- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.541
Merhaba kızlar
Evett yaa müthiş sıcak daha doğrusu nemmmm boshayallersmile
Nevinim sözde hergün uğrayacaktın :umursamaz:
Yine boş kalmış ortalık
Biz de bugün Ensar ı kontrole götürdük ama rutin kontrol değil, sünnet için
Evet yanlış duymadınız sünnet olacak küçük oğlum salı günü :gitme:
Ben ekim gibi düşünüyordum ama ne kadar küçük olursa o kadar çabuk atlatır diye eşim biran önce yaptıralım diyor
Öyle işte.. İnş. kolayca atlatırız, dua edin bilmiyorumkismile
Evet nehirim sünnet bilmiyorumkismileSünnet miiiiakannehir
Hayırdır gamzem neden erken karar verdinizakannehir
Yani Ekim ayı bile erken değilki. Büyümesini beklemeyeceksiniz anlaşılan. Neden böyle bi karar verdiniz ebeveynleri olarak:roflol:
Sünnet düğünü olacak mı peki?
Yani mevlüt gibi bişe?
Yav doğum mevlütüne gelemedik, tamam büyüdüde sünnetinide mi kaçıracağız:roflol: O kadar mı büyüdü:roflol:
Redim tamam söz öreceğim miniklerine bişeler. Ama şimdi değil yanıyorum elime alamam örgü mörgüdelikafadulden
27 Kasımda evenirseeemmmm eğerrrr inşallah hayırlısıyla sonra örmeye başlasaaaam, ancak işte Ocak Şubat aylarında giyerlervereliniortak
Gamzem hemen askere göndermeyin olur mu, görelim bi bıdığı ondan sonra:roflol:
Alhancım feyste resimleri görünce soracaktım yürüyor mu Elif Simay diye.
Ama anlaşılan daha yürümüyormuş tembel..Hadi tembel demeyeyim nazlıbayanssulusmile
Nazcım Semih'in resimlerinide görseydik.
Yaa zaman zaten çabuk geçiyor. Birde çocukların fotolarını koymuyorsunuz, hiç gerçek gelmiyor:umursamaz:
Redi az kalmış yavrum yolu yarılamana.
Ne zaman kontrol? Ne zaman öğreneceğiz ikinci bebeğimizin kesin erkek olduğunu:roflol:
Yok tatlım, sağlık açısından hamdolsun bir problemimiz yokaynen nehirim yaa ne sünneti bende anlamadım boya badana işlerine girişmiştim yoktum bir süredir acaba sağlık açısından mı gerekli dedim hani yazmıştır belki diye ama senin mesajı okuyunca rahatladım da gerçekten çok erken yaaa neyse annesi bilir en doğrusunu tabikii hayırlısı olsunnsen ne alemdesin bakalım 27 kasımın özelliği ne yoksa gün kesinleştimii nevinim nasıll öpüyorum ikinizideeeopuyorumnanaktan
bu mübarek günün hürmetine tüm dualarınız kabul olsun Rabbim açılan elleri boş çevirmesin hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip etsin tüm isteyenlerin evlerini bebiş sesiyle şenlendirsin inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tahmin edebiliyorumslm
en iyisini yapiyorsun canim bende ali firat i dogdugu ay sunnet yaptirmayi cok istedim ama esim ve annesini ikna edemedim bi turlu
kucukken daha rahat olurdu simdi ali yi bi dakka durduramiyom yerinde bezini degistirirken anam agliyor ne terler dokuyom gorseniz sasarsiniz
Bu arada dün gelemedim
Geçmiş kandiliniz mubarek olsun
ve de cumanız hayırlara vesile olsun inş. opuyorumnanaktan
Nehirim ben yine depresyona giriyorum, gel dipten çıkar beniiii mafoldumben
evet tabii zor ama tek neden o değilhayirdir cilekim neden depresyona giriyon
bebekle ugrasmak zor mu geliyor sempatiksalakcinni
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Omuzuna yaslanıp ağlayabilir miyimm.....
Aslında söyleyebileceğim somut birşey yok ama sanırım Ensar lı yoğun tempo beni çok yoruyor
Onu çok ama çoookkk seviyorum yanlış anlama, onunla uğraşmak benim için bir zevk ama öte yandan eşimle hiç ama hiç vakit geçiremez olduk, zaten 3-4 aydır mesaileri var geç geliyor, yemekti, namazdı derken hemen yatma vakti geliyor.
Eskiden yatak muhabbeti yapardık, şimdi o bile yok, ben Ensar ı uyutana kadar O çoktannnnnn uyuyor
ve beni en çokta üzen onun bu uzaklıktan hiç bahsetmemesi, rahatsız olmuyormuş gibi davranması, eksiklik hissetmiyor olması bilmiyorumkismile
Dün malesef mubarek kandil günü tartıştık....
Diğer yandan :
Görümcemden dolayı kendim gibi olamıyorum,yeri geldiğinde ne düşündüğümü söyleyebiliyorum , ne kızgınlığımı, ne de sevgimi yansıtabiliyorum... Tutuk yaşıyorum devamlı... Daha sonradan da bazı şeyleri söylemenin bi önemi kalmıyor ve hep birikim oluşuyor, sonrada içimde kalıyor
Dün mesela avazım çıktığı kadar bağırmak isterdim, ama olmadı, olmuyor...
İşte böleee bilmiyorumkismile
Biliyorum ki bunlar çok önemli şeyler değil, kimine göre hiç problem değil, ama ben hassasım işte hassaasss.....
Ensar ıma gelince, evet haklısın aslında, aklının ereceği bir yaşta mevlütt okutmak çokk mantıklı sağol canımmmm, sünnet kıyafetinden niye mahrum kalsın yavrum, hiç resmi olmasın mı yanii dimiii :))
Evet cnm dr.lar aynen dediğin gibi öneriyor, inş. kolayca toparlanır
Bu arada ; İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın...İyi ki varsın................
İyi olmuş Berinim duyduğu boşver...
Biraz kafa çalıştırında karıkocayı yalnız bırakın yaaa,hayret bişey...
Tamam tatlım..
Akşam nehirin arkadaşının kınası var,bizde oraya gidiciz..Birazdan duşa girecem..Sonrada ufaktan hazırlanmaya başlıyım hehe...Gelin benim yaa,süslenem birazD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?