• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

merhaba hanımlar..
yorgun olanlar, meşgul olanlar, keyifsiz olanlarr.....
ben de o kervandayım bugün :delphin:

alhanım, berincim bebişlerinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

kızlar ben hepinize topiğimizin geçmiş sayfalarını okumanızı tavsiye ediyorum
belki biraz faydası olur bunu herkese sölüyorum bu bize yakışmıyor
ben de çıkıyorum iyi akşamlar herkese

slm mumucum sen nasılsın görüşmeyeliiii ???????
iyiyim cnm sen nasılsınkaydirigubbakcemile2
selam mumu selam alhanopuyorumnanaktan
selam cnm :kedi:
hayırlı akşamlar canlarım...
mumucum.sana da selam olsun canım....

ALEYKÜME SELAM CNMopuyorumnanaktan

GELELİM denefimin yaptığı yorumlara bende sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına

ewet bu topik artıkkkkkkkkkkafamçokkarıştı

selam canlarım...kurs çıkışı lotusuma gittim,bebişlerimiz çok tatlı kızlar,ama lotusumu görmelisiniz,tabiri caizse at gibi koşturuyor derler ya,aynen öyle,maşallah diyeyim,çok yoruluyor tabi...Allah yardım etsin,ikiz büyütmek çok zor çok...

GÜLYÜZÜM BU ÖPÜCÜKLER SANA ÖZEL opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:a.s.

teşekkür ederim canım...ama bak gelmezsen senin adına ayrı topik açacam haberin olsun...opuyorumnanaktan

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız iyisinizdir inşş ben iiyiym çok şükür birazdan çıkıcam pzara ordan anneme gidicem akşam gelirim görüşmek üzere hoşçkalın

ben iyiyim canımcım...yarın senin için çok önemli bir gün...dualarımdasın canım...herşey güzel olacak...:Saruboceq::Saruboceq:ayyy bu arada pazara gitmeyeli uzun zaman oldu ya...yarında bizim buranın pazarı ama gidemem,arkadaşım sabah kahvesine gelecekte:delphin:

slm kzlarr ancak gelebıldım bende cadıyı uyuttum.uyanmadan bı size bakayım dedım.
gulyuzüm evet canım denk gelemedık.komsudan alıyoruz netı ama modemi görmüyor cogunlukla.böyle idare edecez artık bir süre.hiç olmamasından ıyıdır dimi?
:)

canım inşallah en yakın zamanda nete bağlanırsınız...komşuda da herzaman giremezsin ki...elifler cadı ama çok şeker cadı bunlar ya...senin kızda çok tatlı maşallah,lotusumunki de...opuyorumnanaktan

BÜTÜN DİLEKLERİNİN GERŞEKLEŞMESİ UMUDUYLA NİCE MUTLU SENELERE NEVİNCİM...

radycim,seni lobide görüyorum...nasılsın canım,daha öncede sordum ama yoğunluktan fark edemedin galiba...şimdi çıkmak zorundayım...iyigeceler...

canım gördüm de cevap yazamadım.iyiyim çok şükür.geçti karın ağrım.bugün kadındoğumdan randevu almıştım ama ağrılarım geçince gitmedim.ne doktora gidesim var ne de yüzlerini göresim.
herkese tatlı rüyalaaarrr...

selam canlarım...kurs çıkışı lotusuma gittim,bebişlerimiz çok tatlı kızlar,ama lotusumu görmelisiniz,tabiri caizse at gibi koşturuyor derler ya,aynen öyle,maşallah diyeyim,çok yoruluyor tabi...Allah yardım etsin,ikiz büyütmek çok zor çok...

teşekkür ederim canım...ama bak gelmezsen senin adına ayrı topik açacam haberin olsun...opuyorumnanaktan

yok bacım gelmemmi...bak dünden beri ne kadar çok gelmişimmm.burası benim için özel.ancak ne zaman gelmem biliyonmu.tüm umutlarım biterse ozaman beni buraya beklemeyinn...umarım hiç umutlarımız sönmez...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pinkim canım dualarım seninle .ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN..:Saruboceq::Saruboceq:
nevin bacım iyiki dogdun.iyiki seni tanımışım...umarım bi daha ki yaşında bebişin kucagında olur:Saruboceq::Saruboceq:.sevgilerimle
rady canım benim,, topik falan kabahatli degil.sen yanlış anladım gülümmm...neyse fazla konuları deştikçe sular bulanıyo.geçmişi geride bakalım ve güzel yarınlarda beraber olmak için dualar edelim.sanada geçmiş olsun bu arada.iyileştim diye doktora gitmemezlik yapma bence...kib emi...

selam kızlar günaydınlar hayırlı günler nasılsınız iyisinizdir inşş hepinizi öpüyorum bu gün bana dua edin olurmu canlarım

hayırlı sabahlar..

buna şükür pinkçim iyi olmaya çalışıyoruz işte :delphin:
pinkçim Allah rast getirsin inşaallah bugün işlerini, hayırlı sonuçlarla gelirsin inş.

ben bi günaydın diyim yine de
bugün biraz karanlık çünkü.hava da bozuk.bi hastayla da tartıştım zaten.sinirden titriyorum resmen.gerizekalı karı

bende tünaydın diyeyim bariii :)
pinkcım dualarımız senınleeee...
radycim sakın ol canım hasta psikolojisi deyip gec boşveeeeeer.
gülyüzüm benım elif cokda cadıdegıl teyzesi günahını almayayım şimdi:)

bende gunaydın dıyım bari radyım
hayırdır nıye tartıştınız :uhm:
amaaaaann boşver berinim yaa.onu adam yerine koyduğuma yanıyorum ben şimdi
bende tünaydın diyeyim bariii :)
pinkcım dualarımız senınleeee...
radycim sakın ol canım hasta psikolojisi deyip gec boşveeeeeer.
gülyüzüm benım elif cokda cadıdegıl teyzesi günahını almayayım şimdi:)

hay ben onun psikolojisine dıtdıtdırıtttdıtt....
naberler alhancım.dün sormuşsun.karnım ağrıyodu da.ondan bahsetmiştim.artık ağrımıyo ya.

Back
X