Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm

en iyisini yapiyorsun canim bende ali firat i dogdugu ay sunnet yaptirmayi cok istedim ama esim ve annesini ikna edemedim bi turlu
kucukken daha rahat olurdu simdi ali yi bi dakka durduramiyom yerinde bezini degistirirken anam agliyor ne terler dokuyom gorseniz sasarsiniz

herkese gunaydin buarada

gecmis kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsin ins

Evet nehirim sünnet bilmiyorumkismile
Ben de şaşkınım hala
Ya biz bu mevzuyu araştırmıştık bir ara
En önerilen 1 yaşa kadar
Çünkü çocuğun psikolojisinde olumsuz etkiler bırakmayacağı ve çok çabuk iyileşeceği için en iyisi olduğu düşünülüyor, biz de ekim gibi yaptırırız o zaman demiştik, ama geçen gün eşimin bir arkadaşı 3 aylık bebeğini sünnet ettirdi ve çok memnun kaldılar, eşimde tez canlı bunu öğrenince biran önce yapalım diye tutturdu işte böylee bilmiyorumkismile
Şimdilik tören vs. olmayacak
Çünkü düğünümüz var biliyorsun
Kısmetse bayramdan sonra mevlüt yaparız
Sen de askere gitmeden gelip görürsün inşaallah olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan
Yok tatlım, sağlık açısından hamdolsun bir problemimiz yok
Durum yukarda anlattığımdan ibaret boshayallersmile
Tahmin edebiliyorum
Ben şimdi bile zorlanmaya başladım
ışte Annemde 6-7 aylık daha bilinçli daha hareketli olur, şimdi olsun dedi bu yüzden
Hayırlısı inş.

Bu arada dün gelemedim
Geçmiş kandiliniz mubarek olsun
ve de cumanız hayırlara vesile olsun inş. opuyorumnanaktan

Nehirim ben yine depresyona giriyorum, gel dipten çıkar beniiii mafoldumben

Bu arada dün gelemedim
Geçmiş kandiliniz mubarek olsun
ve de cumanız hayırlara vesile olsun inş. opuyorumnanaktan

Nehirim ben yine depresyona giriyorum, gel dipten çıkar beniiii mafoldumben

hayirdir cilekim neden depresyona giriyon
bebekle ugrasmak zor mu geliyor sempatiksalakcinni

Bugün ikindiye kadar kandil sayılır..

Kandilini mübarek olsun rkadaşlarım,cumanız mübarek olsun arkadaşlarım..
Tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun..

Ben adet oldum,son 3 aydır kanamam az ve 4 gün sürekli şiddetli olmayan ama sinir bozan huzur kaçıran ağrım oluyor,buayda öyle oldu,paso yatıyorum,işgüç yaptığım yok,saldım gitti,çok pasaklı oldum...Netede giremedim pek gamzem..
Neyse böle işte...

Öncelikle ceydacım geçmişler olsun..Allahım korumuş çok şükür..Gerizekalı kaçıp gitmiş...Şimdi her sesten huylanırsınız..Allah yardımcınız olsun canım..

Nazım hoşgeldin tatlım..Semih Beyde adam olmuş maşallah..

Radym nasılsın canım,sıcaklar haricinde tebi..

Elifçik taytay duruyo hee maşallah fıstığıma,geç olsun güç olmasın demişler dimi?

Berinin sen napıyon,alişle tepişip duruyosun anladığım kadarıyla:))

