Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ayyyyy bugün Redinin doğum günü malum :))
Doğum günün kutlu olsun Ayşe Ablacım..
Mesaj gönderdim feysten böle yüzeysel kutlamalara hiç gelememde:roflol:

Neyse geçmişte yani oldukça geçmişte dolanıyordum..
Geçen sene bugüne gittim..Redinin doğum günü için..
İşte seneye bu zamanlarda bebişlerin kucağında olsun falankaydirigubbakcemile3
Bizim her seneki doğum günü dileklerimiz:roflol:

Ama bu sefer bir çoğu gerçek oldu çok şükür elhamdülillahopuyorumnanaktan

Vee çok komikmişiz...Stand-up'çılara taş çıkartıyormuşuz gerçekten..:roflol:
Ne mesajlar ne mesajlar Ya Rabbim ne güldüm yaaa:roflol:

Beğendiğim bi kaç şeyi yenşden alıntı yaptım hatuşlarkaydirigubbakcemile5

Bana bakın bana:roflol:
(Redinin tedavisi bir ara sürekli erteleniyordu hatırlıyorsanız, hep doktor bi ay sonra bi ay sonra diyordu doğum kontrol hapı verip)
Yaa durun vurmayın:tomato:

Sana dedimya nooldu diye, dün sabah niye canın skkındı diye. Ben işte sanmıştımda değilmişya başka bişeye dedin. Onu sormuştum ben

Gamzem bu mesaj ikimizin arasında dönen bi dialogtan:roflol:
Valla hiçbişey anlamadım kendi dediğimden:roflol::roflol:

günaydın arkadaşlarım.

Maykıl Ceksın ölür topiğimizde yer bulur:roflol::roflol::roflol:
Ve redinin tedavisinin ertelenişi:roflol:

İyi geceleeerr...

Bu son mesajdada rediye çemkiriyorum:roflol:
Çünkü kaynının yeni bebeği olmuş, ilk ayında hamile kaldı evlendiğinin ne kadar şanslı falan diyor:roflol:

Özetle iyiki doğdun ablacım, iyiki buraya geldin, iyiki tanışmışız.
Hep hayatımızda ol..
Seneye doğum gününü bebişlerinle kutlayacaksın inşallah..
Biz gene burda olup gene doğum gününü kutlayıp iyiki varsın diyeceğiz...

Bugün bugün bugün kimin doğumgünüymüş bakalım...

Efendimmm,evet evet minik kuzucuklar sizin annenizin doğumgünüymüş bugün...

Ayşemm,doğumgünün kutlu olsun canım.Rabbim hayırlı sağlıklı,huzurlu,yavrularınla ve tüm sevdiklerinle nice nice yıllar,hayırlı ömürler nasip etsin canım..İyiki doğdun,iyiki varsın tatlım...Öpüyorum yanacıklarından...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım :)

Bebişde görüm senide gördüm..İkinizede maşallah sübhanallah..O minişin kolunu gördüm ben yaa,yiyimmi o kolu şimdi...Diğer prensimizide bidahaki ay görürüz inşallah canım..
Ayrıcana pijamalarlada çok tatlı görünüyorsun yanicime.Göbüşünde çok tatlı yaa...Maşallah maşallah maşallah...

Evet nişan götürdüğümüz gün çekildik o resmi canım,mersiler tatlım..

Heyy millet günaydınnnnnnnn

Hem bebik emziriyo hem yazı yazıyor yaa...maşallahmı diyim ne diyim bilemedim gamzemkaydirigubbakcemile3
Yetenekli hatunsun vesselam...

Aynen yaa taksi paraları ne iş dedim bende ama bir sonaki mesajta açıklanmış:))

taksi paraları çok sarsmıyo beni canım.yani kalan bile işimi görmeye yetiyo çok şükür.
kiramızla fauralarımızı bile ödesek yeter zaten diyorum.

