şaka maka :))))))))

aslında bende büyüdüm desem yalan olmaz.iki yıl olmuş burayla tanışalı .
nişanına gelmeyi benden daha fazla kimse isteyemez heralde.ama bakalım zaman o zaman neyi gösterecek.herşeyin hayırlısı olur inş.

haklısın duyulmuyor görülüyor canım.yanlış kullandım kelimeyi.ilerleyen haftalarda duyulabiliyor.ama bazıları duyduklarını sölüyolar gerçekten de.demekki erken haftalarda da istenirse dinlenir ama bu bebeği yoruyomuş sanırım.o yüzden dinletmiyor olabilirler erken dönemde.

rüyan da hayırlara çıksın inş. canım

slm kizlar ben yazdiklarinizi okuyom da pek yazamiyom musait olamiyom bi turlu

cilekten haber varmi cikti mi hastaneden acep

naz nerelerde dogurdumu yoksa

radyim pit pit lari duydun tekmeleride duyarsin ins

nehircim sende evliler kervanina katilacan demek az kaldi
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim

kızlar geliyorrrrr oğlum yarın geliyor inş bu gece gelcem diye dayanmaz kapıya kafamçokkarıştı
sancım oluyor çünkü doktor yarın hemen alalım dedi hatta bugün dedi de ben istemedim
çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile
haber vermekde geç kaldım ama ancak hazırlandım sayılır lohusa yatamı falan yapdık
annemle daha 2 gün var diye ağırdan almıştımlmaz:
birazdan gelenimiz gidenimiz olur eltimler yengemler falan
ay hiç korku yok içimde bakalım ne olacak yarın 11 e kadar oğlum gelmiş olur inşdelikafadulden

Ayşemmm çok şükür canım,pıtpıtlarıda gördük,duyacağızda Allahın izniyle...Vakti zamanı gelince kucağımızada alacağız..Canım benim...Maşallah sübhanallah..Çalışma konusunu sordunmu doktora,ne dedi?

Berincim senin uşak hızlı çıktı maşallah,demek emekliyor haa..Vay beee..Daha geçen karnındaydı,cinsiyetini bile bilmiyorduk,şimdi emekliyor miniş...Maşallah..

Nazım,canım..Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..Ufaklık gelmeye çok istekli anlaşılan,fıkır fıkır fıkırdıyor içerde...
Ayy bi fena oluyorum ben yaa...Yazıcak bişe gelmiyor aklıma,gözlerim doluyor,çok duygulanıyorum...Canım,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin..Hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hepinize..

RADY RABBİM hayırlı etsin gözünüz aydın evet şimdi sıra cinsiyetlerinin öğrenileceği zamanı sabırsızlıkla beklemekte

NEHİR inş cnm kısmet olursa inan gelmeyi çok istiyorum ama benim hislerim diyorki nişan olmazsa düğün de ol

NAZ cnm RABBİM yardımcın olsun bizlerede dua etmeyi unutma ve artık minik oğluna kavuşuyorsun :Saruboceq:

BERİN çok geçmiş olsun ali fırata

sağolun kızlar allah razı olsun cümlenizden dualarım sizlerle
sizde bana dua edin şimdilik sakinim ama yarın ne olurum bilmiyorum
sezeryan çok korkutuyor beni inş epidural olurda fazla kendimden geçmem

ayşem kusura bakma kendi heyecanımdan seni unuttum hayırlı olsun pıt pıtlar
inş sesinide duyarsın en kısa zamanda:)

SEVGıLı NAZ şu anda heyecanın duruğunu yaşıyorsundur

güzel bir heyecan hiç endişe etme güzellikleri yaşamak için aneztezi alıyorsun

haberlerini bekliyoruz

Nazımızında bebeği hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Şu saatlerde gelmiş olması gerekiyor..
Allah kolaylıklar versin inşallah..Hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

ınşallah redim inşallah, nasıl istiyorum bi bilsenopuyorumnanaktan
Thmin etmiştim öyle olduğunu kalp atışı meselesinin ama genede tam olarak doğrusunu bilmiyordum.
Yormasınlar bebikleri tabi yaa..Öyle kalp attığını anlayabiliyırlarsa ne gerek var bebi
kleri yormaya dimi ama bayanssulusmile
Mumucum diyorumya nişana gelemesenizde düğüne gerçekten ama gerçekten bekliyorum yaaopuyorumnanaktaninşallahopuyorumnanaktan

Gamzem nasıl ne yapıyor acaba?
Bebikimiz nasıl acaba :gitme:

inşALLAH diyelim RABBıM inşaa etsin NEHıRıM

GAMZECıM nasılsın

NAZCIM haber vardır diye okulden gelir gelmez pc yi açtım ama yokmuş meraktayız cnm

Yok mu hiç arayan soran?
Denef Ablada vardı numarası bildiğim kadarıyla.
Bir arasaydınız yaa.
Çok merak ettim

hala mı haber yok yaaaa dün ara ara baktım yoktuu şimdi ilk iş topiğe girdim hala yokkk nazımmm canımm ses ver yaaaa inşallah oğluşunda sende çokkk iyisinizdirrrrrrrr
günaydınnnnn bu aradaaopuyorumnanaktan

selam kızlaaarr

ya nazın dün doğum yapacağını tamamen unutmuşum beeeennnn.aklımda 1 nisan kalmış.ilk önce tarih öyledi çünkü.şimdi topiğe girince gördüm.dün de annemlerde kaldım hiç açmadın neti.ay herkes te merakla bekliyomuş.
neyse o zaman benden gelsin yine müjdeeeeeee...

nazcıımız dün saat 11 civarlarında almış bebişini kucağınaaaaaa.şükürler olsun.
bebişimiz 3250 gibi doğmuuş.ayyyynı babasına benziyomuş.nazım bugün 5 te çıkıcakmış inşallah hastaneden.herşey yolundaymış çok şükür.genel anestezi eşliğinde olmuş doğum.

hepinizin çok merak ettiğinizi ve de numarasının sizlerde olmadığını söyledim.herkese çok çok selam söyledi

selam radyim

haber verdigin icin sagol
nazim bebegin hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun

radyim sira esrada mi yoksa sende mi
Allah olmayanlarada bian once versin ins :Saruboceq:

Merhaba canım arkadaşlarım
Yorucu ve zorlu bir yolculuktan anca teşrif edebildim aranıza
Hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı esirgemediniz

Telefonu yanımda tutmuyoruz bebekten dolayı, o yüzden arayan arkadaşlarım lütfen kusura bakmasınlar cevap veremedimm (

Fazla kalamıcam çookkkkkkkk yorgunum, ve de lohusalık psikolojisi sarmış durumda (
Çok şükür emiyor ama tüm çeşitli kremlere rağmen göğüs ucu çatlaklarım kötü durumda, çok zorlanıyoruz
Onun dışında çok şükür herşey yolunda
Çok ama çok güzel bir mucize bu
Rabbim hepinize nasip etsin inş, tek tek dua ettim sancı anlarımda sizlere

Bebişimizin adı Ensar Muhammed olarak okundu inş.,kimliği bile çıktı :) ama kimlikte sadece Ensar olarak geçiyor

Bebiş uyurken ben biraz dinleneyim
Hepinizi çokkk öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…