Gamzem,Rabbim bütün güzel günlerini hayırlısıyla sağlıkla göstersin ensarımızın..
Bence doğru bi karar..Doktorlar ya dediğin gibi 1 yaşına kadar yada artık tamamen aklı erdikten sonra yapılmasından yana..Hatta ben doağr doğmaz,hastaneden çıkmadan olmasından yanayım açıkçası..Hee gün gelir oğlum olur,ozaman naparım bilmiyorum ama şuanki düşüncem bu...Bikaç güne toparlanır zaten inşallah..Anne anneeeee acıyooooo beeeeeee,bööööööö diye böğürmesinden iyidir:roflol:Şimdiden geçmişler olsun..Ama mevlütü daha aklı erdiği zaman yapılabilir..En azından az çok hatırlar...Kıyafetini giyer,keyfini sürer mesela..Arkadaşları sen sünnet olmıcanmı oğlum dediklerinde resimlerini neyin gösterir:roflol::roflol:
Gelelim sanaaaa....Ensarın annesi...Noldu tatlım,nen var kuzum..Hayırdır,kim sıktı canını..
Evet hayat çok zor kesinlikle,katılıyorum ve destekliyorum...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Omuzuna yaslanıp ağlayabilir miyimm.....
Aslında söyleyebileceğim somut birşey yok ama sanırım Ensar lı yoğun tempo beni çok yoruyor
Onu çok ama çoookkk seviyorum yanlış anlama, onunla uğraşmak benim için bir zevk ama öte yandan eşimle hiç ama hiç vakit geçiremez olduk, zaten 3-4 aydır mesaileri var geç geliyor, yemekti, namazdı derken hemen yatma vakti geliyor.
Eskiden yatak muhabbeti yapardık, şimdi o bile yok, ben Ensar ı uyutana kadar O çoktannnnnn uyuyor
ve beni en çokta üzen onun bu uzaklıktan hiç bahsetmemesi, rahatsız olmuyormuş gibi davranması, eksiklik hissetmiyor olması bilmiyorumkismile
Dün malesef mubarek kandil günü tartıştık....
Diğer yandan :
Görümcemden dolayı kendim gibi olamıyorum,yeri geldiğinde ne düşündüğümü söyleyebiliyorum , ne kızgınlığımı, ne de sevgimi yansıtabiliyorum... Tutuk yaşıyorum devamlı... Daha sonradan da bazı şeyleri söylemenin bi önemi kalmıyor ve hep birikim oluşuyor, sonrada içimde kalıyor
Dün mesela avazım çıktığı kadar bağırmak isterdim, ama olmadı, olmuyor...
ışte böleee bilmiyorumkismile
Biliyorum ki bunlar çok önemli şeyler değil, kimine göre hiç problem değil, ama ben hassasım işte hassaasss.....

Ensar ıma gelince, evet haklısın aslında, aklının ereceği bir yaşta mevlütt okutmak çokk mantıklı sağol canımmmm, sünnet kıyafetinden niye mahrum kalsın yavrum, hiç resmi olmasın mı yanii dimiii :))
Evet cnm dr.lar aynen dediğin gibi öneriyor, inş. kolayca toparlanır
Bu arada ; ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın...ıyi ki varsın................

Son düzenleme:
Oyy oyy Gamzemmm,canım benim...

Bunlar küçük şeyler gibi gözüksede okadarda küçük değiller aslında...
Erkekler biraz saf bu konularda biliyorsun,bişeyi söylemeden hatta bazen 50 kere söylemeden anlamıyorlar malesef...Evde 3. kişinin olması zor,bence çok çok zor...Ama sonuçta o sizinle yaşıyor ve bisüre daha yaşayacak..Yani o evin bir ferdi olmuş durumda..Buna göre acısıyla tatlısıyla herşeye tanık olmak durumunda..Yani bağırasın varsa bağır,çağır derim ben..ıçinde tutmanın kimseye faydası olmadığı gibi,sana zararı var...Hee gidip olup biteni kayınvalidene yansıtıyorsa,anlatıyorsa ozman kelek...