Ohh ohh iyi maşalah ozaman..
Kaç para alıyon kızım sen,beni de alsanıza işe:roflol:

kızlar merhaba.. özlediniz mi benii?? kaydirigubbakcemile3

Ösledik canım..Sen bissürü şeyleri halledip gelmişsin maşallah..Güzel haberler getirmişsin bize,negüzel..Hayırlısı olsun inşallah..
Ohh spor salonunada gidicen,negüzel.Verirsin 2-3 aya kilolarıda,sonra gelsin bebiş...
Kızlar rüyamda kendimi 2 aylık hamile olarak gördüm :1shok:
Hayırdır inşallah,hayırlara gitsin canım..
hayirlara ciksin canim
gunaydin herkese

Günaydın berincim...

Dün teyzekızı ameliyat oldu,akşam aldılar ameliyata ne saçma dimi?
Öğlen gittik baktık daha ameliyat olmamış,ordan dayımlara geçtik sonra akşam yine gittik.18.15te girdi,20.30 civarı çıktı..Velhasılı kelam çok yoruldum..Hala sarhoş gibiyim,yüzüm şiş,kafam kazan gibi,hastanelerden hiç haz etmiyorum bilirsiniz..
Neyse birazdanda annemle göz doktoruna gidiciz,annemim gözlüklerinimn değişme zamanı geldi..Sonraki planım henüz belli değil,belki anama giderim belki eve gelirim..

Sizleri seviyorum,görüşmek üzere şekerler...

sağol canım Allah razı olsun.. başladık maratona bakalım neler olacak

Rediciimmmm, canımm Doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnn

Merhaba kızlar bugün gündeydik zemuszemus, ama sezon finaliydi bayanssulusmile

Aaaaaaaaaa ne kadar güzel bişey boshayallersmile harika olur canımm bayanssulusmile
Bu arada seçiminde çok yerinde, zaten çok güzelsin, şatafatlı bir modele gerek yok opuyorumnanaktan
Dikkatli kg almaya çalış o zaman cnm, bende dikkat etmesem uçardım herhalde
Ya hakkaten maşaallah ne kadar maaş alıyosun yavrım sennn sempatiksalakcinni
Niye telefonlarıma çıkmıyorsun kızım senkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso, haberlerini burdan alıyorum şuna bak :1closedeyes:
Ohh maşaalllahhhhhhhh çooooooookkkkkk sevindim neticeye alkisalkisalkis:teytey: hadi hayırlısıı :jeyyar:
[Gamzem bu mesaj ikimizin arasında dönen bi dialogtan:roflol:
Valla hiçbişey anlamadım kendi dediğimden:roflol::roflol:
Bende ilk okuduğumda dedim bu neeeeee ohaoldumsmile ama 3-5 okumadan sonra aklıma geldi neden bahsettiğimiz delikafadulden,
bende bazen geçmişte harika anılarımıza rastlıyorum, bazen okumak güzel oluyor

Canım beniiimm çünküm sadece ensarı emzirirken vakit bulabiliyorum sempatiksalakcinni napim burdanda kopamıyorum, mesela şuan da emiyor delikafadulden zorlansamda yanınızdayımm olumunekankayizsmile

Teyzenin kızına geçmiş olsun, annecine hürmetlerrr süprizzzzz

Bende hepinizi seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktan
Hayırlı geceler canlar kaydirigubbakcemile5

iyi geceler arkadaşlarıııım
çok yorgun geldiiiim.bugün ki tempo epey yordu beni.hastane yoğundu.üstüne bi de gezmeler akannehir
bugün türkçe olimmpiyatlarının finali vardı.hani şu dünya ülkelerinden gelen ,türkçe öğrenip şarkı şiir okuyabilen çocukların bulunduğu organizasyon.harikaydı.çok eğlenceliydi.başbakanımız, eşi , birçok sanatçı vardı.çocuklar süper yaaa.bayıldım hepsine.gerçi geçen hafta da gitmiştik ama bugün finali olduğundan çok coşkulu geçti.
hakkaten emeği geçen öğretmenleri tebrik etmek lazım.hepsi türkçeyi ana dilleri gibi konuşuyorlar.müthiş...
evet bugün doğum gümdü.hepinize teşekkür ediyorum canlarım.bir yaş daha büyüdüm.ama bu sene yeni yaşıma diğerlerine göre daha mutlu,daha heyecanlı giriyorum.hayılı seneler olur inş.

