- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.461
myhopem duana canı gönülden amın dıyorum....senınkı erken yürüyecek sanırım bızımkı anca sıralamaya basladı adım atmıyoruz henüz.ve yası geldı alttan ıkı dişi var baskada yok.tembel tenekem benım agırdan alıyor herseyını.
topıkte ogluşlar revasta kızım yanlız kalıyo elınızı cabuk tutun topik ahalısı.
ay esracım ne demek kabul etmezmıyız unutmusum kusuruma bakma nooooooluuur.üç kız var topıkte defneyıde unutmayalım.
nehıııır ne ettın kız kuması nekadaaan pahalıymıs.sen yınede gönder canım.mailime atarsın olurmu tatlım.atınca bana haber ver bakayım ok?ne sacması canım sen her halıle harıkasın.
slm berıncım myhopem sızede hayırlı cumalar arkadaslar.
slm kizlar
radyim gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
mayhopem ben iyiyim yaramaz veletle ugrasip duruyom
ali firat koltuklara tutunarak ayaga kalkiyor masallah del del diyor yani gel gelturkcesi
bizimkide daha yeni başladı sıralamaya ama adım atmaya niyeti yok şimdilik hoppp diye kendini bırakıyor kucağıma adım atacağı yerde kerataaa ilk dişi altta çıktı 1 ay sonra 3 gün arayla 2 dişide üstten şimdi üstte yine şişkinlik var 4. yoldaa demekki bebeğe göre değişiyor zamanı yeri vs:ecrin_bebek:
maşallah canımmm
bizimkine bişi öğretemiyoruz kendi kendine yapmaya başladığı şeyler var çirkin oluyor mesela buruşturuyor suratını ama bizim öğretmeye çalıştıklarımızı es geçiyor dahalık anne demedi varsa yoksa babba abbaa demeyede niyeti yok keratanınn:gitme:
derbente gelin bir bana gelmeyin zaten sapancaya kadar uzansanız yeterdi birileri söz vermişti emmeeekaydirigubbakcemileben diktirmekten pek anlamam yaa(hiç bişi diktirmedim dersem yeri var ama gelgelelim almakta da çok kararsızım hatta eşim illallah dedi de bulamıyorumda kendime göre bişii adayı bitirdim birde izmitimi turlasam nee varmı kız izmitte bana göre bişii orayıda fethedem bidelikafadulden)
aminn bu arada canımm inşallah o günleri görmek hepimize nasip olurrrrr:Saruboceq:
Ohh ne güzel telaşlar değil mi bayanssulusmile
Nevinim gerçekten nehir çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için, aynı zamanda sen de çok şanslısın böyle bir kardeşin olduğu için, ikinizde pırlanta gibisiniz maşaallah.. Allah muhabbetinizi bozmasın, çok imreniyorum size
İnşaallah en kısa zzamanda gelmeniz nasip olur canım opuyorumnanaktan
Ali fırat demek sıralamaya başladı koltuk kenarlarındasositososito
Ben 7 aylıkken tutuna tutuna annemin yanına mutfağa gidiyormuşum beeeaklinialirimsmile
Tembel bu bebikler:roflol:
Kitap alıyorduk ablamla.
Ben Zar Adam serisini merak ediyordum..Kuzenimde öyle..Alalımda okuyalım diye düşünüyorduk ne zamandır...
Biz ablamla aramızda konuşurken, kız bizi duydu ve dediki, sakın o kitabı almayın paranıza yazık falan dedi.
Neden dedik. İşte adam resmen sapık okumaya değmez falan dedi..
Bende dedimki iyice merak ettirdin şimdi:roflol:
Ablamada çaktırmadan söylüyorum, belki ben sapıklıktan hoşlanıyorum dimi ama:roflol::roflol:
Sonuçta aldım kitabı:roflol:
Ama şaki tebi
ay esracım ne demek kabul etmezmıyız unutmusum kusuruma bakma nooooooluuur.üç kız var topıkte defneyıde unutmayalım.
nehıııır ne ettın kız kuması nekadaaan pahalıymıs.sen yınede gönder canım.mailime atarsın olurmu tatlım.atınca bana haber ver bakayım ok?ne sacması canım sen her halıle harıkasın.
slm berıncım myhopem sızede hayırlı cumalar arkadaslar.
Maşallah Ali Fırata yaa,tutunup kalkıyor demek..Bizim kuzeninufaklığı 8 aylık oldu ama daha tık yok valla ama yakındır...Çok tatlı bişi senin velet yaa,maşallah..
Sen nasılsın canım,halin keyfin nasıl,sağlığın sıhhatin nasıl..Bebelerden size gelmiyor:))
:) selam canim
ben iyiyim kucuk weletin pesinde kosturmaktan bi deri bi kemik kaldim nerdeyse
her goren aaaaa o kadar kiloyu nasilda cabuk verdin diyolarr
bende diyom ali firat a bi gun dadilik yap 1 gunde 3 kilo verirsingulusuyozkaydirigubbakcemile3
sen nasilsin canim kosturmalardan kendine zaman ayirabiliyor musun bari
çoooook teşekür ederim .allah razı olsun.
Aşkolsun arkadaşım biz küs müyüz bilmiyorumkismile Ben vardım hep burdaydım, berin de öyle ..
Çok sevindim cinsiyetleriniz belli oldu demek
Maşaallah onlara, sağlıklı, hayırlı evlat olurlar inş.
Maşaallahhh annesi
Kitap alıyorduk ablamla.
Ben Zar Adam serisini merak ediyordum..Kuzenimde öyle..Alalımda okuyalım diye düşünüyorduk ne zamandır...
Biz ablamla aramızda konuşurken, kız bizi duydu ve dediki, sakın o kitabı almayın paranıza yazık falan dedi.
Neden dedik. İşte adam resmen sapık okumaya değmez falan dedi..
hadi bakalım :)Ablam başladı redicim dün akşam kitaba..İlk yorumlar ondan gelecekkaydirigubbakcemile3
ya çıkmadı ki karnıııım.yani öyle belli olmuyo dışardan.eteklerimin beli darldı ama sadece ben anlıyabiliyorum.dışardan bakınca anlaşılmıyo.bu ay çıkara rtık heralde.o zaman koyarım.Redi yeni fotonu koysanaaaa karnın çıkmadı mıııııııııııı
benim resmimi bi dahaki ay koyarım da bebişin birinin resmini koymaya çalışiiim bakalım. birazdan.
doktor amca yine bi tane foto çekti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?