Benzer şeyleri bende yaşadım halada yaşıyorum...Benim eşim sabah 08.30da çıkıyor gece en erken 23te geliyor..Gelince duş alıyor,haliyle çok yorgun oluyor ve uzanıyor..1 saate kalmadanda sızıyor çoğunlukla..Çok kavga ettim,çok değiştirmeye çalıştım,çok çemkirdim,ağladım,bağırdım,kötü şeyler söyleyerek onu üzmeye çalıştım,biraz kırdım döktüm ama sonuç ne?Haklısın aşkım,hakkını helal et aşkım,napıyım çalışmak zorundayım,düzelcek herşey inşallah aşkım,sen benim şuyumsun buyumsun falan fıstık işte...
sonra birşeyi keşfettim.Böyle yaptığım zaman gene olan bana oluyor,gene ben üzülüyorum,gene ben ağlıyorum,gene ben kendimi harap ediyorum,ona bişey olduğu yok..Bunu keşfettiğimden beri,saldım gitti..Adam yarım saatmi evde,o yarım saati surat yaparak,çemkirerek değil,üzgün ve kızgın ve kırgın olsamda,kolunun altında,yanında,sevimli mıçmıç bişekilde geçirmeye karar verdim.uzun süredir büyük kavga etmiyoruz yani ben etmiyorum aslında,ben büyütmüyorum,olduğu yerde olduğu gibi bırakıyorum.
Yani bu adam çalışmak zorunda,bütün gün çalışması için uyumak zorunda,dinlenmek zorunda..Bunu kabul ettim ve kalan zamanları en iyi şekilde değerlendirmeye karar verdim..
Arada yine söyleniyorum tabi .oda yine haklısın diyor ve gülümsüyor...

Sen ensarı uyutana kadar uyumuşsa eğer,boşver..Gir yanına,sokul koynuna emin ol karşılık verip kolunu sana saracaktır..Yanağından öp,seni seviyorum de...ınan hiç bişey kaybetmezsin..Ben, sana karşılık verip uykusunun arasında bende seni seviyorum diyeceğine inanıyorum...

Pazar günleri çalışmıyordur sanırım...Görümceni evde bırakmak şartıyla,dışarı çıkıcamda dışarı çıkıcam diye tuttur..Ensarı emzir uyut,1-2 saat görümcen ilgilensin,bişecik olmaz,için rahat etmezse biraz süt sağ eve bırak..Eccuk ağlayıversin,bişcik olmaz Allahın izniyle...

Yani özetle..Ondan bekleme,sen yap sen söyle..Ha bugün yapar,ha bugün farkeder,ha bugün gönlümü alır diye diye günler geçiyor gamzem...Erkekler garip varlıklar..Bi halttan anlamıyorlar işte napalım...
Girişi sen yap,gerekirse bana sarılırmısın lütfen ihtiyacım var de,beni öpermisin lütfen özledim seni de,de gamzem..Onlar bizim kocalarımız ayıp değil günah değil...
Evet anne olmak çok güzel ama güzel olduğu kadar zor...
Bide bişey ekliyim..Yani bu benim fikrim katılırmısınız bilmem ama..Çocuklara bukadar adamayın kendinizi..ıhtiyaçlarını giderin,sevin,hoplatın zıplatın neyse işte ama kendinizi çok çok fazla adamayın..Kendinizi ona adayıp hayatı unutmayın yani,kadın olduğunuzu unutmayın...Kadınsal ihtiyaçlarınızın olduğunu unutmayın..Hem anne hem kadın olmak zor zanaat arkadaşım...
Ne biliyim bişeler yazdım işte..Aile içinizi bilemem tabi,eşin nelerden hoşlanır nelere kızar bilemem.Uykusundan uyandırırsan kızarmı bilemem..ama onu sen tanıyorsun..Ona göre bişeler yap yani işte...
bi akşam yemeğe çıkın,havalar sıcak ensarda gelebilir ama gelmese olur..2 saat annesiz kalmakla bişecik olmaz,halası var nede olsa...yada kahvaltıya gidin,,işte hayatınız neye uygunsa onu yapın gamzem..
Biliyorum onun akıl etmesini bişeler yapmasını hatta belki böle abartılı sürprizler yapmasını bekliyorsun istiyorsun, ve çok haklısın..sen bu dünyaya bi can getirdin,azcık bişler yap be adam diyosun anlıyorum ama yapmıyorsa yaptırıcan söylicen canım..Başka türlü olmuyor beklemekle hayat geçmiyor..
Ben şimdiden diyorum valla..Ben bigün doğum yaparsam biiiirrrr 15-20 tane upuzun saplı kurdeleyle bağlanmış gülümü isterim...ıkiiiiiii bileziğimi isterimmmm..Benimkinin aklına gelmeme ihtimali yüksek onun için söylüyorum..Amann eziyet çekmeyemi geldik hayata yaaa..Akılları ermiyosa erdiricen arkadaşım..Ama ben söyledikten sonra yapmasının kıymeti yok diyosanda katılmıyorum gayette kıymeti var,bal gibide kıymeti var..Kendimi yiyip bitirmektense söylerim huzura ererim..ışte buka...
Seni çot seviyom..sende iyiki varsın canım benim..Öpüyorum güzel yanaklarından..