canım nehirim ,kardeşim.çok teşekkür ederim.
ay çok alemsin yaaa.yani yılbaşlarında tv ler nostalji belgeseli yaparlar ya.kare kare sene içinden alıntılarla.seninkide aynen öyle olmuş :roflol:
evet geçen seneki doğumgünümü bende hatırlıyorum.moralimin en bozuk olduğu zamanlardı.tedaviye başlayalı(( tabi sizin baskılarınızla)) 4 ay olmuş,fakat hala bir adım yol katedilememişti.hay allahım ne günlerdi.hatırlamak bile canıım acıtmaya yetiyo hala...
kişisel ileti kısmına ''''27. yaş bebişli olur inş.''''''' diye yazmıştım.elhamdülillah dualarımız,hep birlikte okuduğumuz dualar kabul oldu.geçen yaşım bana beklediklermi getirdi rabbimin izniyle.

belki benim doğumgünümde ettiğim dualarım kabul oluyodur haa ne dersin nehirim.o zaman ben bu sene de buradaki muciseni bekleyen bütün arkadaşlarım,kardeşlerim için dua edeyim.28. yaşım bana arkadaşlarımın müjdesini getirsin bu sefer.onların yüzünü güldürsün.gönüllerinden geçen isteklerini göndersin onlara. inş. inş. :Saruboceq:

BEN DE SENİ ÇOK SEVİYORUM.İYİ Kİ SİZİ TANIMIŞIM. CANIIIMMM :1hug:
canım çooooooooook teşekkür ederim güzel dileklerin,duaların için. amin inş.
rabbim sana da nasip edecek inş. en ksa zamanda.

pijamalara hiç yorum yapmıyorum. kaldırdım zaten.dün netimde sorun vardı.kaldıramamıştım :)

Radyciğim doğumgününmüş.. Allah sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömür nasip etsin inş. Kutlarım canım a.s.
teşekkür edeim ceydacım.amin inş. rabbim hepimize asip etsin inş. bunları... hepimize

teşekkür ederim canım

yok beeee abartmayın.milyarlar alıcak halim yok ya :))
sadece taksiye fazla vermiyorum o kadar....

ayyy Gamzemmm neden telefonlarına çıkmayayım tatlım benim.. ne oldu ben anlamadım şimdi mafoldumben

aman aman ıkı gun gelmedım destan olmus sayfalar masallah.
radycım gercı telde kutladım ama burdan da bırkez daha dogum gününü ktlamak ıstıyorum.rabbım senı eşine ailene yavrularına bagıslasın.saglıklı mutlu yaşlar dılıyorum arkadasların bıtanesı kıymetlısı vede datlusu.senı cok sevıyorum... opuyorumnanaktan

nehırcım hakıkaten nostaljı gıbı olmus alıntıların.emınım gelınlıgınde süper olacak buna ınanıyorum.zevklı hatunsun vesselam...

ceydacım ınsallah rüyan gercek olur canım.tedavın hayırlı olsun...

Hayırlı sabahlar
Uykusuz ve yorucu bir gecemiz vardı bilmiyorumkismile Ensarcık biraz rahatsız, ateşi vardı atlattık şimdi de öksürüğü var :2: ve bu yüzden gece pek uyuyamadı, öksürdükçe kızıp uyandı :sinifsinif:
İnşaallah çabuk atlatırız
Ohh canım benim maşaallah ne iyi etmişsiniz olimpiyatlara gitmekle, ben de bayılıyorum o yavruların türkçe şarkılar söylemesine, çok duygulandırıyor beni
Doğum günü hediyesi olmuş sana da
ayyy Gamzemmm neden telefonlarına çıkmayayım tatlım benim.. ne oldu ben anlamadım şimdi mafoldumben
Aradım aradıııımmm araddııııımmm ama cevap alamadımm bilmiyorumkismile
Tuba'lara gidelim dicektim, ama ailecek
Ne zaman müsait olursunuz canım fisfisfis

tünaydıııın

alhanım çok teşekkür ederim canıma arkadaşım bir kez daha.
elif simayımızın da benden bir gün önceydi doğum günü.maaşalah topiğimizin ilk prensesi,ilk sürprizi 1 yaşına bastı.rabbim nice yaşgünleri,hayırlı,sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin inş. annesi babasıyla beraber.