ah gamzem ahhh seni cok iyi anliyorum

benim yasadiklarimi dusun ve kendini teselli et olurmu surekli kaynanali evde olsaydin mesela

gecen cok komik bisey oldu anlatayimda gulun biraz cik

esim malum ist calisiyor biliyorsunuz geldiginde de bi yalniz birakmiyor bizi
annesi evde yokken bana anneme soylede babasi gilde yatsin gece bende senin annen sen soylesene dedim
az sonra salona gittim bi baktim ki annesi orda namaz kiliyor ve bizim soylediklerimizi duymus hissettim :1ninca::1ninca:

gece esimde soyledi baban seni cagiriyor diye yuz ifadesinden duymus oldugu netlesti gece bizi aliyle yalniz biraktikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

O güzel ağzına sağlık benim canım arkadaşım
Allah razı olsun senden, tez zamanda muradını versin en hayırlısından
ıçimi öyle rahatlattınki anlatamam
Zil çaldı misafir bekliyorddum onlar geldi sanırım
Gidince gelirim inş.
Anlatırım düşüncelerimi

ıyi olmuş Berinim duyduğu boşver...
Biraz kafa çalıştırında karıkocayı yalnız bırakın yaaa,hayret bişey...

Tamam tatlım..

Akşam nehirin arkadaşının kınası var,bizde oraya gidiciz..Birazdan duşa girecem..Sonrada ufaktan hazırlanmaya başlıyım hehe...Gelin benim yaa,süslenem birazD

İyi olmuş Berinim duyduğu boşver...
Biraz kafa çalıştırında karıkocayı yalnız bırakın yaaa,hayret bişey...

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Tamam tatlım..

Akşam nehirin arkadaşının kınası var,bizde oraya gidiciz..Birazdan duşa girecem..Sonrada ufaktan hazırlanmaya başlıyım hehe...Gelin benim yaa,süslenem birazD

bizdede aksam kina var komsu kizinin

suslen kiz bidahami gelcez dunyaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

He valla doğru dedin bericim...

Hayat felsefem bu :)))

3 günlük dünya nihayetinde...

Görüşmek üzere ben çıkıyorum..Bıcı bıcı yapmaya...

Oyy oyy oy gamzem benim canım arkadaşım, canımmmmm:gitme:

Böyle şeyler yaşanması muhtemel olaylar, canının sıkılması, içinin dolması..
Herşeyi zorlaştıran ekstra bir sebep daha oluyor zaten.
Seninkide görümcenin evde olması..Sanki herşey çok kolaymış gibi..

Evet onu sevebilirsin, iyi anlaşabilirsin, senin arkadaşın olabilir ama sürekli birlikte yaşamanın çok büyük zorlukları vardır eminim.

ınsan arada bir ağız tadıyla kavgada etmek ister..
Bağıra çağıra kavga edelim, bağıra çağıra :)))) Neyse konudan sapmayalım:roflol:

Aslında konudan sapmakta değil bu..Aslında belkide konu tam olarak bu..
Tvnin karşınsında eşinle birlikte otururken sarılmak öpüşmek, koklaşmak, oynaşmak bunlar bir kadınında çok büyük ihtiyaçları..
Hele senin şu durumunda neredeyse senin derdine derman olacak şeyler.