evet çileğim güzeldi benim için.değişiklik oldu.zaten bu sene tatil matil de yok.böyle şeylerle avutucaz işte kendimizi naapalım..

bu arada ben bir haftadır felan içimdeki derin sesleri,kıpırtıları hissetmeye başladım.kendimi gittikçe bi tuhaf hissediyorum.komik de bişey söyleyim.sanırım biraz da korkuyorum.hehe
ay ben ne değişik bi insanım yaaa.varmıdır benim gibi çocuğunun tekmesinden korkan :)))))))))))))

Canım benim geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletmek istiyorum....

oyyy hissetmeye başladın mı o güzelliklerii :asigim: harikaa
neden korkuyorsun kızım sen de bi alemsin yaa sırnaşık şey
Canım benim geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletmek istiyorum....
Çok tşk ederim güzel arkadaşım :1hug:

valla radycım o mınnacık dokunuslardan korkuyorsan sonrakı tekmelerde ne yaparsın bılmem.ne yalan söyleyeyım özluyorum o tekmelerını bıle sende özleyeceksın bak gör:)

cılegım gecmıs olsun canım.bu havalar cocukları mahfedıyor valla.ne sıcak ne soguk.ınsallah kısa zamanda atlatır ensarımız

selam kizlar nasilsiniz

cilekim ensarimiza gecmis olsun ins cabuk atlatir
benim ufaklik iyilesip iyilesip tekrar bogazi kizariyor hep antibiyotik mahfoldu yavrum

alhanim senin minik demek yasina girdi masallah elifime

sağol cnm inş,, evet havalar tam hastalık havası
hepimşz birer birer hastalandık

bu arada elif simayımızın ilk yaşı hayırlı olsun annesi a.s.
doğumgünü yaptınız mı
selam kizlar nasilsiniz

cilekim ensarimiza gecmis olsun ins cabuk atlatir
benim ufaklik iyilesip iyilesip tekrar bogazi kizariyor hep antibiyotik mahfoldu yavrum

alhanim senin minik demek yasina girdi masallah elifime
tşk berincim, onlar hiç hasta olmasınlar onların yerine biz olalım razıyız dimi

Elif Simayın adaşımın doğum günü hee
Hemde kaçırmışızakannehir
Biliyordumda hangi gün olacağını kestirememişim:roflol::roflol:
Nice nice nice hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah mavi gözlü teyzecim benimzemuszemus
Acaba bizi tanıyacak mı büyüyünceboshayallersmile

Redim çok sevindim kerataların hareketlerini hissetmeye başlamana. Ahh ahh ananızı az korkutmadınız kanamalarla şunlarla bunlarla sıpalarohaoldumsmile
Şimdide uçan tekmeler savururlar eminim:roflol::roflol:

Merhaba kızlar..

Çok zor bir gece geçirdim hala yazarken bile ağlıyorum. Gece evime hırsız girmeye çalıştı. görümcem bende kalıyordu hem de biz ayaktayken kapının açılma sesini sonra alarmımızın çalışını, hepsini duyduk. Çok çok kötü bir tecrübeydi psikolojim bozuldu hiç uyuyamadım..

ayyy canım çok gecmıs olsun allahım korumus.ıyıkıde alam varmıs korkup kacmıstır.
haram maldan nasıl korkmaz bu ınsanlar yaaa.bırdaha böyle kötü olay yasamazsın ınsallah canım tekrar gecmıs olsun.

yaaaa ınsan adasının dogum gununu unuturmu hıc askolsun teyzesı :)))))
sagol canım guzel dıleklerın ıcın darısı sınanla sana ınsallah ve bütün arkadaslarıma

sağol arkadaşım Allah razı olsun. Geceleri bana uyku yok bir süre.. Aman kızlar kapılarınızı çok sıkı kilitleyin ve mümkünse alarm taktırın. Uyku sersemi uyanamasanız bile korkutup kaçırıyor en azından. Allah'ım kimseye yaşatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…