Ama evde biri varken bunlar kısıtlamaya girer, en fazla sadece sarılabilirsin, oda seni sarıldığı an alnından öpebilir..Daha fazlası ayıp olur çünkü..
Seninle konuşması, benimle birlikte olduğun için, çocuğumun annesi olduğun için, onu dünyaya getirdiğin için, işte sen dünyanın en güzel en iyi annesisin demesi..Hepsi birer ihtiyaç bunların..

Ablama aynen vede aynen katılıyorum:roflol: Biz kardeş miyiz ne:roflol:

Tamam annesin, dünyanın en önemli varlığı sensin..Bir can dünyaya getirdin Allah'ın izniyle..Ve o can babadan şundan bundan önce sadece sana muhtaç..
Ensar'ımız kıymetlimiz tabikide:asigim:
Ama sen bi kadınsın bunu asla unutma...Kadınlığını cinselliğini, seksiliğini, alımlılığını, güzelliğini sakın unutma.
Hem annesin ama önce kadınsın..

Kocanın çocuğunun annesini olabilirsin..Ama öncedende olduğu gibi öncelikle onun kadınısın..

Vee gerçekten anlamıyorsa konuşmuyorsa, rahatsız değilmiş gibi davranıyorsa bırak ilk adımı ondan bekleme..
Anlamıyorsa anlat..
Anlayana kadar anlat..
Gözünün içine sokana kadar anlat..
Neyden rahatsız olduğunu söyle..

Kızgın yada kırgın olsanda, önce sarıl..Ve gerçekten ablamın dediği gibi sana ihtiyacım var, bana sarılmana beni öpmene ihtiyacım var de..
Buna hiç bir durumda kayıtsız kalacağını sanmıyorum.

Onun içinde yeni bir durum bunuda unutmayalım.
Sen sadece onunken şimdi bir kişiyle daha seni paylaşmak zorunda..
Ve bebek ihtiyaçları öncelik olduğu için, sen hep önceliği Ensar'a verip doğal olarak eşinin istekleri ikinci planda kalıyor.
Bu onun içinde zor bir durum..

Çünkü karısını paylaşması gereken zaten kendi canından bir varlık..

Bir yerde okumuştum adamın biri itirafta bulunuyor..
Karımı paylaşıyorum aslında bu durumdan nefret ediyorum, kızamıyorumda çünkü hayatımıza giren karımın sürekli ilgisini ve sevgisini verdiği o erkek benim oğlum diye..

Ama emin ol bunların hepsi yoluna girecek..
Ensar hayatınızda daha çok yeni..

Aradaki dengeyi kurmayı deneme yanılma yöntemiyle bulacaksınız..

Belki çocuğumuz yok falan filan sebeplerle senin açından bizim sözlerimiz 'işte uzaktan söylemek kolay' gibi geliyordur..Bunuda bilemem..

Ama önce anne-baba-çocuk ilişkisinden önce, karı-koca-eş olduğunuzu hatırlayın...
Ve ben senden ayrı kalamıyorum, ilginin azalmasına dağılmasına tahammül edemiyorum ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam, ne olur bunu anla beni sev, sana ihtiyacım var demeyi unutma..

Kavgadan önce sevgi dolu bir yolla derdini anlatmayı dene gamzem..

Seni çok seviyorum:asigim:

selam kizlar ben geldim

agziniza saglik nevin ve nehir kardesler cok guzel aciklamalar yaptiginiz icin :1hug:
:hooray::hooray: :hooray:vereliniortak

Herkese güzel günler diliyorummmm..

Nassınız hatuşlar..

Radym nerdesin?Nasılsın,iyimisin hoşmusun?

Ben iyiyim şükür...

Gamzemde gelmemiş

ya ben çok iyiyim de
azcık yorum yapcaktım.şimdi işim çıktı biraz
gezmeye gitcez.
gellcem tatlişlerim.
yazarım o zaman.nehirinki kadar uzun olmasa da :))))))))))
bekleyin beni anacığım. :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…